Orijinalini görmek için tıklayınız : Sunroof
arkadaşlar sizce yeni astraya sonradan sunroof taktırmak akıllıca bi iş mi ?alırken neden sunroof suz aldım bilmiyorum ama en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ?
KA®ANLIK
28-09-2006, 23:36
Ben hiç bulaşmayın derim...
weSti555
29-09-2006, 13:00
kesinlikle hayır sat sunroof lu al bin kere ii
Buna rağmen illa yapacam dersen webasto bayilerine düşsün yolun.Ama önce bi araştır, işçilikten işçiliğe fark eder...
yaptırma derim eer çok sunroof istiosan sunrooflu bi modelle değiştir
Astarı yüzünden pahalıya gelir ayrıca ilerde satışta çok başını ağrıtır;''yok araba taklalı,yok niye sonradan takılmış'' falan gibi ama tercih senin tabiki ...
sonradan sunroof orjinaliyle birebir olmuyor bence.istersen bir araştır.araba satıp alman durumunda max zarar-kar ne olur ? fikirlerinde ona göre şekillenecektir bence.
spaceghost
01-10-2006, 22:21
slm arkadşım
bir yetkili sevis personeli olarak tavsiye etmem sonradan takılma sanruflar 1 sene ses yapmaya su almaya neden oluyor
araştır ama hi,ç birşey orjinali gibi performans vermez
evet turbo yaptirmak vaz gecdigim icin simdide sunroof yaptiriyim diyorum..
ank de bunu kimm ii yapar kac ister... tskler.. :good:
Bence hiç bulaşma.Çünkü hem astarı yüzünden pahalıya gelir hem de sonradan takılan sunroof lar ilerde arabayı satacağın zaman başını ağrıtır.Millet takla mı attı da sunroof takıldı gibisinden kıllanıyo.Benim arkadaşın başına geldi.Adama bi Focus bulduk.Sunroof falan var.Sorduk adam orjinalinde vardı dedi.Arabayı baktırmaya servise götürdük.Aldığımız cevap : Araba pertten çıkmış ve tavanla fazla uğraşmamak için sunroof taktırmışlar.Senin araban taklalı değil mutlaka ama gel de anlat o zaman.Benim fikrim bu,tercih senin tabiki ... :rolleyes:
bence de taktırma... benim arkadaşım 1500 dolara elektrikli sunroof taktırdı... 1 kış geçirdi... yazın su almaya başladı içine... arabanın tavanını kestirme yaaa... ben olsam kıyamam.. herşeyin orjinali...
bence de taktırma... benim arkadaşım 1500 dolara elektrikli sunroof taktırdı... 1 kış geçirdi... yazın su almaya başladı içine... arabanın tavanını kestirme yaaa... ben olsam kıyamam.. herşeyin orjinali...
aynen herşeyin orjinali... orjinali gibi asla olmuyooo
kutluhan23
24-11-2006, 12:46
orjinelliğinin gitmesi biryana bi yerde okumuştum arabanın burulmasını engelliyormuş buda yol tutuşuna etki ediyomuş arabanın orjinalden olmazsa sunroof takmayacaksın . . . .
yusufaltintepe
24-11-2006, 12:49
walla bencede hiç buluşma çünkü sonradan yaptırılan sunroof için paslanma su sızdırma gibi şeyler duydum orjinalinde yoksa sağlıklı olmuyo anlıyacağın genede zevk ve para senin :)
Ceyhun hiç bulaşma cidden
Taktıracaksan yetkili servis takar 2 sene garantisinide verir.Sunroof 2 500 ytl asmadığı taktirde değer oda panaromik ise orjinali gibi.
