PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bridgestone mu michelin mi

Auxera
05-08-2007, 06:21
:help: arkadaslar merhabalar lastiklerimi yanileyecegim ama bridgestone ile michelin arasinda kaldim fiyat olarak aynılar daha once bu markalardan kullanmıs olanlar varsa tavsiye edermisiniz yoksa su daha iyi diyebileceginiz baska bir marka var mi yardimci olursaniz sevinirim

bülent58
05-08-2007, 11:49
eğer ağırlıklı olarak ara yollarda caddelerde vs.kullanacaksan michelin
ben devamlı otoban ve uzun yoliçin kullanacam diyorsan lassa derim
lassanın kalitesini hiç unutma
bunlar sana tavsiyelerim
ama ben fulda eco control lastik aldım ve gayte memnunum 4500 kilometrede 10-15 litre yakıt tasarrufu yapıyor
fuldanın ana sitesinde daha detayları görebilirsin

KentucKy
05-08-2007, 12:02
ikiside çok kaliteli markalar.önemli olan aracın ve senin yapacağın için seçeceğin modeldir.michlende iyi marka ama onun ayarında ve bir okadar kaliteli markalar lassa ve bridgestone varken asla michlen almam.ÇÜNKÜ FRANSIZ!!!

AhmetH
05-08-2007, 13:24
Continental

dewilking08
05-08-2007, 20:24
bridgestone.michelin yuwarlanma direnci çok fazla.hatta ben goodyeardan acaip memnunum.tekrar alsam goodyear önceliim olurdu heralde.özellkle hydragripler.....

aga78
05-08-2007, 20:34
bridgestone.michelin yuwarlanma direnci çok fazla.hatta ben goodyeardan acaip memnunum.tekrar alsam goodyear önceliim olurdu heralde.özellkle hydragripler.....

ben çok ses yapıyor diye duymuştum almadım yokohama aldım çokta memnunum ama yuvarlama olayında haklısınız son hızda 10 km kadar fark ediyor benim anlamadıgım hem iyi yol tutucak hemde iyi yuvarlanacak nasıl oluyor onu çözemedim.

aReSsS
05-08-2007, 23:29
daha uzun ömür ve daha ii yol tutuş için michelin pilot primacy..çünkü michelin enery ile bridgstone turanza 300 karşılaştıramazsın.bridgstone daha iiyidir.ama michelin pilot primacy lastikleri turanza dan daha kaliteli olduğu doğru.eğer bütçen varsa michelin pilot primacy al derim.Kuru zeminde muhteşem bi yol tutuş ve ıslak zeminde de piyasadaki birçok lastikten daha iyidir.bridstone ise biraz daha yumuşak bi lastik ve ıslak zeminde daha iyi.seçim senin ama istanbul gibi bi şehirde pilot primacy derim.ben de pilot primacy kullanıyorum çok memnunum...

CeyCeyX
05-08-2007, 23:40
sen 2 secenek sunmussun ama bende goodyear desem :o

neonal
06-08-2007, 01:10
Michelin energy ile bridgestone un aynı sınıftaki bir lastiği için bu geçerli değildir. Çünkü michelin energy nin en fazla benzin tasarrufu yapan lastik olduğu gerçek. Daha yüksek yuvarlanma direnci demek daha fazla yakıt demek. Ayrıca ses yaptığı konusuna katılmıyorum ses yapan bi lastik varsa o da lanet pirelli. Tiskiniyorum kendilerinden

vatansever08
06-08-2007, 11:12
bu sorman bile yanlış tabiki michelin

dewilking08
06-08-2007, 14:47
michelin astrada gelen orj. lastikti modelini bilemicem.snr goodyear eagle ventura alınınca çok daha memnn kaldım micheline göre.genel anlamda en ii bridgestone.babamn eski aracında wardı o lastikler.mercodaki continentaldan daa bize yakındı.al bi çin lastii çık otobana yüksek hızda yarım saat git yarılsın:p şaka bi yana da ben gene de bridgestone yda goodyear diorum....

guugil
06-08-2007, 15:00
55 yanak Continental sonra michelin energy kullandım ve şimdi brid.turanza kullanıyorum. Kesinlikle bridg.turanza derim. Çok daha iyi yol tutuyor.

Ayrıca hamuru en yumuşak olan michelin'dir.

Auxera
06-08-2007, 15:24
arkadaslar saolun walla gorusler geldikce biraz daha bridgestone a kayar gibi oldum bi kac kisi good year demis onları bi inceleyip karar vericem galiba cok saolun

Emre-G
07-08-2007, 18:55
Michelin bence..

