Orijinalini görmek için tıklayınız : astra g - citroen c4
amcaoğlunun 2000 model astra g 1.6 cd sedan aracı vardı.gerçekten terrrrtemiz bir araçtı.onu satınca 2005 model c4 aldı.ama ben hoşlanmadım c4 den.kendisine söylediğimde kendisininde pek hoşnut olmadığını öğrendim.size göre astramı c4 mü?
fütüristik tasarımlar amca oğlunun hoşuna gidiyorsa, birazda yakıt tasarrufu istiyorsa diyecek bişey yok. Başta iç tasarımı bana göre hiç hoş değil. Hele o direksiyon simidi... Dışarıdan bakınca ise kaplumbağa gibi bişey. Yol tutuşu falan benim hoşuma gitmişti. Sonuçta astraya göre 5 yaş genç, teknolojisi daha yeni v.s. İşe biraz teknik yönden bakarsak C4 daha ağır basıyor. Ama tasarım, marka imajı v.s yönünden de astra ağır basıyor bence.
dewilking08
27-09-2007, 16:16
c4 dizel olursa mazot konusunda çok rahat ediyorsun.çok performanslı bir araç ancak parçaları gm kadar dayanıklı değil.özellikle şanzıman konusunda.donanımı da oldukça zengin ve 0 fiyatları çok uygun.c4'ün tasarımı herkese de hitap etmiyor maalesef....
ewet direksiyon rezalet bence ayrıca hız göstergesini ortaya almışlar direk salla yani astra G bence daha sağlamdır o arabadan
C4 benim cok hoşuma gidiyor yaa:)...
tüm gözler üstünde olur;)
aynı yaşta olsa ben en fazla 2sn düşünerek astra alırım sanırım. neresinden bakarsak bakalım citroen peugeot ve renault'nun hiçbir modeli rakip opel modelinden iyi değil. ama 5 yıl daha genç yani sizin aldığınız araba.önemli bir faktör.
Kunteper Canavarı
27-09-2007, 17:40
yaaa herseyle karşılaştırında şu fransızları katmayın bu işe yahuu...
C4 tasarım olarak bence berbat.bilemiyorum ama citroenin hiçbir modelini beğenmiyorum.Ben bir astra G hastası olarak her zaman astra G diyorum.
c4 derim bende bide siyahı tadından yenmez:) dayanıklılık konusunda derseniz hiç fikrim yok o yüzden c4 diyom heralde:)
astra tabiki opel gibisi varmı ya
weSti555
27-09-2007, 18:24
passat'a binen adamdan başka ne beklenir ki zaten :D
Gökhan_55
27-09-2007, 18:32
ben c4 te kendimi güvende hissedemiyorum bilmiyorum siz ne dersiniz bu konuda ama ben C4 almazdım... tip güzel ama içerik yok, güven yok
passat'a binen adamdan başka ne beklenir ki zaten :D:D :D :cool:
:good: benimde çok hoşuma gidiyo aslında...
:good: benimde çok hoşuma gidiyo aslında...
hoşuma gidiyor derken, herşey değil galiba. tipimi ?
hoşuma gidiyor derken, herşey değil galiba. tipimi ?
evet tipi. bide iç tasarımı çok teknolojik duruyo.. teknolojik şeylere karşı bi ilgim var. sanırım ondan olsa gerek
evet tipi. bide iç tasarımı çok teknolojik duruyo.. teknolojik şeylere karşı bi ilgim var. sanırım ondan olsa gerek
genelde tip çekici geliyor sevenlere de o yüzden sormuştum. farklı bir neden değilmiş seninkide. teknoloji konusunda haklısın. fransız arabalarını sevmesem de dediğin şey doğru. genelde iklim kontrollü klima vs koyuyorlar arabaya. opelde bazen opsiyonel bile olmuyor.
Donanımlarına göre değişir bana göre ama C4'ü seçerdim.
arabaya şöyle güzel bir göğüs yapsalar tadından yenmezdi..
fastest89
28-09-2007, 01:49
tip olarak hiççç beyenmediğim bir araba genç görünmüyor hantal bir görünüşü var desemde kız arkdaşlarım ile yolda yürürken ayyyyy arabaya baaakk ne tattlııı(bordo bir c4) demeleri arabanın çekici olduğunu göstriyor fakat ne motor olarak ne de şase aksamı olarak hiç bir değeri yok bence astranın yanında...
ben ivmelenmesini,yol tutuşunu beğenmedim.yakıt olarak astraya göre fazla.teknolojik olarak astarya göre elbette + ları var ama yineden ben beğenmedimmmmm.
kız arkdaşlarım ile yolda yürürken ayyyyy arabaya baaakk ne tattlııı(bordo bir c4) demeleri arabanın çekici olduğunu göstriyor.
:good: işte bu...
sadece karizma peşindeysen alınır...
kurt_35li
28-09-2007, 12:28
sırf o direksiyon ve ibreler yüzünden alınmaz
ermaneray
28-09-2007, 15:05
ikiside hoş ama astra f daha hoş :)
aysant_61
28-09-2007, 18:09
güsellliğini bilmem de arac bosken 1.6 sı fark açtı bana motoru ecotec den kuvvetli..
fastest89
28-09-2007, 20:08
güsellliğini bilmem de arac bosken 1.6 sı fark açtı bana motoru ecotec den kuvvetli..bak yavvv yine benii kışkırtıyorsunuz zaten fordlara düşman oldum bide citroeleremi düşman etceksiniz:D
dewilking08
28-09-2007, 20:18
bak yavvv yine benii kışkırtıyorsunuz zaten fordlara düşman oldum bide citroeleremi düşman etceksiniz:D
samet öle dime.bi kere c4 dizeli yolda görmen lazım şehir içinde.manevralarda da esp'nin farkını görüyorsun...
fastest89
28-09-2007, 21:38
yav bırak arslan yavvv citroenin sülalesi gelsee yine yürürüm onlarla:D(çok mu iddalı oldu ne:kop::kop:) evt yürürüm yav noolcak
dewilking08
28-09-2007, 21:42
ben yürüttrym mi samet.c4+chip+egzoz.sanırım 140hp.bence tsi la yürüsün daha iyi.şaka maka ama otobanda oldukça fecidi.onun girdiği yere ben giremem....
fastest89
28-09-2007, 21:51
ben yürüttrym mi samet.c4+chip+egzoz.sanırım 140hp.bence tsi la yürüsün daha iyi.şaka maka ama otobanda oldukça fecidi.onun girdiği yere ben giremem....:kop::kop::kop: yav abi biliyon dizele karşı bi huysuzluğum var üsütme gelmesenee:kop::kop: ciddi ciddi ayarlican yani nerdeyse:kop::kop::kop:
astram5537
28-09-2007, 22:34
Kesinlikle Opel Derdim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net