+1000 ve çelik kuşaklar ister istemez zayıfladığı için dayanım orjinali gibi olmayacaktır bence.Hatta ben orjinal mekanizmasını elektrikli yaptırmayı düşündüm ama sonradan vazgeçtim.Tavsiye etmediler çünkü.
musluk85
25-11-2006, 00:28
sunroof unu zeibart a falan yaptırırsan su falan geçirmez ama güvenlik açısından sorun olur.Yol tutuş azalır virajlarda.Esneme çok artıyomuş arabada.Hiç tavsiye etmem.
faithless1905
25-11-2006, 00:43
su sızdırması muhabbetini bende duydum bence de hiç elletme
www.ankaotomotiv.com.tr (http://www.ankaotomotiv.com.tr)
dun buraya gittim 1200 ytl dediler.. 2 yıl garanti... su fln gecirmez dediler...
ve bi cok arabaya takmislarrr
Ceyhun ben de sonradan sunroof takılması taraftarı değilim ama yok ben illa ki bu işi yapacam arkadaş dersen webasto'yu öneririm.Hem malzeme kalitesi hem de model zenginliği bakımından bence 1 numara.Her bayinin işçiliği aynı olmayacağından önce bi araştır derim...http://www.webasto.net/home/tr/homepage.html
senin söylediğin firma da webasto takıyomuş zaten, sonradan gördüm...
senin söylediğin firma da webasto takıyomuş zaten, sonradan gördüm...
evet baska sunroof markasi yok diyolar.. yani adam gibi
Sen taktıracan galiba bu gidişle öyle görünüyo ... :)
walla oyle yarin taktirabilirim.. :)
senin arabaya olsa olsa moonroof olur sunroof yakışmaz
SERKAN_61
25-11-2006, 20:08
kardeşim kıyma bencede bu astraya
bendeki astra h orjinal sunroof lu virajları zor alıyorum:) çok kasıyoo araba yol tutmuyorrr durduğu yerde kayıyor:) ...Napcaz bilmiorum cam tavanı kaldırıp kaportacıda yaptırsak ...:)
sebep neymiş peki yani ne alakası varki sunroof la arabanın yol tutuşunun
valla kardeş arkadaşlar öle diyo baksana bende şaka olsun diye oyle yazdım yok tabii ole bişe ne alakası olabiirki...:D
Sadece bi şikayetim var arabaya binen kız bi daha inmek istemiyor :) sinemaya falan gerek yok çek bi sahil kenarına yatır koltuğu yıldızları say beraber ... :yahoo:
su alır kardeş orjı olmaz yani uğraşma boşver derim....
:good:
http://img159.imageshack.us/img159/1834/opel1ou0.pnghttp://img65.imageshack.us/img65/6718/indtop1oto6xu5.jpg
valla kardeş arkadaşlar öle diyo baksana bende şaka olsun diye oyle yazdım yok tabii ole bişe ne alakası olabiirki...:D
Sadece bi şikayetim var arabaya binen kız bi daha inmek istemiyor :) sinemaya falan gerek yok çek bi sahil kenarına yatır koltuğu yıldızları say beraber ... :yahoo:
iste bu yuzden sunroof taktiriyorumm... ;)
saka bi yana sunroof suz araba yildizsiz bi geceye benzer..:D
sebep neymiş peki yani ne alakası varki sunroof la arabanın yol tutuşunun
Ben de merak ettim bu konuyu :confused:
kızı mızı sunroofu boşverin ya orjinali ya orjinali
Sunroof her Opel'e lazım derim bende...
Ama Orijinali Gibi Panoramik :)
Sunroof her Opel'e lazım derim bende...
Ama Orijinali Gibi Panoramik :)
bencede sunroof değilde moonroof olması lazım süper bi icat ya yağmur yağarken kar yağarken filan manyak olur herhalde zaten yıldızları seyretmeye hiç lafım yok
ceyhun gel senin arabayı satalım yenisini alalımm
hem turbolu hem sanrooflu...
ya aslinda sordumm 27 veriyolar bende dedimm olduuu baskaa????
sıfır donanımı olmayan astra ya 38 mılyar diyolarr. benimkine 27 olduu...
yani yatarr
musluk85
26-11-2006, 23:50
arkadaşlar orjinal sunrooflu araçlarda özel takviyeler konulur cam olan yerin desteğini karşılaması için.okumak isterseniz:
http://arabam.milliyet.com.tr/haber.aspx?HID=1&PID=685&haberID=279573
Ceyhun sakın haaa 27 ye yedirme arabanı Cosmo dimi seninki ?
