Orijinalini görmek için tıklayınız : TRafik POLİSİ......
Adamın biri arabasıyla şehirler arası yolda seyahat ederken trafik polisi durdurur.
"İyi Günler beyefendi, ehliyet ruhsat lütfen", der.
Adam: "Buyrun" der ve uzatır.
Trafik polisi bakar: "Yangın söndürücünüz var mı?"
Adam: "Var" der, gösterir.
Polis: "İlkyardım çantası?"
Adam: "Var" der, yine gösterir.
Polis: "Zincir" diye sorar, adam gösterir.
"Takoz?"
"Var."
"Çekme halatı."
"Var."
Polis dayanamaz:
- Mezdekenin kaseti der var mı lan?" der.
Adam güler "O da var" der, kaseti gösterir.
Polis:
- Tak o zaman teybe.
Adam takar, polis oynamaya başlar. Adam gülerek: "Memur bey, napıyosunuz" der.
Polis adama döner:
- Eşşek diilsin, bi yirmilik takarsın artık
:D:D
alıntı.......
kurt_35li
20-09-2007, 22:59
güzel paylaşım eline sağlık :)
rgungordu
20-09-2007, 23:00
üzerine alınan polis abilerimizi tenzih ediyorum ama trafikte buna benzer bicok şey oluyo. bikacı başıma geldii
Cartersbjk
20-09-2007, 23:12
bi tanede ben anlatıyım sölelenlere göre gerçekmiş...
Adamın biri ATM den para çekmek için park yapılmayan
yere arabasını bırakır...
O sırada oradan geçen trafik ekibi adamın para çektiğini görünce
Anonstan ortalığı yıkan anonsu yapar....
--52 YTL fazla çek ceza yazdım...
rgungordu
20-09-2007, 23:18
yeni ehliyetini alan arkadaşımla beraber gezerken trafik polisi durdurdu kemeri sordu sonra evrakları istedi arkadaşım bu ehliyet bu ruhsat buda rüşvet dedi polis memurunun suratını görmeniz lazımdı GİDİN RÜŞVET VERMESİNİ ÖGRENİN diye önce bagırdı sonra bizi salıverdi.... bide homurdanıyo herşeyin biii adabı var diyeeee.... işini tam yapan polis abilerimi yine tenzih ediyorum
komik...aliciğim eline sağlık.
M.YILDIZ
20-09-2007, 23:32
teşekkurler ali
süper yaa çılgınn manyak olmuş ikiside :kop: :kop: :kop:
rüşvetini bilmemde bu yaz tanık olduğum bir olay var. Isparta Uluborlu'da kiraz festivaline gittik. Polisler haliyle festivalin yapıldığı alana sivil araçları sokmuyorlar. Neyse bizde tam o civarda bekliyoruz. Askeri bir araç içerdeki komutanı almaya geldi. İçeri girecek. Polis ere in bariyeri kaldır, geç ve bariyeri kapat dedi. Er indi denileni harfiyen yaptı. Dönüşte araçta komutan vardı. Polis hemen hazırol tabi bariyeri açtı ve araç geçti. Sonra bariyeri kapattı. Ne büyük bir ahlaksızlık dedim içimden.
astrax_35
21-09-2007, 01:10
süperrrr :)
IceBreaker
21-09-2007, 10:57
pol,iste baay uyanımış :D
got_the_life
21-09-2007, 11:46
yeni ehliyetini alan arkadaşımla beraber gezerken trafik polisi durdurdu kemeri sordu sonra evrakları istedi arkadaşım bu ehliyet bu ruhsat buda rüşvet dedi polis memurunun suratını görmeniz lazımdı GİDİN RÜŞVET VERMESİNİ ÖGRENİN diye önce bagırdı sonra bizi salıverdi.... bide homurdanıyo herşeyin biii adabı var diyeeee.... işini tam yapan polis abilerimi yine tenzih ediyorum
:eek: :eek: :eek: bide düzgün rüşvet vermediniz diye kızdımı....
halilertekin
21-09-2007, 12:23
:kop: alemsin ali teşekkürler
bülent58
21-09-2007, 13:38
ali koptum ya süpersin
Samsun'da bir resmi dairede işim vardı.Eski arabamı (nissan almera ) parkedip binaya girdim.10 dk sonra baktım koridorda bir polis benim plakayı sorup duruyor.Benim dedim merakla.Komiserim arabayı beğenmiş görmek istiyor,bir kaç şey soracakmış dedi.Ben dumur oldum tabi.Valla bütün nissan bayilerinde var daha çok yardımcı olurlar dedim ama memur sonuçta indik yardımcı olduk!!
Tanbaron
21-09-2007, 14:01
paylaşım için teşekkürler.
MerifasT
22-09-2007, 20:30
teşekkürler
Bütün gece boyu eski konulara bakıyorum. Neredeyse en iyisi bu :kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net