Orijinalini görmek için tıklayınız : astra sfi motor için enem marka egzantrik ve chip
290 derece emme ve egzost 2 tane egzantrik enem marka.performans tipi enjektörler vede lexmaul chip.
egzantrikler 600 ytl(takımı)
enjektörler 150 ytl
chip 200 ytl (7500 devir limitörlü)
tüm malzemeler kullanılmıştır herhangi bir problemleri yoktur.otoelektronik@yahoo.com detaylı bilgi alabilirsiniz.
MSN'de görüşelim..
onurhanc@hotmail.com
MSN'de görüşelim..
Ay çok korktum şimdi :D
Bu arada o (ay) yanlış anlaşılmasın :D
mail atarsanız daha çabuk ulaşırsınız
yada telefonum 05357189902*05392987575 Gökhan
malzemeler satıldımı kardeş
fiyatı indirdim enem egzantrikler+chip 650 ytl
dinamometrede 210 hp alınmıştır ilgilenenlere.egzantrik kamlarında v.s problem yoktur (kaynak v.s kesinlikle yok)
dinamometrede 210 hp alınmıştır ilgilenenlere.egzantrik kamlarında v.s problem yoktur (kaynak v.s kesinlikle yok)
210hp?Oldukça iddialı bir güç bu!!
güzel bir kapak işleme vede iyi bir sıkıştırma oranı ile bu güç yakalanmıştır hatta dahada güzel bir ayarla 220hp alınabilinir.
orijinal sıkıştırma oranı 10.5 bunu 11.5-12.0 alınırsa ya kapak taşlanacak yada tepeli piston takılacak
malzemeler duruyorsa görüşelim
fiyatı indirdim enem egzantrikler+chip 650 ytl indirimi pek göremedim aynı fiyat var orda neyse msnde görüşelim
sselcukk
01-10-2007, 01:40
pek anlamam 97 gsi ekoteck oluyomu punlar
pek anlamam 97 gsi ekoteck oluyomu punlar
olmaz arkadaşım olmaz
bu arabadan 210 ps aldığınızı dile getirmişsiniz pardon kaç km de bu araç 210 ps verdiğinde neler vardı üzerinde merak ettimde ?
şimdi arkadaşlar bu lamacimleri bi kenara bırakalım kapakta işli olsa nafile 190 ın üstünde alamazsınız bu işlemlerle iddia ediyorum hiç yapmadıysam 25 ...
şimdi başka bi takım işlemler daha var burda yazamam ama onlarla ok baktımki sadece egz+chıp+kapak la 210/220 ps BİDAKKA YAAFFF
200 üstüne çıkmak için bikere mekanik iticilere dönmeden ve en az 300 ve üstü egz kullanmadan nası alıyorsunuz bu ps leri o zaman biz boşunamı yapıyoruz bu işleri madem öyle koyun dinamometre videonuzu hep beraber izleyelim ok
sakın yanlış anlaşılmasın maksadım kimseyi incitmek kırmak diil ama gerçeklerdende uzaklaşmayalım birbirimizi kandırmayalım
egzantrik enjektör chıp bu kadarmı
o zaman snn yaptırdığın yere getirelim bu 3 işlemle 210 alıyorlarsa süpper :((
bende rd286 eksantrikler vardı ben 205 hp güç aldım araba çok yaktığında sattım ama çok pişman oldum arabamın tüm performansı kayboldu arkadaşın yazmış olduğu seylere katılıyorum araba benimki kadar dolu ise 220 bg verir o eksantriklerle ve çhip le
kardeş çihp yapılı hazır bi vaziyettemi epromu varmı yoksa sadece yazılım programımı
hazır vaziyette epromu var.yani üzerindeki eproma yazılmıyor ayrıca bir eprom
chiefkadir
02-10-2007, 10:47
210hp?Oldukça iddialı bir güç bu!!Yavuz o 210 hp değilde 210 mp (midilli power) olabilir ... Biz s2000 le yürüyen araba yaptık 180-190 ı geçemedik :D