Bence hiç bulaşma.Çünkü hem astarı yüzünden pahalıya gelir hem de sonradan takılan sunroof lar ilerde arabayı satacağın zaman başını ağrıtır.Millet takla mı attı da sunroof takıldı gibisinden kıllanıyo.Benim arkadaşın başına geldi.Adama bi Focus bulduk.Sunroof falan var.Sorduk adam orjinalinde vardı dedi.Arabayı baktırmaya servise götürdük.Aldığımız cevap : Araba pertten çıkmış ve tavanla fazla uğraşmamak için sunroof taktırmışlar.Senin araban taklalı değil mutlaka ama gel de anlat o zaman.Benim fikrim bu,tercih senin tabiki ... :rolleyes:katılıyorum
faithless1905
27-11-2006, 13:58
abi bence de bulaşma yazık etme o güzelim arabaya
yok satmam yaa...ama taktiracam..evet cosmo :D
cosmo araba alıyorsun ve sunroof suz alıyorsun ...çok yazık hiç sunrooflusuna bindirmedilermi galeride falan yaa ben sırf sunrooflu olsun diye diesel den vazgeçtim iyikide geçmişim.Ama sunroof taktırabiliyorsan kesinlikle orjinal elektirikli panoromik sunroof taktır perdesi bile otomatik harika oluyor arabaya başka hava katıyor zaten araba küçük ve yüksek camlı olduğu için karanlık hissi uyandırıyor ama sunroof u açtınmı manyak oluyor ...
Bence orjinalini taktır derim ben :good:
orjinal takmiyolar...takamiyolar.... sunroof lu modeli vardida ben mi almadim opelde...
evet arkadaslar sunroof yaptirdim .. simdilik hic bi sorun yok..
cokda memnun oldum.. cok guzel..:good: :rock
video da cektim.. Astralardaki hararet gostersi ile ilgili...:cool:
http://img87.imageshack.us/img87/2325/tepedenyb0.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=URlRYW49d6Y
kutluhan23
29-11-2006, 13:50
hayırlı olsun garantiliyse yapılan uygulama hiç bi sorun olmaz insalla
bkaraman
29-11-2006, 13:53
güle güle kullan fiyat nedir?
Güle güle kullan Ceyhun
Ayrıca video paylaşımı için teşekkürler...
tessekkuer ederimm.. ankaotomotiv.com.tr
1 000 ytl yaptirdimm..
imagoodman
29-11-2006, 14:22
gule gule kullan kıs aylarında akıtmaması dılegımle:D
güle güle aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa-aç-kapa- :)
corsa_fb
29-11-2006, 14:42
hayırlı olsun güle güle kullan bence çok şık durmuş sunroof çok güzel bi olay ya
Hayırlı olsun Ceyhun, bakalım eğer arabayı satamazsam ben de yaptıracam.Bi sen kullan iyicene problem çıkmasın da :)
yusufaltintepe
29-11-2006, 15:25
Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan güzel olmuş şık duruyor :good: ama inşallah yağmurda yada kışta akıtma ve sızdırma problemi yaşamazsın :sorry:
ORDUdrift
29-11-2006, 15:39
güle güle kullan
ALBATROS_09
29-11-2006, 17:00
Güle güle kullan...Bende yaptırcam bi ara...Benimkinden aynı model grilerde var bende yok ya..Niye öyle bu?
BY_Corsa
29-11-2006, 17:11
güzel olmuş gerçekten, mekanizması nasıl, komple dışa mı çıkıyor, tavan döşemesinin altına mı giriyor? diyordum video dan gördün nasıl olduğunu,
güle güle kullan :) bu sunroof için iyi fiyat gerçekten
Hayırlı olsun Ceyhun,güle güle kullan..
Oh aslanım benim şahane olmuş Ceyhun ! :good: :rock :alkis:
hayirli ugurlu olsun arkadas
hangi model bu Hollandia 300 mü?
