Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Honda Civic HATA!
Honda/Offenbach Basın sözcüsü Alexander Heintzel tarafından 13/09/06 Tarihinde Auto Bild e yapılan açıklamaya göre 2 Mayıs 2006 tarihinden bu yana imal edilen 11.197 Adet Yeni Honda Civic ten 11.000 adeti yakıt sitemlerinin bağlatısındaki bir parçanın su alması sebebi ile geri çağırılıyor.
http://img161.imageshack.us/img161/6231/0c4e18e2a3b5c06de9f0980511e1420c1mz7.jpg (http://imageshack.us)
Kaynak : Auto Bild http://www.autobild.de/aktuell/meldungen/artikel.php?artikel_id=12256
coldekiadam
14-09-2006, 18:27
Haydi geçmiş ola...artizlere
mustafagokay
14-09-2006, 20:18
197 tanesi sağlammış ama, oda bişeydir...
demekki ilk çıkan arabalar hemen alınmayacak bu adamlar tecrübeyi tecrübe etmeye kalkmışlar
ORDUdrift
15-09-2006, 00:25
yazzık oldu alanlara ne diyelim artk opel almazlarsa baslarına bugelir:d
1.6 lt'den 125 hp çıkarırsan suyu çıkar böyle... yazık oldu valla :cool:
:D:D
doğru bir yaklaşım birde hb civic lerin arkaları bağısız süspansiyon değilmiş sanırım :confused: :confused:
coldekiadam
15-09-2006, 01:17
Bizimde içimizde amma büyük bi nefret varmış haa:)
yok Allah için hakkını vermeli , caponlar teknolojisini yine konuşturup kendilerinden bahsettirdiler. hatırlamıyorum ama yeni astra ilk çıktığında reklamını bu kadar iyi yapabilmişmiydi?
Bizimde içimizde amma büyük bi nefret varmış haa:)
kiskanclik desek dogru olcak walla ;)
Valla Honda'ya laf yok, motor konusunda tek geçerim.Şu ana kadar 1.6 atmosferik motordan 160Hp çıkaran başka kim var???
Aslında benimde bazı konularda gıpta ettiğim tarafları var özellikle otomatik vitesi Arkadaşımda var 1998 Civic 496.000 Km de henüz hiç bir revizyon geçirmedi.
Ne şanzıman,ne motor
Aslında benimde bazı konularda gıpta ettiğim tarafları var özellikle otomatik vitesi Arkadaşımda var 1998 Civic 496.000 Km de henüz hiç bir revizyon geçirmedi.
Ne şanzıman,ne motor
Evet, özellikle otomatik viteslerde diğer markalar emeklerken Honda çoktan oturtmuştu sistemi...93 Civic'lerde bile gayet başarılıydı...
en azından hatalarını anlayıp geri çağırıyorlar ,bu da bi gelişme....
yeni hondayı test edeniniz var mı . bir arkadaş tatmin olmamış performansından ....
NighTFLighT
15-09-2006, 12:09
Haydi geçmiş ola...artizlere
hahahahahaha ilahi deniz senın bu yorumların benı bitiriyo , kırıp geçiriyo gülmekten ....
setapxxx
15-09-2006, 12:46
ben olsam vectra opc alırdım herşekilde tatmin edici
yeni hondayı test edeniniz var mı . bir arkadaş tatmin olmamış performansından ....
demekki kasanın ağırlını anca toparlıyor 125 hp
HB 1,8 otomatikini test ettim Hollanda da gayet ataktı gayet iyiydi.
Burada sordum 51.000 YTL hönk oldum.
Kunteper Canavarı
15-09-2006, 15:58
honda vtec vtı 98 model hiç bişey yapılmamış o haliyle uçuyo yapılmışları nasıldır.
performansını beğenmiyen arkadaşı merak ettim 1.6 aile otomobiline 160 beygir koymuş başka bi aile otomobilinde yok sanırım binerken hangi araçla kıyasladı acaba.
honda vtec vtı 98 model hiç bişey yapılmamış o haliyle uçuyo yapılmışları nasıldır.
performansını beğenmiyen arkadaşı merak ettim 1.6 aile otomobiline 160 beygir koymuş başka bi aile otomobilinde yok sanırım binerken hangi araçla kıyasladı acaba.
M5 le kıyaslamış olabilir oda aile arabası:) ama onada bindiğini sanmıyorum:D
Çok fazla eleştirmemek lazım RR gibi bir araçta bile servis çağrısı yapılıyorsa böyle bir araç devede kulaktır bence
fcuhadar
15-09-2006, 18:04
Honda camiasında 197 tane feci ballı insan var...Duyrulur...
tnng yln
15-09-2006, 19:33
hayırlı olsun daha ne dıyelım kardes...
Experience
15-09-2006, 21:38
o 1.8 ler 140 hp,atak olması lazım zaten.Bu arada motor-elektronik konusunda honda iyidir aslında,yapmışlar bir hata.Ama arabalarında başka hiçbirşey ortalamanın üstünde değil bana gore.Yeni civilerde de bayagı lastik gurultusu varmıs bu arada
KA®ANLIK
15-09-2006, 21:42
o 1.8 ler 140 hp,atak olması lazım zaten.Bu arada motor-elektronik konusunda honda iyidir aslında,yapmışlar bir hata.Ama arabalarında başka hiçbirşey ortalamanın üstünde değil bana gore.Yeni civilerde de bayagı lastik gurultusu varmıs bu arada
2005'ten beri civic lerde lastik gürültüsü var.
arabalarda dablumbaz yokki... bütün ses taş çakıl kaportanın içinde geziniyor.
bilocanaga019
15-09-2006, 21:43
Honda nın yapmadığı araç kaldı mı ki........otomobil,motosiklet,formula,uçak,sürat teknesi,balon,robotlar...vs.
adamlar usta olmuş bu konuda...........
suyuda çıkar b..u da :D
weSti555
16-09-2006, 18:28
Honda guzel arabadır ancak ne zaman biri HONDA dese aklıma Robert De Niro nun ANLAT BAKALIM filmindeki sahne geliyor galeride calıstıgı sırada gelen musteriyle diyologları muhtesem ANKARA HONDA BORA calısanlarına mail atmıstım cok gulmusler seyretmeyen varsa tavsiye ederim.
çok erken bi geri çağırma olmuş bu, üstelik çok ta önemli bir hatadan dolayı.. geçmiş olsun diyelim honda civiclere..
Honda camiasında 197 tane feci ballı insan var...Duyrulur...
:D :D :D
Opel Tr adam olsa 1.8lt 140 beygir motorunu getirse bizim astralar da atak olacak ama Opel TR herzamanki pisliğini yapmakla meşgul, neymiş alan az olurmuş, getir de belki çok olur...
Opel Tr adam olsa 1.8lt 140 beygir motorunu getirse bizim astralar da atak olacak ama Opel TR herzamanki pisliğini yapmakla meşgul, neymiş alan az olurmuş, getir de belki çok olur...
Boşversene, bugün Opal'ı aradım İstanbul Gerçek Irmsher ekipmanlar için yüksek fiyat veriyo diye, Opal'dan Irmsher'in Opel Tr ile anlaşmasını yenilemediği bilgisini verdiler.Opel Tr araba satmaktan başka hiç bir halta yaramıyo, satış sonrası hizmet 0'ın altında...
Bu konuda haklısın aslında
Ben 1.8 tam otomatik vites alacaktım.Ama 1.6 ve Easytronic almaya mecbur ediliyorsun.Biz Türkiye de tüketici olarak yaptırım uygulamayı bilmiyoruz.
ben tipinide beğenmemiştim zaten
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net