Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgisayar Donuyorr:(
Merhaba arkadaşlar.Aramızda bilgisayarcı arkadaşlar var mı bilmiyorum ama sorunum büyükk:( Ne zaman mynet'e ve yonja'ya girsem bilgisayar donuyor.Aslında sadece bu siteler değil.Hani şu hareketli reklamlar falan oluyo ya sitenin başında ya da sonunda,işte öyle olan bütün sitelerde donuyorum arkadaşlar.Artık Maillere bakamaz oldum.Bilgisayarcıma gittim formatla falan dedi.Hepsini yaptım ama nafile:(Kaldırıp atıcam artık bilgisayarı o kadar sinirlendim.Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar...:(
senin problemin flash playerdan kaynaklanıyo onun yeni sürümünü yükle bi dene istersen
corsaDistorsiyon
24-05-2007, 14:19
Bilgisayarının donanımı ile,kullandığın programların sürümleri biraz alakasız kalmış olabilir.Bununla birlikte java,flash...vb gibi kullandığın bazı programların sürümlerini ve bilgisayarının genel özelliklerini yazarsan sorunu saptayabiliriz...
Format attığın halde sorun çözülmediyse,o zaman sorun kurduğun programlardadır.Net bir saptama için biraz bilgi vermelisin pc özellikleri hakkında..
Bu kulladığım çok dandik bişey arkadaşlar.Genelde annemin işine yarıyor.Ama o da şikayetci olmaya başladı durumdan!Özellikler:celeron 433(sanırım).256 mb ram ve 64 ekran kartı.Bu arada millenium kullanıyorum.Yüklediklerim ise;msn 7.0,office,media player 9,İnternet explorer 6 ve lime wire.Başka bişey yüklemem format attıktan sonra.Zaten ayda bir yapmak zorunda kalıyorum bu işlemi:)Sadece nette takılmasın yeter bana....Ne yapmalıyım?
burebista
24-05-2007, 15:57
ram takviyesi yap 256 lık bir ram daha takarsan makinen hızlanır
ram takviyesi yap 256 lık bir ram daha takarsan makinen hızlanır
Arkadaşım sorun deil yaparım ama hiç gerek yok yani.Sadece annem nete giriyo o kadar.Birde misafir gelirse çocuklar oyalanıyor.Eee şimdi onlarda düzgün oyalansın diye hiç arayamam walla sd rami.Kolay bulunmuyor bilirsiniz.BElki basit bişeydir diye yazayı dedim.Flash player ı yüklücem şimdi.Ne önerirsiniz?9 mu?
KentucKy
24-05-2007, 20:39
şiddetle windows98 se öneririm sana bide format atmadan önce flash plaey programının yeni versiyonun yükleyip dene+geçmezse birde ad aware programı ile full sistem taraması yaptırıp trojanları silelim bazen trojanlarda sebep olabiliyor...
O zaman işe 98 yuklemekle başlıyorum.Görünümü çok sinir bozucu ama idare edicez artıkınn:)Umarım sorun düzelir
Bu kulladığım çok dandik bişey arkadaşlar.Genelde annemin işine yarıyor.Ama o da şikayetci olmaya başladı durumdan!Özellikler:celeron 433(sanırım).256 mb ram ve 64 ekran kartı.Bu arada millenium kullanıyorum.Yüklediklerim ise;msn 7.0,office,media player 9,İnternet explorer 6 ve lime wire.Başka bişey yüklemem format attıktan sonra.Zaten ayda bir yapmak zorunda kalıyorum bu işlemi:)Sadece nette takılmasın yeter bana....Ne yapmalıyım?
Dostum senin sorunun ekran kartin ve ram den kaynaklaniyor bilgin olsun !!!
Ama önceden yapmıyordu.Ne olduysa son 1 yılda oldu bu...:(
corsaDistorsiyon
24-05-2007, 23:14
Bahsettiğin sitelerde senin makinana ağır gelecek animasyonlar oynuyor,ama media player 9'u kurma.Win98 kurduysan dene bakalım.Ama animasyonların tanımlanması,yüklenmesi ve oynatılmasıyla ilgili süreç senin makinanın donmasına sebep olabilir.Neyse bir bak bakalım şimdi,umarım olur... :)
KentucKy
24-05-2007, 23:16
benimde bilgisayar eski 98 model.ram288 pentium2 ve ekran kartımda 64mb.bende bu sorunlar yok bence arkadaşın sorunu flash,işletim sistemi ve trojan arasında olabilir...
KentucKy
24-05-2007, 23:17
O zaman işe 98 yuklemekle başlıyorum.Görünümü çok sinir bozucu ama idare edicez artıkınn:)Umarım sorun düzelir
valla ben bi tema yükledim xp sanan var 2000 sanan var me sanan var:) adını bulabilirsem sanada iletirim istersen.ayrıca explorer olarak mozilla yı tavsiye ederim...
corsaDistorsiyon
25-05-2007, 00:34
Yok be hocam,o kadar da dinazor değil makina,ayrıca problemlere sebep olabilecek durumların ram ve ekran kartıyla ilgisi yok.İşlev gerçekleştirebilecek drrm yok makinada.Burak kardeşimizin makinası da benzer bir makina sanırım ama problemsiz çalışıyor.Olay belli...
adobe flash player sorun çıkarıyor bilginize.
Arkadaşlr sorunun harddisk ten kaynaklandığını buldum.Pancar motoru gibi ses çıkarıyor zaten kerata:)20 gb lık yeni bi harddisk işimi görür sanırım.Satmak isteyen Ankara üyelerimizin bilgilerineee
KentucKy
27-05-2007, 23:44
çok para değildir zaten alıver bitane 70 ytl civarında 80gb olanları...
çok para değildir zaten alıver bitane 70 ytl civarında 80gb olanları...
Abi naaptın yaw!Kaldırmaz onu benim teneke:D :D Zaten aklı kıt,fazla bilgi yükleyip kasmayalımm:kop:
KentucKy
28-05-2007, 00:41
bilmemki hard disk bu kaldırmaz diye bişey duymadım ama tabi bir bilene sor:)benim pcde eski 20lik kullanıom
corsaDistorsiyon
28-05-2007, 02:14
Hadi geçmiş olsun... :)
tnng yln
28-05-2007, 03:36
abı yenısı kac para bu pc lerın :D
abı yenısı kac para bu pc lerın :D
Dstm bana göre en babası toshiba satellite dizüstü pc.En son 2000 euro civarındaydı....Hayırdır bana hediye etmeyi mi düşünüyosunn:D:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net