Güzel olmuş gerçekten, hayırlı olsun Ceyhun..
ne bileyim Astra larda Hep panoramik açılır cam tavan gördüğüm için böylesi bi garibime gitti ama hayırlı olsun bu açılır tavan açıldığı zaman tavanın içine mi giriyo yoksa tavanın üstüne mi çıkıyo tavanın üstüne çıkıyo herhalde
evet tavanin ustune cikiyoo ama manyak bi olay cok mutluyum :)
rakkas_dream
29-11-2006, 20:45
taklamı attı araba sanroof taktırdın
taklamı attı araba sanroof taktırdın
yanlis bi kani bence,takla atmis araba sadece tavani üzerine düsüp baska bir hasar almadan sonrada gerisin geriye düzeltilmis olabilir mi sence? :)
ve o taklada hasar alan yer sadece kesilen sunroof kadar bi yer miymis :P
araba hatasizken sadece orginal sunroof degilde sonradan yapildigi icin taklali düsüncesi cok yersiz olur bence...
tarik cok guzel aciklamissin :)
çok şık olmuş.. güle güle kullan
rakkas_dream
29-11-2006, 21:12
tamam haklısınız kardeş ama astraların sanroof bu kadar küçük değil
rakkas_dream
29-11-2006, 21:13
ben gecenlerde opisle konuştum bana 2 milya 3oo maliyet cıkattılar ben taktımadım ama orjinal sunroof cok şekil oluyo keşke öyle birşeyler taktırsaydın.
cok haklisin orjinali cok guzel ... ama ankarada 3 tane servis var 3 nede sordum yok yapmiyoruz dediler.. bende seve seve bunu yaptirmak zorunda kaldim...
araba hatasizken sadece orginal sunroof degilde sonradan yapildigi icin taklali düsüncesi cok yersiz olur bence...
Bizim milletimizin orjinal işgüzarlıklarından biri işte satacak olsan hemen kulbu takarlar arabaya bu taklalı diye ... :(
Bizim milletimizin orjinal işgüzarlıklarından biri işte satacak olsan hemen kulbu takarlar arabaya bu taklalı diye ... :(
arabada sunroof disinda bi degisiklik yoksa,olsa bile kazadan ötürü degiseni yoksa,bu da yetkili servisce teyit edilmisse( ki cok kolaydir bunun tesbiti ) buna ragmen izguzarlik yapacak adama zaten satma arabani :)
cünkü o adam satin alsa bile iki gün sonra geri getirir bu araba cok yipranmis bide giderken yamuk gidiyo sanki der yada kornasi iyi ses vermiyo falan der herhalde ne bilim :) ahahhaa
bence arkadasimiz iyi yapmis,cok da $Ik görünüyor,bende yaptirmak istedim mesela görünce,hatta yaptiracagim ehehe
weSti555
29-11-2006, 22:54
gule gule kullan ceycey
arabada sunroof disinda bi degisiklik yoksa,olsa bile kazadan ötürü degiseni yoksa,bu da yetkili servisce teyit edilmisse( ki cok kolaydir bunun tesbiti ) buna ragmen izguzarlik yapacak adama zaten satma arabani :)
Allah korusun öyle müşteriden herkesi ... :(
güzel işçik olmuş tek tuşla tamamen acılıp kapanmasıda güzel bizimkinde yok ondan
güle güle kullan
güle güle kullan arkadaşım walla ben çok beğendim
New Astra
30-11-2006, 03:31
bilader senin araban imzandaki yeni astra değilmi yahu 27ye felan satmam demişsin de benmi kariştirdim acaba konuları?
New Astra
30-11-2006, 04:08
hayırlı olsun, kaç günde, saatte yaptılar?
hayırlı olsun .Güzel bir olay.
M.A.J.O.R
02-12-2006, 19:01
hayırlı olsun.gerçekten güzel olmuş.sunroof neye desen değer gerçekten.2002de bende 99 tigra vardı gittim sunroof yaptırdım.6 ay sonra maddi ihtiyaç yüzünden istemeyerek satmak zorunda kalmıştım.arabaya kim baksa "yok kardeşim sen tavanını deldirmişsin,fiyatını şu kadar kırarım"hesabına gitmişti.sanki delmişim de öylecene bırakmışım.anlayacağınız değer kazanacağına kaybetmişti.umarım sen böyle bişey yaşamazsın
Yakışmış sunroof güzel günlerde kullan kız arkadasınla artık yıldızlı gecelerde keyfini çıkarmaya bak,Ayrıca 2004 model astrah larda panaromik sunroof yoktur 2005 den itibaren panaromik sunroof gelmiştir o yüzden orjinallik yönündende sorunun yok.
