Orijinalini görmek için tıklayınız : En Iyi Minivan(hafif Ticari)
astracı_ss06
15-09-2006, 01:35
en iyi binek versiyon hafif ticari sizce hangisi duygusal olmayın lütfen OPEL COMBO WV CADDY FİAT DOBLO FORD TRANSİT CONNECT PEUGEOT PARTNER CİTROEN BERLİNGO reno kangoo
coldekiadam
15-09-2006, 02:18
Caddy derim çünkü hem konfor hem işe yatkınlık onda.
en iyi binek versiyon hafif ticari sizce hangisi duygusal olmayın lütfen OPEL COMBO WV CADDY FİAT DOBLO FORD TRANSİT CONNECT PEUGEOT PARTNER CİTROEN BERLİNGO reno kangoo
Renault Kangoo yu küçük harfler ile yazmanın özel bir nedeni varmı ?
- Bu arada ticari de tercihim Volkswagen Caddy olurdu
NighTFLighT
15-09-2006, 10:26
BİZİM ŞİRKETTE KANGOO VARDI KABUS GİBİ :mad:
SATTIK VE WW TRANSPORTER ALDIK
FENAAAAAAAA GÜZELLL
CAMLARA FİLM YAPILDI
SİMSİYAH
WALLA CANAVAR CANAVAR
caddy şiddet ile tavsiyemdir
Caddy i tek geçerim daha doğrusu Wv nın yeni modellerinin hepsi açık ara farklı...
mersedes vaneo 1,7 cdi bir zamanlar alacaktım gücüm yetmemişti imagination süper bir araçtı.(55000 ytl)
Experience
15-09-2006, 22:43
ilk sırada caddy tabiiki ama 2. tercihim kesinlikle combo
CADDY tabiki ;) Tercihimizi çok önceden yaptik zaten :D
Konuya anket eklesek daha iyi olur sanırım...
setapxxx
16-09-2006, 10:13
bence combo c bide combo d çıksın bakalım nekadar şık olacak.işin bide maddi yönü var vw yedek parcaları çok phalı be arkadaşlar bence combo
mustafagokay
30-09-2006, 10:30
Caddy derim...
Konfor, Kalite, Performans ve GÜVENLİK Üst Düzeyde bir ticari araç... Tek Eksisi Fiyatıdır diye düşünüyorum...
Benim Kuzende var, Çok beğeniyorum.
Hepsini kullandım.Caddy oldukça iyi.yol tutuş konusunda ise virajın içinde çukur vs. gibi bozukluklar varsa çok güvensiz bir his veriyor.Yol tutuşta ise connect derim.
corsa_tolga
30-09-2006, 11:07
ilk sırada caddy tabiiki ama 2. tercihim kesinlikle combo
+1905
kesinlikle!
evrimatan
30-09-2006, 13:28
Kesinlikle CADDY
combocu_55
17-10-2006, 00:29
caddy abi tabiki comboda var caddy de var bende performans konfor yakıt caddy de tartışılmaz
chiefkadir
17-10-2006, 01:41
parasına göre en iyisi doblo
Bence Mercedes Vaneo Ama Burda Yok .
O Zaman Caddy Combo Ve Connect Arasinda Fİyat Performansa Bakardim.
zarganax
17-10-2006, 15:49
caddy caddy
kesinlikle combo, yol tutuşu eniyi olan araç.
çoğu zaman amacının dışında kullanılıyor bu arabalar.. camlar filmli içeride masa sandalye her türlü alkol mangal ortamı.. hatta yatak olanları bile var özellikle transporter.. :)
tercih konu oluncada bu kadar caddy üstüne combo demek olmaz şimdi.. :D
Caddy, Connect, Combo, Doblo, Kango
verderveremem
19-10-2006, 15:52
kedidir o kedi...
fcuhadar
19-10-2006, 16:10
Uzun bir süre connect kullanmış biri olarak connect diyorum ben..Çok mennun kalmıştım..
Kalitesi ve özellikle fiyatıyla tartışmasız COMBO.
burak_1987
01-11-2006, 22:28
bir opel kullanıcısı olarak caddy demek biraz garibime gitsede caddy ama ikinci tercihim kesinlikle opel combo derim.
weSti555
02-11-2006, 21:10
Caddy
Opel combo kullanıcısı olarak öncelikle (parası çok olanlar için) CADDY sonra kesinlikle Opel COMBOOOO CITY PLUS diyorum... :D
VecTraTöR
10-11-2006, 19:23
1.caddy 2. combo
Caddy'ler o kadar iyi degil arkadaslar :D
ferruhhakan
11-11-2006, 09:21
caddy bu konuda tek denilebilir. diğer araçlardan daha fazla özelliklere sahip ( abs ile birlikte ebd gibi)
Çok ilginç kimse transporter dememiş bence VW transporter, caravelle 4 motion da kabulümdür ama bizde kimse gidip o aracı ticari olarak kullanır mı bilmem(ticari demek illa sandık taşımak demek değildir, ticari araçlar yolcu da taşır, gezdirir, dağa çıkarır)
yaaaa
herkez caddy demiş ama burda tip daha cok minivarnan bahsediliyor yanii yükte binecek buna o zman fordun üzerine araba yok suanda
Hepsini kullandım.Caddy oldukça iyi.yol tutuş konusunda ise virajın içinde çukur vs. gibi bozukluklar varsa çok güvensiz bir his veriyor.Yol tutuşta ise connect derim.
aynen bu yoruma katılıyorum virajlarda Caddy iyi değil ama öbürlerine bakılınca Caddy demeden de geçemiyor insan lakin Combo nun yükleme yeri alçak olduğu için yük yüklemek çok kolay ayrıca öbürlerine göre biraz daha zarif biraz daha küçük olduğu için şehir içi kullanımı daha kolay birde şu varki vw lerin iç mekanlarını pek beğenmiyorum kapıların içleri falan bi sönük duruyo sanki
dewilking08
11-11-2006, 21:51
vw caddy...kesnlkle.bakımları yapılırsa 1mlyon km yapiolarmış die duydum....
tnng yln
11-11-2006, 23:18
Abi Ben Combomdan Memnunum Ama Ben Yinede Caddy Diyecegim Guzel Araba... Parasida Guzelll :)
param çok olsaydı kedi alaçaktım özellikleri combodan çok ii +yol bil,ebd...var ama 2. sıra combo nun tabiki
Caddy derim ama dağa taşa vuracaksanız aracı Renault ;) (gizli jeep)
astrammm
12-11-2006, 19:12
kedi
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net