Yavuz o 210 hp değilde 210 mp (midilli power) olabilir ... Biz s2000 le yürüyen araba yaptık 180-190 ı geçemedik :D
Arkadaşın iyi niyetinden şüphem yok.Az çok bu işin içinde olan insanlarız ve yine az çok bu işlere emek,zaman,para harcıyoruz.. 600-700ytl'ye 60hp alınabiliyorsa vahh bizden gidenlere:(
arkadaşlar ben dinamometre üzerinde alınan gücü söyledim.tabiki parçaları takacak ustanında marifeti eklenecek.kapak işlemesi ve egzantriğin montajıda önemli.ben bmw 325i de atmosferik makinada sadece chiple 30 hp fark olduğunu gördüm.tüm parçalar birbirine uyumluysa atmosferikten neden 40-50 hp çıkmasın.kendim opellere bmwlere ilk chipleri yapankişiyle çalıştım Talat ŞAHİM 90 YILLARDA kadett gsi 94 lerde astra gsi ilk chipleri getiren uygulayan kişilerden birisidir.şahsen 99 beride bu işlerle uğraşıyorum
arkadaşlar ben dinamometre üzerinde alınan gücü söyledim.tabiki parçaları takacak ustanında marifeti eklenecek.kapak işlemesi ve egzantriğin montajıda önemli.ben bmw 325i de atmosferik makinada sadece chiple 30 hp fark olduğunu gördüm.tüm parçalar birbirine uyumluysa atmosferikten neden 40-50 hp çıkmasın.kendim opellere bmwlere ilk chipleri yapankişiyle çalıştım Talat ŞAHİM 90 YILLARDA kadett gsi 94 lerde astra gsi ilk chipleri getiren uygulayan kişilerden birisidir.şahsen 99 beride bu işlerle uğraşıyorum
Gökhan,kırmızı Kadett'in eski sahibi misin sen?
yalçın kardeş sana katılıyorum.200 hp nin üstü bu malzemelerle biraz hayal gibi görünüyor.hepimize kazasız sürüşler........
işte işten anlayan bi arkadaş çıktı katılmamak ne mümkün hattaa
,gülmekten bile katılınılabilir şaka biyana bu malzemelerle haala inat etmeyin mümkün diiil yapanada helal melal olsunda demem çünki teknik olarakta mühendislik olarakta mümkünatı olamaz
arkadaşım maksadım seninle inatlaşmak diil fakat 25 senedir bu işle uğraştığım için maalesef snn dediğin o 30 ps sadece chıp ile turbo makinelerde olur atmosferikte diil hata yapma 325 bmw hele ne mümkün schnetzer,firması ki bmw ı modluyan firma o dahi 12 ps çıkarabilmiş o zaman sizi almanyaya yazalım hemen bmw ye alsınlar
YAPMAYIN YAAAAAAAAAA
bende rd286 eksantrikler vardı ben 205 hp güç aldım araba çok yaktığında sattım ama çok pişman oldum arabamın tüm performansı kayboldu arkadaşın yazmış olduğu seylere katılıyorum araba benimki kadar dolu ise 220 bg verir o eksantriklerle ve çhip le
ibrahim yapma son 5 drag dada snn arabanda vardı 220/205/200 ps ler nerdeydi o zaman 106 lar geçti bırakın allahaşkına yaa
GERÇEKLER DOĞRULAR YAZILIRSA GERÇEK OLUR YOKSA GERİSİ YALANNN
ha bu arada araba seninki gibi doluda diil sadece egz ve chıp dio mümkünmü sence ?
chiefkadir
03-10-2007, 13:07
İbrahimin arabası dolumu ? Dolu deyince akıllara Lexmaul mu geliyo ? İbrahimin arabaya yapacak daha çok iş var yeterki bizleri dinlesin..
