Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Seyrettiğimiz Vizyon Filmler Ve Yorumlarimiz
NighTFLighT
20-09-2006, 16:59
YENİ BİR BAŞLIK AÇMAYA KARAR VERDİM..BURADA SON SEYRETTİĞİMİZ VİZYON FİLMLERİ VE YORUMLARI YAPALIM VE ONA GÖRE FİLM TERCİHLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRELİM DERİM BEN
BUYRUN İLK YORUMLAR BENDEN
GÖL EVİ : KÖTÜ 1 AŞK FİLMİ BENCE GİTMEYE DEĞMEZ .İLLE DE SEYREDİCEM DİYORSANIZ DVD DE TAVSİYE EDEBİLİRİM
ARABALAR : ÇOK ŞİRİN 1 ANİMASYON , OPELİM ÜYELERİNİ KESER Mİ BİLMEM AMA İZLEYİN DERİM .
fcuhadar
20-09-2006, 17:03
Bence bu başlık herkes için çok faydalı olacak.Burada yapılan yorumlara göre gidip gitmeyeceğimiz filmlere karar verebiliriz.Uzun zamandır bir filme gitmedim yorum yapamıyorum:D:D
ORDUdrift
20-09-2006, 17:05
AMERİKAN BÜYÜSÜ:BENCE HİÇ GİTMEYİN EGER VİZYONDA İSE HALA BİZ ARKADASLARLA KORKACAZ DİYE GİDİP RUH KIZI HAVAYA KALDIRIP ŞAMARLAMAYA BAŞLAYINCA GÜLMEKTEN ÖLDÜK:D
evde tek basına belki biraz korkabilirsiniz :eek:
gsi_onur
20-09-2006, 18:01
tokyo drift : uzun metrajlı nissan reklamı gibi geldi bana 1. bölümün keyfini wermedi
ilizyonist : edward norton hayranıyımdır zati .. görülmesi gereken bi film
setapxxx
20-09-2006, 18:13
karayip korsanları2: bence çok başarılı bir korsan filmi gerci 1.side çok güzeldi buda çok güzel
Scary Movie 4: klasik bi scary movie serisi, garez, village, saw, dünyalar savaşı gibi filmlerle çok güzel dalga geçiyor.. gülmek isteyenler için güzel bi film..
AMERİKANIN BÜYÜSÜ:Abi sakın gitmeyin o filme ordu driftle beraber gittik. filme bide 18 yaş sınırı koymuşlar filme zor girdim!! ama gülmekten ölodük
En son eşimle 4 ARALIK 2005 Pazar günü 22:45 matinesinde BABAM ve OĞLUM'u izlemiştik..
Eve geldiğimizde saat 01:00 filandı,dolayısıyle tarihte 5 ARALIK 2005 Pazartesi olmuştu... Bu filmi,tarihini ve saatlerini ölene kadar unutmam... Bu kadar iyi hatırlamamın sebebide çok önemli olmalı tabiiki.. Evet çok önemli!!!!!
Eve geldikten 3 saat sonra apar topar hastaneye gittik..
Abartmayım ama Etiler'den Merter'e gitmem max. 10 dakika sürdü..
Saat 04.15'ten 07.35'e kadar hayatımın en sıkıntılı anlarını yaşadım..
Özellikle eşimin ameliyatta olduğu 07:00-07:35 arasındaki 35 dakika bana 35 yıl gibi geldi..
07:37'de ameliyathanenin kapısından hayatımın en büyük sürprizini Doktorumuz bana doğru uzattı.. FATMANAZ :)
Bir filmin insan hayatında bu kadar büyük yeri olur..
BABAM ve OĞLUM güzel filmdi :rolleyes:
Fatmanaz çok teşekkür ederim kızım,sayende 9.5 aydır Sinemaya gidemiyoruz :)
Arkadaşlar izlediğiniz filmleri biraz anlatında,gidemiyoruz bari okuyalım :D
verderveremem
20-09-2006, 20:02
yavuz filmin girişi sende o hastaneye yetişme anında sıkıntı yaratmadı pek galiba...:) ama güzel bir anı olmuş gerçekten. yerine de çuk oturmuş...
yavuz filmin girişi sende o hastaneye yetişme anında sıkıntı yaratmadı pek galiba...:) ama güzel bir anı olmuş gerçekten. yerine de çuk oturmuş...
