PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MS OUTLOOK 2003'den Anlayan Var mı?

paxer
29-05-2007, 11:39
Geçen hafta bi domain tescil sayfasından mail adresi aldım gayet memnunum adamlar mail açabilmem için bi sayfa linki vermişler birde outlook ayarlarını anlatmışlar neyse uzatmayım outlook ayarlarını yaptım ve başarıyla kurdum fakat şunu merak ediyorum birisi bana mail yolladığı zaman bu outlook hiç bir şekilde uyarı vermiyor saatin yanından bi uyarı çıkması lazım değilmi bunu bilen varsa bana anlatabilrimi lütfen?

BY_Corsa
29-05-2007, 11:50
Outlook menulerinden Araçlar - > Seçenekler -> Tercihlere geliyorsun.
Tercihlerde Elektronik posta kısmı var , en üstte.o kısmın en sagında; E-posta seçenekleri diye bir buton var.ona basınca başka bir pencere çıkıyor.Açılan pencerede de Gelişmiş Elektronik posta seçeneklerine basıyorsun.yine bir pencere açılıyor.Açılan en son pencerede, orta kısımda ; Gelen kutusuna yeni öğeler geldiğinde diye bir kısım var, orayı incelersen seçenekler mevcut.oradan ayarlayabilirsin

nfrt
29-05-2007, 12:20
ayrıca outlookta Arasıra gönder al yapmakta fayda var

paxer
29-05-2007, 12:38
Outlook menulerinden Araçlar - > Seçenekler -> Tercihlere geliyorsun.
Tercihlerde Elektronik posta kısmı var , en üstte.o kısmın en sagında; E-posta seçenekleri diye bir buton var.ona basınca başka bir pencere çıkıyor.Açılan pencerede de Gelişmiş Elektronik posta seçeneklerine basıyorsun.yine bir pencere açılıyor.Açılan en son pencerede, orta kısımda ; Gelen kutusuna yeni öğeler geldiğinde diye bir kısım var, orayı incelersen seçenekler mevcut.oradan ayarlayabilirsin

olmuyor hepsini inceledim daha önceden de incelemişltim mutlaka atladığım bi ince ayar var hotmail adresimden parayla satın aldığıma yolluyorum bekliyorum hatta gözden kaçmasın diye masaüstü österisini 30 sn yaptım sesli uyarıda var ama nafile

BY_Corsa
29-05-2007, 15:44
Outlook u kaldırıp, tekrar kurarsan, tüm ayarlar resetlenmiş olur (Eğer önemli maiilerin varsa tabiki öncelikle yedek almalısın) .Yeniden kurunca bu sorun hallolur sanırım.

paxer
30-05-2007, 22:23
Outlook u kaldırıp, tekrar kurarsan, tüm ayarlar resetlenmiş olur (Eğer önemli maiilerin varsa tabiki öncelikle yedek almalısın) .Yeniden kurunca bu sorun hallolur sanırım.

BY_Corsa teşekkür ederim kaldırıp kurunca işe yaradı gayet iyi çalışıyor.