Yalçın;dediklerine aynen katılıyorum sen Ankarada Serkan ustayı tanırsın bazende konurşunuz fikir alışverişiniz olur,bizlerin nasıl Sfi yürüttüğünü anlatıyodur ;)
Ben bilgim dahilinde bir başlık açacam Astra Gsi nasıl yürütülür diye msn den birçok arkadaşa az çok anlatıyorum..Biz denedik yanıldık taktık söktük ensonunda en iyi nasıl koşar onu çözdük.. ;)
tecrübeli arkadaşlara sözüm yok.sen beygir alamamışsan benimmi kabahatim ben alınan değerleri söylüyorum vede parça fiyatlarıda gayet uygun kimseylede iddaalaşmıyorum egzantrikler orijinal enem .inanmayanlar gelip bakabiler.bu paraya 190 hp alsan çok mu.parçalar bana yaramıyor işine yarayan birisi alsın diye ilan veriyoruz muabbete bakarmısın?
tecrübeli arkadaşlara sözüm yok.sen beygir alamamışsan benimmi kabahatim ben alınan değerleri söylüyorum vede parça fiyatlarıda gayet uygun kimseylede iddaalaşmıyorum egzantrikler orijinal enem .inanmayanlar gelip bakabiler.bu paraya 190 hp alsan çok mu.parçalar bana yaramıyor işine yarayan birisi alsın diye ilan veriyoruz muabbete bakarmısın?ya arkadaşım anlamak istemeyen sensin esas senin yazdıkların parçalarla 190 ps ne mümkün diyorum ben A L I N A M A Z
snn parçalarına lafım yokki 190 ps için iddialı rakkam bu daha çok moda ihtiyaç var diyorum ben bak kardeşim canım arkadaşım hemen kızma burda şeffaf olmak zorundayız biz opel ailesiyiz birbirimizi kandırmayalım kadirin de dedikleri tamamen doğru öyle böyle uğraşmadı serkan bende öyle bak yavuz da orda neler yapıldıda o ps leri aldı kds öyle 1 egz 1 chıp işi diil bu bu kadar basite indirgemeyin başka opelcilerde bu rehabete kapılıp yanılabilirler ok nm tabiiki iyi bir marka fakat yetmezzz olması gerekenleride yazdım zaten ben ok
scaner etde koysana şu dınamometre verini bakalım hep beraber
haa bu arada lifleri kaç bu egzantriklerin ?
ben tecrübesizimde :):) bilmek için sordum inan lifi bile yeni duyuyosundur sen şimdi neyse uzatmayalım formdaki arkadaşlarıda rahatsız etmeyelim hayırlı satışlar nasılsa bi gün draglarda rakip oluruz tecrübeyi orda tartışırız ok
:)))lift aracı yukarı kaldırmak için olsa gerek.
birde draglarda henüz bir opel görmedim yürüyen ben daha çok bmw ile uğraşıyorum.opel camiasını pek tanımıyorum.istersen calibra turbo için superchips yazılımlı orijinal modifiyeli chipte var sana birşeyleri ispatlamak için ücretsiz verebilirim.yaklaşık 1 bara ayarlaman gerekiyor turbonun basıncını.
chiefkadir
04-10-2007, 14:10
birde draglarda henüz bir opel görmedimGörmemen doğal artık sınıf 2 de kayıt yok ..Eskilerden bahsediyosan gayetde iyi yürüyenler var ,Upl,Ne500 gibi ... Oktaykanın yürüttüğü araba ise Gsi ların motor bazı ile aynı Coswortdür...
ben daha çok bmw ile uğraşıyorum.Bende Bmw göremiyorum draglarda ;)
opel camiasını pek tanımıyorumTanış bence 99 dan beri uğraşıyosan ve elinde parçaları varsa az çok tanıman lazım..Mesela ben bu egzantriklerin sana Bursadan Sametten geçtiğini biliyorum ;)
istersen calibra turbo için superchips yazılımlı orijinal modifiyeli chipte varBizde Phase I Phase II Phase III cipleri var..Calibra Turbo sahibi olana ve "opel camiasını tanıyana" ücretsiz veriyoruz ;)
Gelelim senin ilana inşalah çabuk satılır amacımız sattığın malları aşağılamak felan değil ..Bizler Sfi motordan ne yaparsan ne güç alırsın az çok biliyoruz..Burda senin parçaya talip olanlar bizim arkadaşlarımız alıpta hayal kırıklığı yaşamalarına izin vermeyiz ;) Ne gibi güç alınabileceğini bilirlerse ve ona göre alım yaparlarsa sorun yok ..:)
samet adlı arkadaşı tanımıyorum.egzantrikleride satmıyorum phase1-2-3-4-5 hepsi bendede var programların ama bendeki orijinal superchips.ben diğer programları kullanmıyorum..ne olduğu belli değil çünkü.
sayın Ankaralı arkadaşım tanımıyorum derken bir aşağılama v.s kastetmedim kastetsem tanımam derim.dikkatli cümle kurmaya çalışıyorum yanlış anlaşılmasın diye bir ankaralı olarak yanlış anlıyorsun .parçalarıda satmıyorum ihtiyacı olan birisine vermeyi düşünüyorum.bu kadar modifiyeden anlayanın yanında ancak hibe olur diye düşünüyorum.
