Orijinalini görmek için tıklayınız : Alın size periyodik bakım fiyatları !
2000 model aracımın (astra g) periyodik bakımını yaptırdım buji hariç tum parcalar ve yanında tukenmezle yazan orjinal GM parca fiyatları..buna gore bir yorum yapılabilir sanırım..bu arada yazan fiyat kredi kartı fiyatı ki kendileri saolsunlar 140 ytl ye indiler..egerki pesin oderseniz 132 ytl olur dediler ..budur ;
http://img83.imageshack.us/img83/4966/dsci0006tt4.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/1343/dsci0007gw3.jpg (http://imageshack.us)
flood oluyor ama kusurabakmayın ..bu fiyatlara yorum yapabilirmisiniz ucuzmu pahalı mı mesela tukenmezle yazılan orjinal GM parcalarının fiyatları ??
ona gore bir servis belirlemek amacındayım ..
hocam fiyatlar çok uygun , senin bu yaptığın işlemin aynısını dün arkadaşım yetkili serviste yaptırdı (opel gerçek ist) tam olarak 330 ytl tuttu :)
hocam fiyatlar çok uygun , senin bu yaptığın işlemin aynısını dün arkadaşım yetkili serviste yaptırdı (opel gerçek ist) tam olarak 330 ytl tuttu :)
yuh be o nasıl bir fark!
bu arada yukarıya yazmıstım ama yinede soyliyim bu parcaların pesin fiyatı
132 ytl imis.yaklasık 3 te 1 .. :D
orjinal diye ifade ettiğin malzemeler hakkaten orjinalmi ,genelde üzerinde "printed in japan" yazıyo ve orjinal diye satılıyo , servis harici orjinal yedek parça bulunabiliyormu ? yada opel ürettiği parçaları dışarıyada toptan yada perakende yedek perçe satışı yapıyomu ? adamlar orjinal diyolar ama nasıl anlayacaz parçaların orjinal olduğunu ?
orjinal diye ifade ettiğin malzemeler hakkaten orjinalmi ,genelde üzerinde "printed in japan" yazıyo ve orjinal diye satılıyo , servis harici orjinal yedek parça bulunabiliyormu ? yada opel ürettiği parçaları dışarıyada toptan yada perakende yedek perçe satışı yapıyomu ? adamlar orjinal diyolar ama nasıl anlayacaz parçaların orjinal olduğunu ?
hocam acıkcası sormadım bu soruları cunku fason taktırdım ben..fakat adamın yaklaşımı biraz acık secik gibiydi..yani abi orjinal gm degil diyebilirdi sanırım o yazdıgı rakamlara..ama şunu da ileteyim ki ben bunların markası ne ki bu fiyata takıyorsun cart diye dedim ustanın birine
"orjinal GM mi dedim" yanıtım "he" oldu ..ki inanmadım tabi sonrasında mudurun sag kolu gorunen ustaya sordugumda bana defolu kottan girdi yan sanayiden cıktı derken biyerde sadece "orjinal GM in uzerinde ve kutusunda GM amblemi oluyor dedi" sadece o lafı dolu idi digerleri laf-ı guzaf dı acıkcası..
edit:an itibari ile yukarıda resmi gorunen servise guncel yazılım varmı diye sordum fakat kendileri yazılımdan bi haberler sanırım ..ki guncelini karıstırmak istemedim bende
ama birkac gun sonra sanıırım yazılım guncellemesi yapacagım o elemanı bulursam sorarım..
evrimatan
21-09-2006, 18:09
Arkadaşlar eğer garanti süreniz bittiyse gidin sanayide yaptırın. Servis çok pahalı ve arabanın yanında duramıyorsunuz. Bende Corsa CDTI var faturada olanlardan mazot filtresi hariç diğerlerini
90 YTL ye yaptırdım.
setapxxx
21-09-2006, 18:56
offffffffffffffff one yaaaa nasıl bir rakam öylee.....
