Orijinalini görmek için tıklayınız : tigrada gaz yeme problemi
merhabalar
tigramda gaz yeme problemi var daha dogrusu sanki arabayi bi guc tutuyo.daha once corsa gsi imdada olmustu enjektorlerini temizlettikten sonra bi problem kalmamisti ancak bunda problem enjektorden degil hatta katalizatorude iptal ettim ama bisey farketmedi.aslinda kotu degil araba gidiyo ancak o rahat rahat yarila yarila seklinde degil acaba son veya orta susturucudan yaparmi yada motorda veya bujilerde bi problem olabilirmi
cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
bazen benimkinde kırmızı ısıkta falan kalkarken
dusuk vitesdeyken 1-2 de
birden sanki gaz yemiyomus gibi oluyo sonra yiyince aniden hızlanıyo
bi arkadasta tigra vardı ondada oluyomus
genel bi sorun mu acaba bu
weSti555
27-09-2006, 15:57
kelebek bogaz ı temizlet mutlaka faydası olur
kelebek bogaz ı temizlet mutlaka faydası olur
ESAS SORUN BUMUDUR YANI YOKSA SUSTURUCULARLA ILGILI OLABILIRMI YADA EGZOST SISTEMIYLE ILGILI
bence karışımla ilgili kısa süreli sorun oluşuyor.Ama bunun birçok nedeni olabilir. ısı sensörü-kelebek-O2 sensor- vs..vs.. ama şunu merak ettim normalde giderken kısa süreli sanki arkadan biri asılıp bırakıyomuş gibimi oluyor??
bence karışımla ilgili kısa süreli sorun oluşuyor.Ama bunun birçok nedeni olabilir. ısı sensörü-kelebek-O2 sensor- vs..vs.. ama şunu merak ettim normalde giderken kısa süreli sanki arkadan biri asılıp bırakıyomuş gibimi oluyor??
evet respect aynen dedigin gibi oluyor ama kisasureli derken bu bi 2 saniye arasi suruyo sonra arac yurumeye basliyo ama normalde almasi gereken ilk hizlanma ivmesini alamadigi icin sanki cok iyi gitmiyormus hissi veriyor.
evet respect aynen dedigin gibi oluyor ama kisasureli derken bu bi 2 saniye arasi suruyo sonra arac yurumeye basliyo ama normalde almasi gereken ilk hizlanma ivmesini alamadigi icin sanki cok iyi gitmiyormus hissi veriyor.
tekrar teyit edeyim.araç yürüyor ancak ara sıra 2 saniyeliğinede olsa sanki arkadan biri asılıp bırakıyor.ve bu motor soğuk yada sıcak olması farketmiyor.bendede aynı durum vardı.ustam kafadan bana şöle dedi.sanki biri sılıp bırakır gibi değilmi?? ve değiştirin ısı sensörünü demişti.
Radyatör hortumunun hemen altında (c20 xe lerde yeri orası) 25-30 milyon felan sanırım.şu an sorun yok.
verderveremem
30-09-2006, 21:50
inanmassınız belki ama bende arada aynı hisse kapılıyorum... özellikle 1 ve 2. viteslerde...
senin arabana bindim idris.bence bişiy yok .kullanmadım ama hissedilen bi anormallik yok.için rahat olsun:)
verderveremem
01-10-2006, 10:35
devamlı bi olay diil saten. arada sırada...
spaceghost
01-10-2006, 23:19
arkadaşım elektronik kontrollü araçlarda ezbere arız tespiti yapılmaz istanbuldaysan
eğer yardımcı oluruz
fourtyseven
25-10-2010, 23:05
benım aracta oyle emırgan 99 tıgra devırsız kullanırsan keyıf vermıyor hava fılıtresı ve gaz kelebegını temızlettım yok fılıtreyı söktüm yok bır bogulma anlamadım gıtti devrını alana kadar böyle..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net