[quote=ecumen;332315]birde draglarda henüz bir opel görmedim yürüyen ben daha çok bmw ile uğraşıyorum.opel camiasını pek tanımıyorum
tanımadığın belli bi gün tanırsın
ayrıca bilgine şüphe yok lift le lifi karıştırman gibi :)
sayın Ankaralı arkadaşım tanımıyorum derken bir aşağılama v.s kastetmedim kastetsem tanımam derim.dikkatli cümle kurmaya çalışıyorum yanlış anlaşılmasın diye bir ankaralı olarak yanlış anlıyorsun .parçalarıda satmıyorum ihtiyacı olan birisine vermeyi düşünüyorum.bu kadar modifiyeden anlayanın yanında ancak hibe olur diye düşünüyorum.
hibe mibe olmaz biz sana anlatamadık galiba nm egzantrik iyi bir marka fiat olarakta snn bileceğin iş
bak dikkatli bir daha okursan nerde yanlışsın onu çözersin ne kadir nede ben snn egz lerine bişi demiyoruzki ama öyle 1 egzantrik 1 chıp ile 200 leri alamazsın diye feryat ediyoruz arkadaş kızacak bişi yok burda bu budur hem sonra sen bmw ciymişin bırak opelide biraz biz anlatalım ne takarsan ne verir diye yıllarca boşa uğraşmadıkki sen hibe mibede etme bak şu yazılanlarla snn egzantriklerde meşhur oldu zaten hemen satılır satılmazsada ben alırım söz ama 200 ps çıkarmaz haberin ola ben onları süslerim yanına biraz ortaya karışık yaparım alırım o ps leri 7 parça daha lazım ama yanlarına ok
bu iş salata yapmak gibiyse 300 hp de alırsınız. ortaya karışık v.s pide mi bu?yeriniz nerde ben kendim getireceğim parçları size inceleyin bakalım egzantrik(meşhur tipinden lifti 12.3)+chip+enjektörler.
egzantrikler satıldı gibi ilgilenen vede engin tecrübelerini esirgemeden yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
kardeş yeter artık salladığın adam gibi yazdık olmadı usule uygun yazdık gene anlamadın bırakta dilediğim gibi yaziim dicem ama bu seferde adminlere ayıp olacak ben opel camiasının içinde aktif bi adam olarak formdaki dier arkadaşları rencide etmemek adına terbiyeli bi uslüp ile devaam ediim gene
bak kardeşim 12.3 lift diil lif ok 12.3 ile sen :):):):) 200 üstü alabilinecek bi 290 DERECE egzantrik markası söyleve sadece chıp ile egzantrik ikilisi ile, bende burda anıriiim bırakın yafu ,
SEN BİKERE 200 ÜSTÜNE NASI MEKANİK İTİCİ KULLANMADAN ÇIKACAKSIN ARKADAŞ ÖLE İŞKEMBEDEN ATMAK NE KOLAY YAFU
DAHA LİF DEN HABERİN YOK YAĞLI İTİCİLERLE 210 PUHAHAHA
ÖNCE BİLİN SONRA SALLAYIN ARTIK BU KONUYADA CEVAP YAZMAYACAĞIM SAÇMA SAPAN Bİ HAL ALDI BİLGİ EKSİKLİĞİNİ TAZELEMİŞ OLMAKTA GÜZEL 210 LARA ULAŞMAN İÇİN 300 DERECE VE MEKANİK İTİCİYE DÖNMEDEN ANCAK HAVA ALIRSIN ARKADAŞ ,
BOL OKSİJENLER SANA
telefon açtım ama ulaşamadım ayrıntıları mail attım parçaları satmamdaki sebeb askere gitmem
fiyatı indirdim komple 600 ytl.bu fiyata aracın içerisinden düğme kontrollü chip dahil(ister standart ister modifiyeli chipe geçiş sistemi)
210 değil yalçın beyin hatrına 210-20=190 hp.20 tanesini yalçın abi kaçırdı:)))
woxo_tuning_garage
21-10-2007, 09:20
hala duruyormu ??????? malzemelerr
210 değil yalçın beyin hatrına 210-20=190 hp.20 tanesini yalçın abi kaçırdı:)))snn canın sağolsun kardeşim sen nası istersen öyle olsun
benim bildiğim egzantrikte lift ölçüsü vardır lif değeri yoktur şimdide liften 10 hp kaybettik.