Ama ben olsam Dunlop veya contiental alırdım..çok memnun kalırsın..

fastest89
07-08-2007, 20:12
bridgestone.michelin yuwarlanma direnci çok fazla.hatta ben goodyeardan acaip memnunum.tekrar alsam goodyear önceliim olurdu heralde.özellkle hydragripler.....bu faorumda daha önce buna benzer bir konu açılmıştı gazetede yapılan bi karşılaştırma vardı ve michelin'in direnci en az çıkmıştı yol tutuşunda ise sanırım continental 1. michelin 2. idi

aReSsS
07-08-2007, 20:33
arkadaşım michelin pilot primacy alabilirsen michelin...ama o kadar para veremem dersen bridgstone turanza er 300
uzun ömür, özellikle kuru zeminde yüksek yol tutuş = michelin
ıslak zeminde daha iyi yol tutuş,sessiz lastik = bridgstone

aReSsS
07-08-2007, 20:38
istersen bu adresi bi incele...her marka var...bi karşılaştırma falan yaparsın
www.lastix.com/pinfo.asp?pid=1683

dewilking08
07-08-2007, 20:53
bu faorumda daha önce buna benzer bir konu açılmıştı gazetede yapılan bi karşılaştırma vardı ve michelin'in direnci en az çıkmıştı yol tutuşunda ise sanırım continental 1. michelin 2. idi

modeline göre değişir o olay bence.ama michelin ilk lastikti we goodyear'a geçince daha bi az yakar gibi oldu.uzun mesafede tüketimi ölçeriz.heaa oynayan miktar 0,5lt. fln olması lazımdı.tam rakam yok aklımda.kullanım tarzıyla da alakalı olabilir ama pek sanmıyorum.ama şu war eagle ventura ıslak zeminde stabil gidebilme konusunda da çok daha başarılıydı.senin dediği son modeller.o testte de genel anlamda birinci bridgestone olmuştu.inş doğru hatırlıyorumdur...

aga78
07-08-2007, 21:26
hep derim lastik almak araba almaktan daha zordur diye kapa gözünü al birini gitsin

frtakbal
07-08-2007, 21:35
Syron veya Dunlop.

2kcorsa2k
09-08-2007, 11:22
bende michelin var çokta memnunum.ama önceden continental vardı oda çok güzeldi

coRSac
12-08-2007, 18:17
Yumasak hamurlu lastikler
az ses
çok konfor
fazla yakıt tüketimi sunarlar.
Sert hamurlu lastikler ise
fazla ses
uzun ömür
az konfor fakat yüksek hızda daha fazla performans tutunma
az yakıt tüketimi sunarlar.

Seçim senin markadan çok lastiğin hamuruna dikkat etmen gerekir.

speedy_forever
13-08-2007, 13:35
michelinnnn

weSti555
13-08-2007, 14:14
michelin diyorum çoook memnunum performans tipi lastiklerini kullanıyorum muhteşem

LND
13-08-2007, 14:37
michelinmi

aman aman eksik kalsın:mad:

daha 10.000 dedikten sonra 5-6 kere kaza riski yaşattı bana kaldırıp attım bi daha almam...
eksik kalsın...

rahimavci
16-05-2008, 17:24
daha uzun ömür ve daha ii yol tutuş için michelin pilot primacy..çünkü michelin enery ile bridgstone turanza 300 karşılaştıramazsın.bridgstone daha iiyidir.ama michelin pilot primacy lastikleri turanza dan daha kaliteli olduğu doğru.eğer bütçen varsa michelin pilot primacy al derim.Kuru zeminde muhteşem bi yol tutuş ve ıslak zeminde de piyasadaki birçok lastikten daha iyidir.bridstone ise biraz daha yumuşak bi lastik ve ıslak zeminde daha iyi.seçim senin ama istanbul gibi bi şehirde pilot primacy derim.ben de pilot primacy kullanıyorum çok memnunum...

tamamiyle katılıyorum bende aynı lastiklerden kullanıyorum ve çok memnunum

GALERİCİ
23-05-2008, 10:18
michelin bence

UMUT
23-05-2008, 11:05
michelinmi

aman aman eksik kalsın:mad:

daha 10.000 dedikten sonra 5-6 kere kaza riski yaşattı bana kaldırıp attım bi daha almam...
eksik kalsın...

:alkis: :alkis: :alkis:

kesinlikle bridgestone

nastres
02-06-2008, 23:39
tek cümleyle LASSA İMPETUS SPORT diyorum.hakkını veriyor valla :)

qsilver
30-06-2008, 13:44
Opel için bence de michelin.Zaten sert olan süspansiyon sisteminizi yumuşak yapılı bir lastıkle dengeleyebilirsiniz.Ayrıca yol tutuşundan da bişey kaybetmezsiniz.