1..yağ opel orjinal 15w40
2..yağ filitresi
3..karter tapası
4..hava filitresi
5..polen filitresi
6..benzin filitresi
7..buji
8..balans
9..kapı ayarları,aydınlatma,lastik havası, kontrolü
10..işçilik
125.00 ytl
(orjinal parca ast.vec.cor. 1.6&1.4 motorlar için)
corsa_tolga
21-09-2006, 18:58
hocam bu fiyatlar normal 140-125 çok bi fark değil normal yani bence
setapxxx
21-09-2006, 19:08
en altta yekün 156 yazıyo
setapxxx
21-09-2006, 19:09
+ üçretsiz yazılım güncelleme son versiyon
setapxxx
21-09-2006, 19:11
+bizdeki parca ve yapılan iş kalemine bakarsanız daha net anlaşılır
corsac cdti 30 bin bakım 306 ytl ödedim yetkili serviste içime oturdu.
weSti555
21-09-2006, 20:44
aynı bakımın + olarak mobil 1 0w-40 tam sentetik 4 litre yag
(10w-40 yarı sentetik isterseniz kullanırız)
+ ucretsiz motor temizligi (bizde standarttır )
+ ic dıs yıkama (standarttır)
+ tech 2 ile genel kontrol (standarttır)
ile fiyatını veriyorum 150 ytl
bujilerde benden GM
not:mobil 1 satıs fiyatları real praktiker vs....95 - 110 ytl arası
chatin kardesim forumtr hatırlarsın herhalde
corsa_tolga
21-09-2006, 21:33
corsac cdti 30 bin bakım 306 ytl ödedim yetkili serviste içime oturdu.
hocam zaten benzinliyle cdti bakımlarını hiç karşılaştırma bile dizellerin parçaları ve bakım masrafları çok uçuk oluo bole
ben senelik bakımı dün yaptırdım;(25000km)
Motor Yağı: 63.56
Yağ filtresi Z16XE:6.57
Hava Filtresi (aynımı?): 14.83
Polen Filtresi: 14.83
Buji Z14XEP:30.51
Karter Tapası:3.39
Balata-Karbüratör Spreyi:4.66
Saf Su:0.64
Cam Su katkısı:0.85
Rot-Balans:33.90
Toplam İşçilik:38.98
TOPLAM: 248 YTL KDV DAHİL
bence hesaplı bu tarz bir bakım opanda 200 den başlıyor
en altta yekün 156 yazıyo hoca onceki mesajlarda demistim ama yine diyim bu fiyatı pesinde 132 ytl yapıyorlar ama dedigim gibi bizde buji yoktu ve parcalar fasondu..kredi kartı icin 140 ytl yaptık en son ..ama tabi onlar sizin gibi degil adamlar bana
"yazılım guncellemesi ney?? " dedi
aynı bakımın + olarak mobil 1 0w-40 tam sentetik 4 litre yag
(10w-40 yarı sentetik isterseniz kullanırız)
+ ucretsiz motor temizligi (bizde standarttır )
+ ic dıs yıkama (standarttır)
+ tech 2 ile genel kontrol (standarttır)
ile fiyatını veriyorum 150 ytl
bujilerde benden GM
not:mobil 1 satıs fiyatları real praktiker vs....95 - 110 ytl arası
chatin kardesim forumtr hatırlarsın herhalde hocam sana ne diyimki insan ben ozel servisim falan der en azından imzanda belirt telefonunu adresini ..burada herkes tanıdık bir servis arıyor sizde oyle bekliyorsunuz..2 tarafada faydalı yani kendinizi belli etmeniz
seni hatırlamaz olurmuyum hatırlıyorum tabi ama servisinizin oldugunu soyleseydin be guzel kardesim bak bizi yem ettiniz :)
bu arada sizde de fason kullanılıyormu bilmem ama bu dedigin fiyatlar orginal GM parcalarımı ?
evrimatan
22-09-2006, 12:59
corsac cdti 30 bin bakım 306 ytl ödedim yetkili serviste içime oturdu. İşte benim 90YTL dediğim de 30.000 bakımıydı.
hocam açıklamaların için teşekkürler..
