Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavsiyelerinize İhtiyacım Var!!
Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum ve biraz araştırmadan sonra karasız kaldım ve sizin görüşlerinizide öğrenmek istiyorum. Linkteki iki makinadan birini alacam ama aranızda bunlardan kullanan varsa artısını eksisini anlatırsa çok sevinirim. Tabi altarnatif olacak herşeyide öğrenebilirim.
1- http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=7101&categoryId=1001&path=1000:1001&ref=007.1
2- http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=7729&categoryId=1001&path=1000:1001&ref=007.1
:rolleyes:
Toshiba'yı kullanmadım ama Pavilion kesinlikle alınası bir dizüstü.. tavsiye ederim..
Astra 1.7CDTI
21-09-2006, 15:13
benim peder de dell var tavsiye ederim gerçi şu aralar çift çekirdekli işlemciler konuşuluyor ama fiyatları biraz daha yüksek sanırım
Tosibanın pilleriyle ilgili problem olduğunu duymustum kısa bir süre sonra ömürlerinin sona erdiğini duymuştum. Aklımdan geçen Hp ama bilemiyorum kullanan varmı arkadaşlar. Herkese teşekkürler
özelliklere tekrar bi baktım da HP'nin tek dezavantajı biraz daha ağır olması.. 2si arasından hp al derim..
HP lerin bazılarında da sorun cıkıyor arkadaşım.
Ben bir de Fu.Siemens lere bakmanı öneririm...
ORDUdrift
21-09-2006, 16:49
HP özellik olARAK ÜZ DONANIMDA BİR BİLGİSAYAR BEN OLSAM HP ALIRIM BENCE BU FİYATA DA KAÇIRMA DERİM!!
HP lerin bazılarında da sorun cıkıyor arkadaşım.
Ben bir de Fu.Siemens lere bakmanı öneririm...
netür bi sorun çıkarıyor biraz aydınlatsan kafamda soru işareti kalmasın teşekkür ederim arkadaşlar
KA®ANLIK
21-09-2006, 21:59
Laptop'ta Toshiba'dan kesinlikle şaşma...
Fujitsu Siemens'dende bir o kadar uzaklaş... :)
Toshiba son dönemde uzakdoğudaki 340,000 laptop unu geri toplattı bir arızadan dolayı ama o seri çoktan üretimden kalktı zaten. O yüzden gözün korkmasın :)
HP de iyidir Laptop'da. Aldıktan sonraki aşamalarda da PROFESYONELLİK istiyorsan, bence Toshiba...
bende toshiba var fakat sende bakmisisin HP ozellik olarak basar durumda toshibaya para ayni HP al derim......:) bide kadikoy ye bak karsilastir....
www.goldbilgisayar.com (http://www.goldbilgisayar.com)
www.aybilgisayar.com (http://www.aybilgisayar.com)
gibi sitelerden kartla alabilirsin....www.hepsiburada.com
hayirli olsun....:)
illede 2 sinden birini alıcam diosan senin yerinde olsam hp alırdım ram ve hardisk farkı var sonuçta.(asus serisinide unutma)
İlginize teşekkürler hpde ayın 30 a kadar kampanya var ben bi kaç gün daha araştırayım tabi bu arada sizlerden yorumları dinlemeye devam etmek istiyorum....
Yok mu yaw şu ülkeye alienware getirecek bi delikanlı???
toshiba kullanıyoruz hiçbir soun çıkarmadı
Yok mu yaw şu ülkeye alienware getirecek bi delikanlı???
ithal etsek para kazanırmıyız :)
ithal etsek para kazanırmıyız :)
bişey derdim ama banlenirim :D , hafifletilmişini söyliim, eşşek yüküyle...ama onun distribütörlüğünü her kapıyı çalana vermezler heralde, en azından bana :)
bişey derdim ama banlenirim :D , hafifletilmişini söyliim, eşşek yüküyle...ama onun distribütörlüğünü her kapıyı çalana vermezler heralde, en azından bana :)
alienware'ın web sayfasına baktım gerçekten tasarım ve donanım yönünden super aletler. Özelliklede desktoplara bayıldım. Ya bunun ithalatçı olmanın bi yolu vardır ya. Bu arada birlikten güç doğar:D:D :D
weSti555
23-09-2006, 13:47
dell tavsiye ediyorum
dell için hangi modeli tavsiye ediyosun
Laptop'ta Toshiba'dan kesinlikle şaşma...
Fujitsu Siemens'dende bir o kadar uzaklaş... :)
Toshiba son dönemde uzakdoğudaki 340,000 laptop unu geri toplattı bir arızadan dolayı ama o seri çoktan üretimden kalktı zaten. O yüzden gözün korkmasın :)
HP de iyidir Laptop'da. Aldıktan sonraki aşamalarda da PROFESYONELLİK istiyorsan, bence Toshiba...
enginim diyosa doğrudur (aslında apple demeni beklerdim ama ) ;)
Arkadaşlar hepinizin ilgisine teşekkür ederim. Tercih yapmamda çok yardımcı oldunuz. Dün Hp aldım sanırım doğru tercih yapmışım.
KA®ANLIK
03-10-2006, 00:05
hayırlı olsun...
Biraz fazla olacam biliyorum ama bişey daha öğrenmek istiyorum. Cep telefonlarını bile kasko yapıyorlar bende laptopumu özellikle hırsızlığa karsı kasko yaptırmak istiyorum malum 2.000 ytl yi aşan bi para verdim. Biraz araştırdım ama nette sağlıklı bir bilgi bulamadım aranızda sigortacılık yapan varmı acaba beni biraz aydınlatırmı. Yani caldırıpta opelim.netten ayrı kalmak istemem :p
hayırlı olsun...
Teşekkür ederim
hocam artık islemci hızı falan pekde onemli degil ram zaten standart hdd desen dvd 4.7 gb zaten neyse
benim demek istedigim ben toshiba oneririm ama iyisini ..iyisi derken
- tam parlak ekran olacak
- paylasımsız adam gibi bir ekran kartı olacak
-pil omru iyi olacak (stand-by degil)
-agırlık yonunden hafif olacak
-fanın konumu iyi olacak (sag tarafta olursa mouse kullanırken elini ısıtır)
-ve ısınma problemi olmayacak
-edit:haa iee1394 olacak ..isine yarar kesin birgun
tamam boyle bir alet 3000 dolar ister diyeceksin ama ..derimki durumun varsa cekinme
hayırlı olsun umarım gri almamışındır. Ben 2 ,5 sene Fujitsu & Siemens kullandım. Gri olan yüzey 1 yıl sonra karardı eski yüzlü oldu makina... Klavye ve anakart da değişti bunun yanında hiç memnun kalmadım.
Bende geçen hafta yoğun araştırmalar sonunda HP aldım. Tabii Engin' inde tavsiyeleri sonunda :)
Ben de CREA aldım. Şu ana kadar gayet memnunum...
sapphire
19-10-2006, 17:11
hayırlısı olsun.Ben de Fujitsu-siemens var şimdilik sorun yok 4 ay kadar oldu alalı linkteki makina.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=21732
ORDUdrift
19-10-2006, 23:27
acer da kalite ürünleri var bu aralar istersen yada hala olmadıysan bakman bence güzel olur
toşiba iyidir ben m40x satelite kullanıom şeker gibi... :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net