DaRkFaCe
03-12-2006, 00:11
hayırlı olsun güle güle kullan...
arkadaslar ebaydan sunroof buldum getirirken gümrüğe takılma olur mu fiyatı büyük olasılık 100 eurdan düşük olacak.lutfen ciddi sağolun gumruğe takılırmı
http://cgi.ebay.de/Opel-Calibra-A-16v-turbo-4x4-ESD-Schiebedach-TOP_W0QQitemZ300058272379QQihZ020QQcategoryZ65055Q QssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
BY_Corsa
11-12-2006, 10:34
Yılbası ve Bayramın bir arada olmasından dolayı gümrüklerde mektup ve hediye paketi trafiginde bir artmanın söz konusu oldugu ve gümrügün bu dönemde normalden fazla tölerans gösterdiği konusunda bir duyum almıştım.Umarım sende bu yogunluktan yaralanabilir ve paketini sorunsuz gecirebilirsin.
almanca bilmiyom ama anladigim kadariyla turkiyeye yollamiyo
getrag84
14-12-2006, 12:56
güle güle kullan güzel olmuş.
Güzel, Güzel, Güzelll Olmuş,:d :d Kullan
cutebadboy
14-12-2006, 14:08
çok güzel olmuş arkadaşım.güle güle bin yıldızlı geceler :D bişey sorcam bu sunroofta sensör varmı sıkışmaya karşı aklıma takıldı.olmazsa bende taktırayım yaza doğru.
faithless1905
14-12-2006, 19:57
çok güzel olmuş kardeş umarım forumdaki arkadaşların söyledikleri aksiliklerle karşılaşmazsın tekrar hayırlı olsun güle güle kullan...
güle güle kullan ceyhun o kadar sevindim ki sankim benim arabaya takılmış gibi
Almanya´da akraban varsa onlar kendi adreslerine sipariş verirler, ellerine geçince de sana posta aracılığı ile gönderebilirler.
Ailem Almanya´da olduğu için bu yolla çok malzeme getirttim (kule gergisi, brembo fren parçaları vs....), sadece 4 YTL posta bilmem ne vergisi ödedim.
Arkadaşça iki tavsiye: 1- getirttiğim parçalar nazik ve kırılgan değildi (sunroof postada büyük bir ihtimalle kırılır).
2- getirttiğin sunroof orjinali kadar güzel takılamayacağı için zevk ve performans vermez. Eski olsa arabanın orjinalini bozma.
eyvallah kardeşim dursun yani standart di mi
nuribastra
26-12-2006, 16:19
arkadaşım ben gümrükçüydüm abimle kapışmadan önce:Dsana söliceğim tek şey fiyat farkını biyere bırak arkadaşlarımın dediği gibi kırılma ya da zarar görme olasılığı yüksek...muayene memurları bile mallara hayvan gibi davranıolar hiç tavsie etmiorum ama sen bilirsin tabi..
celaleddin007
16-01-2007, 11:51
arkadaşlar 94 vectra a aracımda manual sunroof mevcut.bunu otomatik yapma gibi bi ihtimal varmı? çok pahalıya patlarmı ??
teşekkürler..saygılar..:help:
bence hiç elleme boyle dursun
ya normal cam motoruyla bile yapabilirsin bnce
yaparlarr cok zor diil ama kim ugrasir bilmem
bence cok kolayda olmayacaktır ozellikle estetik acısından
M.YILDIZ
16-01-2007, 22:07
kardeş napacan otomatıgı. zaten senede kaç kez kullanıyorsunkı.. otomatık ıyı olmaz bıraz kullanınca. sıkısma yapar, zorlar, nebım napar hıc ugrasma
celaleddin007
16-01-2007, 22:25
arkadaşlar öbür türlüde çevir falan karizmayı bozuyo biraz.:D :D elektrikli olsa fenamı olur yane..bide ben sigara içtiğim için sroof u yaz kış kullanıyorum:o
arkadaşlar öbür türlüde çevir falan karizmayı bozuyo biraz.:D :D elektrikli olsa fenamı olur yane..bide ben sigara içtiğim için sroof u yaz kış kullanıyorum:o
sigara içme ozmn karizma hiç çizilmemiş olur hatta 2 ye katlar
getrag84
17-01-2007, 15:01
kendi krikosunu motorluyla değiştirebilisin veya üniversal cam motorları var hani camı manuel olanları zahmetsizce elektrikliye çeviren öyle bişey de takılabilir.