hocam acıkcası sormadım bu soruları cunku fason taktırdım ben..fakat adamın yaklaşımı biraz acık secik gibiydi..yani abi orjinal gm degil diyebilirdi sanırım o yazdıgı rakamlara..ama şunu da ileteyim ki ben bunların markası ne ki bu fiyata takıyorsun cart diye dedim ustanın birine
"orjinal GM mi dedim" yanıtım "he" oldu ..ki inanmadım tabi sonrasında mudurun sag kolu gorunen ustaya sordugumda bana defolu kottan girdi yan sanayiden cıktı derken biyerde sadece "orjinal GM in uzerinde ve kutusunda GM amblemi oluyor dedi" sadece o lafı dolu idi digerleri laf-ı guzaf dı acıkcası..
edit:an itibari ile yukarıda resmi gorunen servise guncel yazılım varmı diye sordum fakat kendileri yazılımdan bi haberler sanırım ..ki guncelini karıstırmak istemedim bende
ama birkac gun sonra sanıırım yazılım guncellemesi yapacagım o elemanı bulursam sorarım..
açıklamaların için teşekkürler...
weSti555
22-09-2006, 13:06
hoca onceki mesajlarda demistim ama yine diyim bu fiyatı pesinde 132 ytl yapıyorlar ama dedigim gibi bizde buji yoktu ve parcalar fasondu..kredi kartı icin 140 ytl yaptık en son ..ama tabi onlar sizin gibi degil adamlar bana
"yazılım guncellemesi ney?? " dedi
hocam sana ne diyimki insan ben ozel servisim falan der en azından imzanda belirt telefonunu adresini ..burada herkes tanıdık bir servis arıyor sizde oyle bekliyorsunuz..2 tarafada faydalı yani kendinizi belli etmeniz
seni hatırlamaz olurmuyum hatırlıyorum tabi ama servisinizin oldugunu soyleseydin be guzel kardesim bak bizi yem ettiniz :)
bu arada sizde de fason kullanılıyormu bilmem ama bu dedigin fiyatlar orginal GM parcalarımı ?
gm tabiiki aksini istemedigin surece
chatin kardesim sasmaz 8.cad 31.sok yazıcıoglu ozel opel servisi 312 278 44 87 -- 278 20 49 parcalar halis mulis gm
tamamdır hoca kaydettim saolasın..şemsiyenin tadını cıkarıyorum ben bu aralar tahmin ettigin uzere. :)
hade hayırlısı benim vectra da opanda şimdi ne kadar fiyat çıkacak hayırlısı
hade hayırlısı benim vectra da opanda şimdi ne kadar fiyat çıkacak hayırlısı
sevgili harun mumkunse sende faturayı iletirsen seviniriz..fiyatları gorelim guzelleşelim
tamam abi arabayı alayım iletirizz cumaya alacam
ama biraz kabarık olabilir
İşte benim 90YTL dediğim de 30.000 bakımıydı.
Mazot filtresi zaten 50 ytl ayrıca konulan yagdanda fiyat baya oynuyor 0w-40 yag koydular litresi 20 ytl.10w-40 12 ytl litresi.
tamam abi arabayı alayım iletirizz cumaya alacam
ama biraz kabarık olabilir
orasi malum zaten ..yani bu fiyatlara gore sevgili servis arkadaslar bizde de ayni bakim ayni parcalar ve hatta su bu vs. su kadar fiyat derler digerleri icin bir yol acmis oluruz..sonucta benim tercihim herzaman ozel servislerden yanadir
ahanda fatura bakalım beyenecekmisiniz
o kadar indirimden sonra 630 ytl ödedik ama sorun çözüldümü HAYIR
http://img427.imageshack.us/img427/2863/adszbs1.jpg (http://imageshack.us)
spaceghost
01-10-2006, 23:16
arkadaşlar orjinal parca tavsiye ederim aracınızdan ilk günki verim alabilmeniz için.size tavsiyen yetkili serviste bakım yaptırıken yağınızı kendiniz götürün fiyat farkını görün.
not:aracınız garanti dışı kalmaz
geçmiş olsun harun abi yaaa:rolleyes:.
oy oy oy haruncum gecmis olsun..heleki hala sorun devam ediyor diyorken 2 kere gecmis olsun demek lazım..
oy oy oy haruncum gecmis olsun..heleki hala sorun devam ediyor diyorken 2 kere gecmis olsun demek lazım..
cuma gönderiyorum arabayı çarpacaklar suratlarına
çok asabım bozuldu sorma
cuma gönderiyorum arabayı çarpacaklar suratlarına
çok asabım bozuldu sorma
aslında merak ettigim bu bakımı ozel bir servis sana ne kadara yapacaktı ?
ve belkide sorunu şıp diye çözecekti..