ALLAH KORUSUN..
Çok şükür kapıda Astra GSI vardı :)
Ama aklımdan geçmedi değil o anda..
en son tokyo drifte gittim oda izlediğim fast&furioust serisinin en güzeliydi
coldekiadam
20-09-2006, 22:08
ilizyonist : edward norton hayranıyımdır zati .. görülmesi gereken bi film
Hiç te belli olmuyo ama:)
http://img170.imageshack.us/img170/7751/wallpaper2006hn2.jpg,
ON NUMARA BİR FLİM ŞİMDİDEN ON DEFA OLDU İZLEDİĞİM
NighTFLighT
21-09-2006, 09:02
" tokyo drift fast&furioust " İZLEDİM NEDENSE BEN ÇOK BEĞENDİM .MÜZİKLER ÇOK GÜZELDİ....YANLAMALARINA HAYRAN KALDIM :)
MUTLAKA GÖRÜN DERİM BEN
" tokyo drift fast&furioust " İZLEDİM NEDENSE BEN ÇOK BEĞENDİM .MÜZİKLER ÇOK GÜZELDİ....YANLAMALARINA HAYRAN KALDIM :)
MUTLAKA GÖRÜN DERİM BEN
evet, beğenmeyenler de çok ama bana göre serinin en iyisiydi, görsellik ve konu bütünlüğü olarak.. özellikle son sahnede Vin Diesel'in sürprizi filme fazlasıyla artı puan kazandırıyor..
garfield 2 şişman sevimli kedinin son yaramazlığı :D bence güzel
ben en son dvixten lord of the rings 3 serininde expendıtını izledim artık 1. yi 27 2.yi 24 ve 3.yü 35 kere izlemiş olaraktan sölüom bütün dialoglarıda ezbereyim film gerçekten çok hoş heleki bu expendıtlar yani sinemadan bin kat daha güzel herkezin elinde bi tane bulunması gerekir die düşünüom:D böle bi yapıt yok bence görülmemiş sahnelerde zaten bi harika ama canınız sıkılıosa ve 10 saat falan boşluğunuz varsa ard arada izlemeniz gerekir derim:D
evet, beğenmeyenler de çok ama bana göre serinin en iyisiydi, görsellik ve konu bütünlüğü olarak.. özellikle son sahnede Vin Diesel'in sürprizi filme fazlasıyla artı puan kazandırıyor..
evet izlenmesi gereken güzel bi filmdi ama serinin en güzeli dersek 1 ve 2 ye özellikle 1 e çok ayıp olur ;)
tnng yln
21-09-2006, 19:55
geldım uzun zamandır takılamıyordun dvd ye SON SÜRÜS dıye bır fılm ızleyen varsa gercekten yorumunu beklıyorum ben cok begendım
http://img177.imageshack.us/img177/6132/ffffst6.jpg (http://imageshack.us)
ORDUdrift
21-09-2006, 20:06
tnng_yln ben bu filmiizledeim açıkca güzel film,ama eksın fazla yok film de, hos arabalar var gercektende hele en son arabanın ucurumdan uçması internette değerine baktım yaklasık 60000 dolar falan yazık ya içim gitti dogrusu
NOT:bu film istanbulda kaçak olan ı hızlı ve öfkeli 3 diye piyasaya cıkmıs sahsen kendigözümle gördüm
aa divx ler sayılıoomu :D
Garfield 2 :) 1'den farkı yok Garfeild fanatiklerini hitap ediyor sadece:)
Bugün Tetikçi (Crank) adlı filme gittim.. film, adının fazlasıyla dışında, aksiyon sahneleriyle dolu eğlenceli bir filmdi, Jason Statham her zamanki gibi oyunculuğu ve karizmasıyla filmi fazlasıyla izlenebilir hale getirmiş.. tavsiye ederim..
arabalar dıe cızgı fılm cıkcaktı geldımı yaw ona gıtcem ben:D
Melissa P.
Kitabındaki tadı alamadım filmde :D
Kutup Macerası nı izlemenizi tavsiye ederim -özellikle benim gibi sibirya kurtlarına hasta olanlara- ...
Kutup Macerası nı izlemenizi tavsiye ederim -özellikle benim gibi sibirya kurtlarına hasta olanlara- ...