sigara içme ozmn karizma hiç çizilmemiş olur hatta 2 ye katlar
:D
celaleddin007
17-01-2007, 19:30
iyi güzelde arkadaşlar bu işi helaliyle yapacak usta var mıdır ankara da ???
DaRkFaCe
18-01-2007, 00:18
iyi güzelde arkadaşlar bu işi helaliyle yapacak usta var mıdır ankara da ???
kardes sasmazda can can oto war ona sor ıstersen bi....
http://img54.imageshack.us/img54/8306/ky665025smalllu4.jpghttp://img54.imageshack.us/img54/6239/ky665028smalldo5.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/5685/logodrehungom5rk7.gifhttp://img45.imageshack.us/img45/7154/opel1ou0wv9.png http://img295.imageshack.us/img295/4371/bjkswv7.gif
Çok güzel olmuş ama keşke panaromik taktırabilseydin daha hoş olurdu...
senolbilgin74
22-01-2007, 18:56
güzel olmuş
kutluhan23
22-01-2007, 19:19
panoramik takarlarmı yaw zannetmiyom war mı öle bi olay ?
onur_arslan_59
22-01-2007, 20:21
güle güle kullan hayırlı olsun
kurt.ibrahim
22-01-2007, 21:21
Güle güle kulan Bu sene bahar ve yaz ayları senin artık.:good:
Araban hala garanti kapsamındamı peki ? :s
arkadaşlar 2004 vecrtaya sunroof taktırmak istiyorum sonradan montajı yaptırmanın sakıncaları nelerdir ve taktıran varsa mennuyinet derecesi nedir...özelliklede vectrada olanın aynını taktırabilme şansımız varmı yardımlarınız için teşekkürler...
kutluhan23
23-01-2007, 15:45
arkadaşım soradan astrasına takan bi arkadaş war epeyide konusuldu bu konu eski konulara bi göz atarsan o arkadaşla irtibata geçebilirsin .
yok diil mekanik bitti bide bu 12 yillik paslanmazlik oluyomus .. o bitti artik kesilince tavan :D
ilgin için teşekkürler ama ben sitede aradım bulamadım...
ilgin için teşekkürler ama ben sitede aradım bulamadım...
"Arama"dan sunroof yazsan bulurdun...
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=4120
"Arama"dan sunroof yazsan bulurdun...
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=4120:good:
nuribastra
23-01-2007, 19:47
kardeşim güsel günlerde kullan inşallah...
nuribastra
23-01-2007, 19:50
kardeşim ama hararetle ilgili gösterdiğin şeyelri anlamadım onları bana biras açıklarsan sevinirim kardeşim.
7 saniye setting dusuna bas ondan sonra bc dusu ile ilerle ama bazi astralarda ekran baska oluyo onlarda nasi bilmiyom
yok diil mekanik bitti bide bu 12 yillik paslanmazlik oluyomus .. o bitti artik kesilince tavan :D Hayırlı olsun ne diyeyim keske aracı satın alırken isteseydın !!
ilginiz için teşekkürler...
İntoko da opel vectranın orjinal sunroofu vardı 1750 ytl ilgilenirsen. www.intoko.com (http://www.intoko.com)
black ghost rider
24-01-2007, 11:18
Kardeş kaça nerede yaptırdın garantisi varmı yapan kişinin adresini verir misin bi de ben bakayım nasıl yapıyorlar. Özel mesaj atarsan sevinirim. Hayırlı olsun harika olmuş.:good:
konunu basinda var her ayrintili bilgi :D
ilginiz için teşekkürler yaza doğru düşünüyorum bakalım hayırlısı...