şöyle söyliyeyim arabayı verdiğim gün
ilk sabah şaşmazda bosch pompacıya gittik o dedi sorunu az dan başlayarak çözelim pompayı açarsam en 2 milyar masraf gider dedi
sonra bi tamirciye gittik hatta bi opel özel servisi de geldi oraya bir ısıtma rölesini bile bulamadılar
en son ankaradaki tanıdık abimiz dedi opana gidin yedek parçadaki adam tanıdık hallederler oraya gittik durum bu
ondan öncesi de var bir kaç özel servise gittik bir kaç uygulama yaptılar ama sorun çözülmedi bu arabadan fazla olmadığı için kimse anlamıyor veya bakmak istemiyorlar
(kusura bakmayın arabayı aldım alalı bu dert var ve bezme noktasındayım)
çenem düştü :D
tnng yln
06-10-2006, 02:22
Vallahi Arkadasim Cok Uygun Ama Ben Daha Uygun Yapani Biliyorum.. Opel Mahir .... Kendin Pişir Kendin Ye...
Arkadaşlar
Opel'in Club Card'ı çıktı araçların yaşı arttıkça indirimleride artıyor %20'ye varan indirimler var. Ben Gerçek'e gittim ve kartımı ücretsiz aldım
Arkadaşlar
Opel'in Club Card'ı çıktı araçların yaşı arttıkça indirimleride artıyor %20'ye varan indirimler var. Ben Gerçek'e gittim ve kartımı ücretsiz aldım
tamam guzel reklam yaptın serkan ama bu olay ozel servisleri kapsamıyor sanırım..
bu arada sevgili harun ramazan ayı şifa ayı derler seninde derdin şifaya erişir inşallah :)
eyvallah abi bende öyle ümit ediyorumm
araba hala ankarada 1 hafta daha ankarada kalacak belki denk gelir
batıkent -şaşmaz civarı şifayı arıyor gibi bişey :D
Sayın harun bey
sizin araçtaki sorun ne idi detay verirmisin bakalım belki bir çözüm buluruz.
konuyu sorabileceğimiz iyi arkadaşlarımız var selamlar
Sayın harun bey
sizin araçtaki sorun ne idi detay verirmisin bakalım belki bir çözüm buluruz.
konuyu sorabileceğimiz iyi arkadaşlarımız var selamlar
harun fırsat bu fırsat dök içini..
utku3319
14-11-2008, 23:37
bende bugün yetkili servise bakıma götürdüm (14,11,2008)
rot kolları değişti 114,84
hava filitresi 24,54
polen filitresi 57,23
antifiriz 3 lt. 8,49
işcilik 24,50
toplam : 229,60 yüzde 30 indirm yaptılar 190,35 ytl ödedim nasıl fiyat sizce!!!
bunlara ilave olarak 4 lastik değişti balans ayarı yaptırdım ve ayrıca rot kolları değişincerot ayarı yaptırdım bunlar içinde 40 ytl verdim sizce nasıl??
VAKVAK95
14-11-2008, 23:42
229,60nin %30 indirimle 68,88 eksik olarak 160,72 ödemeniz gerekmez miydi?
229,60nin %30 indirimle 68,88 eksik olarak 160,72 ödemeniz gerekmez miydi?
:kop:
beyaz guvercin
15-11-2008, 22:25
murat abiyle mi görüştün cemillemi abi göral bizim servis bilgisayarcı mahmut dersen biraz daha bişe yaparlardı genellikle işçilik almazlar arabayı aldığımdan beri sadece görala götürüyorum tavsiye ederim
beyaz guvercin
15-11-2008, 22:33
chatin göral bizim servis bilgisayarcı mahmut derseen dahada yardımcı olurlar cemil veya murat abi ilgilenir.ben sık sık uğruyorum zaten fiyatları uygundur
banlanan "chatin" arkadaşımızın konusu acayip hortlamış.:D bu konunun hortladığını görürmü tekrar bilmem. zaten servisini değiştirdi o da.ankara'da bi tanecik servisimiz var en iyisinden.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net