2-3 ay önce divx'ini izlemiştim orj adı eight below du yanlış hatıtlamıyorsam.bizde köpek olduğundan film baya acıklı gelmişti, hanım salya sümük ağlamıştı filmde :)
Click'i izledim demin, 5 dakka önce bitti divx saolsun.Umduğumdan çok farklıydı filmin seyri, hayata dair güzel bir mesaj içeriyor.Tavsiye ederim...
Melissa P.
Kitabındaki tadı alamadım filmde :D
filme gittim ikinci yarısını izlemedim sıkıcıydı
2-3 ay önce divx'ini izlemiştim orj adı eight below du yanlış hatıtlamıyorsam.bizde köpek olduğundan film baya acıklı gelmişti, hanım salya sümük ağlamıştı filmde :)
O tarzda bi de Kar Köpekleri diye bi film var.Başrolde Şeytan adında bi Sibirya Kurt'u oynuyo;tavsiye ederim şahsen ... :rolleyes:
coldekiadam
25-09-2006, 01:55
"V FOR VENDETTA"
http://img219.imageshack.us/img219/2860/vforvendettabigreleaseposteryy8.jpg (http://imageshack.us)
gerçekten başarılı bir film. Oyuncuları arasında Natalie Portman var. Fİlmin konusu; totaliter rejim karşısında uyutulmuş insanların uyanması için büyük bir devrim yapmayı planlayan ve sistemi yıkmak isteyen gizemli bi adamın macerası olarak anlatılabilir.
Tavsiye ederim!!
NighTFLighT
26-09-2006, 13:39
AYRILIK : OF YA NE ROMANTİK NE DE BENCE KOMEDİ..SON DERECE GEREKSİZ 1 FİLMDİ..İZLEMESENİZ DE OLUR ..
ZATHURA : HAHAHAYTT BİRAZ ESKİ AMA YENİ İZLEDİM.ÇOK GÜZEL..BENCE İZLEYİN...SÜRÜKLÜYO,SIKICI DİİL :)
NighTFLighT
26-09-2006, 13:40
Garfield 2 :) 1'den farkı yok Garfeild fanatiklerini hitap ediyor sadece:)
İŞTE TAM BEN ...HASTASIYIM WALLA BEN İZLEDİM İLK HAFTASINDA ÇOK DA GÜLDÜM :)
en son ........... (en son hangi filme gittim yaa ulen daha dündü adını unuttum :D)
NighTFLighT
02-10-2006, 10:38
" CLİCK "
HAHAHA İLGİNÇ BİR FİLM
İZLEYİN ...... EVDE AMA :) SİNEMA İÇİN DEĞMEZ ;)
ANA TEMA :
ELİNİZDE OLANLARIN KIYMETİNİ BİLİN.ONLARA SAHİP OLMAK İÇİN 2. BİR ŞANSINIZ OLMAYABİLİR ....
NighTFLighT
10-10-2006, 10:36
PUFFFF
HARD CANDY - LOLİPOP
YA BEN FİLMİ ANLAMIŞ DİİLİM ANLAYAN VARSA PLS Bİ AÇIKLAYIVERSİN
NE OLDU NE BİTTİ BELLİ DİİL
KONU SALAKÇA BENCE
BASİT BİR FİLM OLMUŞ
:( VAKİT HARCAMAYIN
AMA NE YALAN SÖLİYİM BİR ARA SARDI FİLM
kaanaksoy
10-10-2006, 13:23
underworld u izlemiştim çok hosuma gitmişti.ikinci filmi çıkmıstı nasıl izleyen varmı? birde karayip korsanları 1 superdi!!ikinci film nasıl izleyen yorumları lutfenn
Şanslı Sleven alın izleyin abi (ismini yanlış yazmış olabilirim)
hostel (otel) diye bir film Quentin tarrantino filmi saw falan halt etmiş acayip bir filmdi ..
Şanslı Sleven alın izleyin abi (ismini yanlış yazmış olabilirim)
Evet, minör bir yanlışlık olmuş.Filmin adı Şanslı Slevin (Lucky Number Slevin)
Filmi ben de şiddtele tavsiye ederim:good: özellikle sonunda güzel bir hoppalaaa çektiren filmlerden ;)
hostel (otel) diye bir film Quentin tarrantino filmi saw falan halt etmiş acayip bir filmdi ..