Lif Nedir ve Niçin Bu Kadar Önemli?
Lif,bitkileri hücre duvarlarında bulunan bir karbonhidrat türü. Bitkilerin hücre duvarları polisakkarit adı verilen büyük karbonhidratlar zincirlerinden oluşur. Bunlar bir çok şeker molekülünün yan yana gelmesiyle oluşur. Bu şeker molekülleri bir birine öyle sıkı bağlanmıştır ki, sindirim sistemi enzimlerimiz bunları parçalayamaz. İşte sindirelemeyen bu karbonhidrat türüne lif denir. Lifi sadece bağırsaklardaki bakteriler çözebilir, sindirebileceğimiz bir hale getirirler.
Lif tüm meyve ve sebzelerde, özelliklede kabuklularında bulunuyor. Suda çözülen ve çözülmeyen tipleri var.
Suda çözülen tip
Yulaf,baklagiller;meyve ve yapraklı sebzelerde bulunuyor.
Bu lif türü şeker molekülleriyle birleşip emilimlerini yavaşlatıyor, kandaki şeker düzeyini ayarlıyor. Ayrıca kandaki kötü kolesterol düzeyini düşürmeye yardımcılar.
Suda çözülmeyen tip
Buğday, arpa, kahverengi pirinçte bulunuyorlar. Bu tür lif, suyu emip dışkıya hacim katıyor ve dışarı atılmasını kolaylaştırıyor. Ayrıca lifin kaba parçacıkları kalın bağırsak duvarındaki sinirleri uyarıp bağırsak hareketlerini tetikliyor. Böylece yiyecek artıklarının vücutta kalma süresi azalıyor, enfeksiyon ve bazı yiyeceklerin –özelliklede etin bağırsak içinde çürüyüp kokuşmasıyla oluşan kanserojen maddelerin neden olduğu hücresel yapı değişmesi, yani kanserleşme önlenmiş oluyor.
Eğer eti çok seviyor, çok yiyorsanız liften çok zengin beslenmeniz gerekli
Bağırsaklarımızın düzenli çalışması için günde 18 gr lif yememiz gerekiyor. Ancak bu miktar bağırsağı tembelleşmiş,sürekli kabızlık çeken kişilerde yeterli olmuyor. İdeali günde 30-35 gr. Araştırmalar, modern toplumlarda bir kişinin günde ortalama 10 gr civarında lif yediğini gösteriyor. Buda kabızlığın neden bu kadar yaygın olduğunu açıkça gösteriyor.
Dikkat! Sebzelerdeki lifin çoğu pişirilirken zarar görüyor. Bu yüzden mümkün olduğunca çiğ veya az pişmiş yemeye çalışın.
Lif kabızlığı önlemede niçin bu kadar önemli
•Dışkının bağırsakta daha kolay ilerlemesini sağlıyor;dışkının bağırsakta kalış süresini kısaltıyor.
•Kan şekeri düzeyini dengeliyor.
•Kolesterol seviyesini düzenliyor,böylece kalp hastalığı riskini azaltıyor.
•Hemoroid, divertikül,safra taşları,böbrek hastalıkları,kabızlık ve kolon kanserine karşı koruyucu.
•Bağırsakta toksinlerin, maya mantarlarının ve hastalık yapıcı bakterilerin oluşmasını azaltıyor.