Selamün Aleyküm
Arkadaşlar ben arabama sunroof taktırmak istiyorum.ama sonradan takılan sunrooflar su kaçırıyor falan die duydum.ben zaten taktırırsam kesinlikle yetkili servisinde taktırırım.acaba gerçekten su kaçırırmı?birde sunrooflar 1000 ytl diye öğrendim.doğrumu?
mustafa_sahin_93
31-01-2007, 17:12
fiyatı doğru duymuşsun tabi daha ucuzlarıda var.ama ne kadar sağlıklı tartışılır.bide bu sunroofların eloktronik,mekanik gibi çeşitleri var.bildiğim kadarıyla elektronik sunrooflarda sorun çıkmıyor.mekaniklerde ise zamanla su kaçırma olayı yaşanıyor.
crazy_pistols
31-01-2007, 17:15
walla ben de taktırmak istiorum vectrama ama sanmam su kaçırdığını orjinaller de öyle taklıo pek fark yok bi de yetkili serwis işinin ehli ustalar yapınca korkmam...1000 ila 3600ytl arası diye duydum en son ...yeni şeyler olursa haberim olsun sunroof hakkında...
yaw ben yetkili servise daha sormadım.ama netten aldığım bilgiler,sonradan sunroof takmalarda su kaçırılıyomuş.BEN YARIN YETKİLİ SERVİSLE GÖRÜŞCEM.bakalım ne diycekler?
walla ben de taktırmak istiorum vectrama ama sanmam su kaçırdığını orjinaller de öyle taklıo pek fark yok bi de yetkili serwis işinin ehli ustalar yapınca korkmam...1000 ila 3600ytl arası diye duydum en son ...yeni şeyler olursa haberim olsun sunroof hakkında...
okey:)
bende sunroof taktırmak istiyordum.ama şuan itibariyle vazgeçtim.herşeyin orjini kardeşim.sonradan taktırma olmuo yaw.
crazy_pistols
03-02-2007, 15:13
yaw ben yetkili servise daha sormadım.ama netten aldığım bilgiler,sonradan sunroof takmalarda su kaçırılıyomuş.BEN YARIN YETKİLİ SERVİSLE GÖRÜŞCEM.bakalım ne diycekler?
walla haberlerini bekliyorum..kolay gelsin..
opel yetkili servisinde tanıdıkarım var.onlar sakın taktırma,ilerde başına bela olur diyorlar.bende sunroof taktırcaktım.parasını bile hazırladım.ama sonra vazgeçtim.sakın sunroof taktırmayın.
speedy_forever
10-03-2007, 21:38
arkadaşlar sizce yeni astraya sonradan sunroof taktırmak akıllıca bi iş mi ?alırken neden sunroof suz aldım bilmiyorum ama en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ?
bende corsa cye dusundum onu pek tavsıye etmedıler..
valla bende sunroof taktırmayı düşünüyordum fakat arkadaşların yazdıklarını okuyunca vazgeçtim,foruma mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
hepinize teşekkür ederim çoktan vazgeçtim
walla kızlar ve yıldızlar için aracın orjinalligini bozup sunroof taktıranlara sesleniyorum, hiç ugrasmayın iki zevk için aracın orjinalligini bozmak cok sacma, yazık... sakın boyle birsey yapmayın
1. kızlar gelip gecici
2. yıldızları da sahil kenarında kumsalda uzanarak seyretmek cok daha romantik
:good::good:
turkerrr
24-03-2008, 00:00
satarken problem olabilir bence satıp sunrooflusunu almak daha mantıklı :)
EpiNeFRiN
13-07-2009, 01:39
walla kızlar ve yıldızlar için aracın orjinalligini bozup sunroof taktıranlara sesleniyorum, hiç ugrasmayın iki zevk için aracın orjinalligini bozmak cok sacma, yazık... sakın boyle birsey yapmayın
1. kızlar gelip gecici
2. yıldızları da sahil kenarında kumsalda uzanarak seyretmek cok daha romantik
:good::good:
evet bencede:good::good::good::good:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net