Öncelikle hoşgeldin Arif, yoktun bayaadır.Filmi midesi kaldırabilcekler izlesin, kasıyo bayaa...
Öncelikle hoşgeldin Arif, yoktun bayaadır.Filmi midesi kaldırabilcekler izlesin, kasıyo bayaa...
saolasın erman abi okul başladı bartındayım şimdi evdi,faturalardı,arkadaşlardı derken baya oldu..filme gelince ben bile bazı sahnelerde gözümü kapadım o kadar yani :help:
NighTFLighT
26-10-2006, 11:33
BAYRAM TATİLİMDE BİRAZ FİLM İZLEDİM
HEMEN PAYLAŞALIM ..
CANAVAR EV ( ANİMASYON ) : KESİN SEYREDİN YAW BENIM ÇOK HOŞUMA GİTTİ.ÇOCUK FİLMİ EDASINDA OLSA DA GÜZEL BİR KORKU , AYNI ZAMANDA DA KOMİK ..BEN TAVSİYE EDERİM .
THREE : ADADA 3 KİŞİ NASIL YAŞAR NAPAR ? DÜZ MANTIK BİR FİLM..SEYREDİN BENCE ..CAN SIKINTINIZI ALIR...
SUPER EX GIRL FRIEND : HAHAHAHAH , SUPERMAN EDASINDA BİR KOMEDİ..İZLEYİNNN GÜLÜN :) KADINLARRRRRRRR AH ŞU KADINLAR :)
bayram tatilinde Hokkabaz'a gitme fırsatı bulduk,
Cem Yılmaz'ın daha önceki filmleri gibi değil tabi, biraz dram katmaya çalışmış filme güzelde olmuş.. vizyondaki filmler arasından ilk tercihiniz bu olsun bence..
Silent Hill:
Play Station oyunundan uyarlanan film oldukça güzel başlıyor ancak yaratıkların ve kadınların bağırtıları abartılı...
Sonunu sinemadan çıkarken mırıldanan insanlardan duyduğum kadarıyla kimse anlamadı ama oldukça manidardı.
Eğer Nicole Kidman'ın, Diğerleri (The Others) filmini izlediyseniz; filmin sonu o filmle benzerlik teşkil ediyor...
Yarın Garez 2'yi yorumlayacağım.
Esen kalın :D
verderveremem
27-10-2006, 19:29
bayram tatilinde Hokkabaz'a gitme fırsatı bulduk,
Cem Yılmaz'ın daha önceki filmleri gibi değil tabi, biraz dram katmaya çalışmış filme güzelde olmuş.. vizyondaki filmler arasından ilk tercihiniz bu olsun bence..
kesinlikle katılmıyorum. ben şahsen cem yılmazın farklı türdeki denemesi olarak nitelendiriyor(ne gereği varsa) ve gerçekten komik bir film izlemek isteyenlere tavsiye etmiyorum. çok sıradan bir film gibi geldi bana. hikaye felan çok yavan. sadece cem ile mazhar alansonun canlardırdığı karakterler biraz ilginç. bi yerde filmi götüren mazhar alanson olmuş.özlem tekin ise becerememiş. nitekim seyirci sayısının beni haklı çıkaracağı kanaatindeyim. yine de görmek isteyenlere fazla beklenti içine girmemelerini tavsiye ederim. iyi seyirler...
sınav filmine gittim on numara olmuş gitmenizi isterim çok güzel olmuş
http://img65.imageshack.us/img65/6718/indtop1oto6xu5.jpghttp://img327.imageshack.us/img327/1166/logodrehungom5.gifhttp://img404.imageshack.us/img404/2204/10fastfuriousja7.jpg
sınav filmine gittim on numara olmuş gitmenizi isterim çok güzel olmuş
dün SINAV filmine gitme fırsatı buldum.. beklediğimden çok daha kaliteli bir filmdi diyebilirim.. ayrıca hem komedi hem macera hemde dram türünde bir eser olmuş.. filmin sonu için tek yorumum "BENİ MAHVETTİ" olur galiba..
kesinlikle katılmıyorum. ben şahsen cem yılmazın farklı türdeki denemesi olarak nitelendiriyor(ne gereği varsa) ve gerçekten komik bir film izlemek isteyenlere tavsiye etmiyorum. çok sıradan bir film gibi geldi bana. hikaye felan çok yavan. sadece cem ile mazhar alansonun canlardırdığı karakterler biraz ilginç. bi yerde filmi götüren mazhar alanson olmuş.özlem tekin ise becerememiş. nitekim seyirci sayısının beni haklı çıkaracağı kanaatindeyim. yine de görmek isteyenlere fazla beklenti içine girmemelerini tavsiye ederim. iyi seyirler...