Günde en az 30-35 gr lif yemeniz gerektiğini belirtmiştik. Genel bir fikir edinmeniz için bazı yiyeceklerdeki lif oranına bakalım.
Lif (gr)
İki dilim kepekli ekmek 3, 5 gr
100 gr kepekli pirinç 4, 5 gr
100 gr kepekli makarna 10 gr
100 gr kuru meyve 17 gr
1 büyük elma 4 gr
100 gr ceviz,badem veya fındık 9 gr
100 gr yeşil yapraklı sebze 3 gr
100 gr kök sebze(havuç,turp) 3 gr
100 gr salatalık veya marul 2 gr
100 gr patates
kabuklarıyla yenirse 2 gr
kabukları soyularak yenirse 1 gr
100 gr bezelye 12 gr
100 gr kuru fasulye 7, 3 gr
100 gr mercimek veya barbunya 6 gr
bu değerler İngiliz Tıp Birliği tarafından saptanmıştır.
konu egzantrikten açıldı ama nerelere geldi.süper bir örnek oldu.askere gitmem sebeiyle egzantrikleri satayım dedim bir işime yaramıyor çünkü işine ayarayan bir arkadaş alsın dedim.lift le lif bile karşıma çıktı alın size lif nedir ne değildir.lifin egzantrikle bir alakası yoktur en azından bunu biliyorum:)))
woxo_tuning_garage
23-10-2007, 22:59
bekle ayın beşinde haber wericem %95 alıyorumm
Mehmet Gazihan
23-10-2007, 23:26
çok komiksiniz yaaaa.sanki nejat uyguru seyrediyorumm.beni güldürdünüz ya allahda sizi güldürsün.süpppper ötesiiiii.hep böyle devammmmmmm
Bu eğlencenin yarıda kalmasını istemiyorsan önce GİT kendini Tanışma başlığında bi tanıt..
Motor..
ghost ship
23-10-2007, 23:29
Bu eğlencenin yarıda kalmasını istemiyorsan önce GİT kendini Tanışma başlığında bi tanıt..
Motor..
+1:good: :good:
ermaneray
24-10-2007, 14:36
Motor..
:) :)
egzantrik satmaya niyetlendik .halimize bak:)))
çırakken rahmetli Mehmet Sabancının 85 model porsche 911 ile uğraşıyorduk gücünü düşürmek için araç malum aşırı güçlü idi o porsche bile bu kadar uğraştırmamıştı beni.nedir bu lif:))) boşuna konuşuyoruz gibi iyi geyik yaptık ama.
woxo_tuning_garage
24-10-2007, 23:55
salla sen kardeşim sana uğramıştım zaten iş yerinin oraya bakim eğer bi problem çıkmassa son yazdığın fiyata alıyorum
yaa sen gidip bitki uzmanı yada gıda uzmanı felan olsana bak modifiye konusunda bilgi kısırlığın gıda konularında bilgin çok zengin ne dersin taktın life bide modcusunya egzantrik alınırken lifleri kaç eğimli sen inanıyorumki bunu bile daha yeni duydun kaldıki porş tan bahsediyosun sorarın kaç porş yaptın yada kaçtane porşun vardı yada hiç aldın sattınmı ? şimdi ya sen diyeceksin ama bilenlere sorarsan cevabı alırsın neyse burda kimseyi küçük düşürmek yada bilgisi ile aşağılamak kimseye düşmez LAAAKKKİİİİİNNNNNNN
OPELİM NET FORMUNDAKİ ÜYE KULLANICI YADA ALICILARA NET AÇIKLAMA YAPILMAZ YOK BEN BMW CİYİM OPELDEN ANLAMAM LİFLERİ DERECELERİ ÇAKMAM VSVS DİYE YAZILAN Bİ YAZI VARSA ALTINADA 2 EGZANTRİK 1 CHIP İLE 200 PS VE ÜSTÜ DENİRSE BU OPEL CAMİASINI VE ALICILARI KANDIRMAKTIR
benim tepkim buna snn egz lerin + chıp ile 180 ps çıkarsın ben sözümün arkasındaım ANIRIRIM ÇIKARAMAZSA YA SEN ne cevap yazacaksın ?
