Orijinalini görmek için tıklayınız : Problem mi var acaba???
speedytr
19-09-2006, 03:12
Arkadaşlar yeni (dün) opel corsa silverline cdti aldım. Kafama 2 soru takıldı olmazsa perşembe bandrolümü almaya gittiğimde servise de sorucam ama:
1. Bu opellerdeki klasik kapıları kitlediğin zaman camları otomatik kapatma olayı yok mu???
2. Torpido gözünde ışık yanmıyor normal mi ???
cvp veren herkese teşekkürler şimdiden. Bu arada güzel opel corsa veya opel amblemi wallpaperları bulabilceğim site var mı ;)
Vectra92
19-09-2006, 09:41
torpido gözü kontağa bağlıdır muhtemelen.otomatik kapatma olayı var.ben tam olarak bilmiyorum ama sitede bilen arkadaşlar var.anahtarı çevirip bekliyorsun sanırım..böle bişeydii..
corsada otamatik cam kapama yok bende silverlinenin üst modeli enjoy var ondada yok ama yaptıra bilirsin
Vectra b de anahtardaki kap kilitleme düğmesine uzun basıp bekleyince camlar kapanmaya başlıyor ikinci yolda anahtarı kapıya takıp kiltlerken kilitleme yönüne doğru bir süre anahtarı çevrili tutunca camlar yine kapanıyor , sanırım diğer opellerde sistem benzerdir bunları dene bence.
gTUNerkan
19-09-2006, 12:53
corsada otamatik cam kapama yok bende silverlinenin üst modeli enjoy var ondada yok ama yaptıra bilirsin
bi çip gibi bişey takıyolar.
verderveremem
19-09-2006, 12:55
evet kontak anahtarını kilitli pozisyonunda bi süre beklediğinde kapanıyor olması gerek...
Experience
19-09-2006, 12:57
Yazılım yüklenirse bu özelliğe sahip olabilirsin ancak
cam kapama olmaması normal düşük modelse corsaları tam bilmiyorum belki hiç yoktur ışık olayı ise olması lazım
Uzaktan camları kapatma orjinal de hiç bir corsada yok sonradan elektrikciler bi kablo yardımıyla böyle şeyler yapıyor diye biliyorum ayrıca torpidoda lamba yok..
speedytr
20-09-2006, 17:29
Anahtar uzun süre basınca oluyor ama torpido da ampul yok gerçi yarın servise uğrayacağım o zmn sorarım.
benim astrada var... sana da yaparız istersen.. ufak bi chip var takıyoruz kumanda ile kitlediğinde açık ne varsa kapatıyo(cam,sunroof)... fiyatı 85 YTL... tabi montaj için Ankara'da olman lazım...
torpido lambası benim arabamda var... (astra g 2003 njoy) corsaların donanımları hakkında fazla bilgim yok... belki koymamışlardır...
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net