özlem tekin konusuna kesinlikle katılmıyorum. filmi götüren de mazhar alanson değil, hipnozu müteakıben vefat eden teyzedir bence :good:
özlem tekin konusuna kesinlikle katılmıyorum. filmi götüren de mazhar alanson değil, hipnozu müteakıben vefat eden teyzedir bence :good:
bencede teyze ve arabada çalan radyoda desdek vermiştir;)
Hokkabaz ve Sınav izlenmesi gereken türk sinamaları,
Garez 2 korku filmi olarak şu an tek geçerim.
(burda herkes kendi fikrini söyler. kişisel polemik yapmayın ;) )
hokkabaz we sınawı bayramdan önce izledim bu arada sınawda ki reklamlardaki yeni rakı reklamının müziğini hatırlayan warmı?
Hokkabaz çok hoş ... :good:
Aslında Quentin Tarantino sadece yapım şirketinin bir ortağı sanırım filmin yönetmeni diil ama tabi ticari kaygılarla adı öne çıkarılmıştı.Film dehşet vericiiydi o ayrı..
Eternal Sunshine of Spotless Mind..Türkiyede vizyona girmiş miydi bilmiyorum ama çok hoş film herkese tavsiye olunur..Sanırım Türkiyede adı sil baştan olarak çevrilmiş,J.Carrey abimiz kopmuş gitmiş oyunculukta..
NighTFLighT
06-11-2006, 09:45
DÜŞ YAKAMIZDAN : ROMANTİK KOMEDİ TÜRÜNDE FİLM İZLEMEKTEN HOŞLANIYORSANIZ KAÇIRMAYIN DERİM BEN ..
Eternal Sunshine of Spotless Mind..Türkiyede vizyona girmiş miydi bilmiyorum ama çok hoş film herkese tavsiye olunur..Sanırım Türkiyede adı sil baştan olarak çevrilmiş,J.Carrey abimiz kopmuş gitmiş oyunculukta..
henüz izleyemedim ama yakında cd sini biyerlerden temin edeceğim fragmanını görmüştüm.
Türkiyedeki ismi SİL BAŞTAN...
İzleyeli neredeyse 1 yıldan fazla oluyor, maalesef bazı filmler TR'ye çok sonra geliyor.Godsend de 1,5 yıl sonra gelmişti.Neyse, Jim Carrey'i abartılı cıvık vs. bulanların tüm fikirleri bu filmde değişecektir.Adam kesinlikle son dönemin en başarılı aktörü ve kesinlikle ve kesinlikle tek yönlü bir aktör değil.Film de bayaa bi etkilemişti, senaryo süper :good:
arkadaşlar Bugün Bir Türk Filmi Olan ''girdap'' Adli Filme Gittim Ve Türk Filimleri Içinde Ilk 5 De Yerini Alir Benden Söylemesi ;););)
Benim en son izlediğim film :
Hortlayan Konuların İntikamı !!...
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
http://www.fotoajans.com/turk_guzeller/eda_ozerkan/eda_ozerkan_02.jpg
buda oynayan kız benden sölemesi ;););)
SSB_BASOGLU
25-03-2008, 06:43
recep ivedik harikaydı yattım gülmekten
M.Ö. 10000 çok güzeldi ;)
anestezi.. süperdi. özellikle JESSICA ALBA :)
burak loves opel
26-03-2008, 19:10
valla en son recep ivedik süper harika:D
sarı şeker
26-03-2008, 19:50
valla utanıyorum bunu söylemeye ama geçen yıl kasım'da EVE DÖNÜŞ'ü izlemiştim.Mehmet Ali Alabora'nın...süperdi.
selcuk_abanoz
26-03-2008, 20:11
120 ye gittim en son bence çok güzeldi tavsiye ederim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net