şimdi daha fazla abartma insanlarıda kandırma alt tarafı dereceli egz ve chıp satılıksa gerçek derecede çıkarabileceği ps yi yaz millette ona göre alsın aldığı modlarlada hayal kırıklığına uğramasın ne dersin
BAK müşteride var ver gitsin
benim kimseyi kandırdığım yok.soranlara mekanik olarak ne yapılması gerektiğini söylüyorum.egzantrik+enjektör+chip.ayrıca egzantriği görmeden nasıl bu kadar konuşuyorsun anlamıyorum size ulaşmaya çalıştım sırf malzemeleri göstermek üzere telefondan ulaşamdım adreste belli değil bir ara cevizlibağa gelmişiniz ordanda gitmişiniz bulamadım adresi verin parçaları getireyim inceleyin. hem lifi de öğrenirdim engin tecrübelerinizle.
woxo_tuning_garage
31-10-2007, 01:17
gerek yok bu kadarr sinire gereksiz yere tartışmayalımm
[quote=Mehmet Gazihan;339166]Bu eğlencenin yarıda kalmasını istemiyorsan önce GİT kendini Tanışma başlığında bi tanıt.. tanışdıkmı canımmmm
nejat uygur gibisiniz maşallah..çok komik.valla bu saatten sonra egzantrik falan alınmaz..
Mehmet Gazihan
01-11-2007, 01:46
tanışdıkmı canımmmm
Hızlı öğreniyorsun..
(:
tmm şimdi böyle konuş canımı ye ok hah işte bnm istediğim de bu ha bu arada cevizlibağda geçici olarak ikamet ettik ataköyden sonra şenlikköydeyiz gel beklerim ne demek saygılar araya enjektörüde kaattığın için + 1 puan 185 i yakalar :)
bnm arkadaşlardan biride snn egz lere talip son fiatıda yazda satalım konuda kapansın ne dersin özelden msg at telimi veriim
benim kimseyi kandırdığım yok.adresi verin parçaları getireyim inceleyin. hem lifi de öğrenirdim engin tecrübelerinizle.
buna da sevindim demekki boşa yazışmamışız yada şöle diim gıda mühendisliği ukalalığınız boşa imiş diimi kandırıyorsunuz a gelince yok öyle bişi sadece dediğim şu 1 egz 1 chıp 200 üstü vermez veremez di dediğim ve haalada arkasındayım siz sapla samanı karıştırdınız fakat sonunda anlaştığımıza da sevindim
saygılar
Timur Undes
26-02-2008, 23:15
tanımasam da yalçına inanırdım belli sen calibraya ömrünü vermişsin
yalçın helal olsun arkadaş burda bitmiş bi tartışmayı ateşlendirmeye çalışmıyorum ki sizinki tartışma bile deildi bence okurken güldüğüm de oldu gerçi sölemek istediim forumda gerçekten başına bişey geldiinde böle "a dur bi x abiye soriyim" diip arayıp fikir danışabilecein insanların olduğunun farkına vardım yalçıncım herhangi bir teknik problemde müşteri hizmetleri numaran varmı mod hakkında ?:)
tanımasam da yalçına inanırdım belli sen calibraya ömrünü vermişsin
yalçın helal olsun arkadaş burda bitmiş bi tartışmayı ateşlendirmeye çalışmıyorum ki sizinki tartışma bile deildi bence okurken güldüğüm de oldu gerçi sölemek istediim forumda gerçekten başına bişey geldiinde böle "a dur bi x abiye soriyim" diip arayıp fikir danışabilecein insanların olduğunun farkına vardım yalçıncım herhangi bir teknik problemde müşteri hizmetleri numaran varmı mod hakkında ?:)
Timur herşey iyi güzelde Yalçıncım dediğin insan 40 yaşında.Biraz daha dikkatli olalım lütfen..Sen kötü niyetinden yazmıyorsun tabi ama saydı çok önemli bizim aramızda.
Timur Undes
27-02-2008, 13:37
yaşına bakmamıştım yalcin isimli kullanıcının sürç-ü lisan olduysa affola
büyüklerimize hele bölesine bilgililerine sevgi saygı sonsuz
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net