Orijinalini görmek için tıklayınız : kadett cıler yardım
kibritçi
30-09-2007, 21:39
arkadaslar teknık servıs bolumunde bı baslık actım arabamı forumada guvenerek bastan assa bakıma almaya karar verdım yardımcı olabılırmısınız guvenılır parcacılar ve cıkmacılar mevzusunda cok yardıma ıhtıyacım var
valla kardeş biras zor parça bulman artık çok az yerlerde var bunaların parçları ve inanılmaz da paralar istiyolar.
Ankara Güven otoda en az 4 tane kadett d var.durumlarıda gayet iyi ne istersen bulursun.
kibritçi
01-10-2007, 14:55
kadır sendedemı var senın ımzandakı sagdakı beyazın sv kasası benımkısen nerden buluyosun kapı ftıllerı ve cam cıtaları lazım
Kadett in bulunmayan parçası mı var? Türkiye'de yoksa,Almanya,Bulgaristan,Kosova.. Biraz meraklı olup araştırmaya bağlı
kadır sendedemı var senın ımzandakı sagdakı beyazın sv kasası benımkısen nerden buluyosun kapı ftıllerı ve cam cıtaları lazım
walla kardeş aracı aldığımdan beri hiç bir masraf yapmadım, hiç birşeye ihitiyacım olmadı onun için çok fazla bilgim yok.:) ama aklımda olsun bulursam burdan yazarım yine
kibritçi
04-12-2007, 02:04
neyse zaten ya bulucaz ya bulucaz sıtedekı respect ılede konustuk bıcaresıne bakıcaz
ankara yıba çarşısının arkasında dora cam var orda istemediğin kadar kapı fitili bulabilirsin
kibritçi
28-01-2008, 17:05
ankara yıba çarşısının arkasında dora cam var orda istemediğin kadar kapı fitili bulabilirsin
hayrı bey aynı arabayımı kullanıyoruz acaba kapı fıtıllerının orjınallerıde varmı tarıf ettıgınız yerde asıl bana lazım olan dıs cam cıtaları
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net