Orijinalini görmek için tıklayınız : Xp Güncellemexler Ve Explorer 7
Malumdur ki artık microsoft güncelleştirmeler ve bazı yüklemeler için kullanılan anahtarın lisanslı olmasını önkoşuyor ve bunu doğrulamak için bir online araştırma yaptırıyor pc de.Eğer program lisanssız ise EXPLORER 7 - MEDİAPLAYER 11 gibi yüklemeler yapılamıyor.Elimdeki bir program sayesinde lisanssız xp yi microsofta lisanslıymış gibi gösterebilir ve tüm güncelleştirmelerinizi yapabilirsiniz.Kullanmak isteyen arkadaşlar mesaj atarlarsa yardımcı olabilirim.
ki bu işlemi yaptıktan sonra yani Genue yazısını gördükten sonra otomatik güncelleştirmeleri kapamanızı tawsiye ederim...
ki bu işlemi yaptıktan sonra yani Genue yazısını gördükten sonra otomatik güncelleştirmeleri kapamanızı tawsiye ederim...
niye kine
Faruk sağolsun (Tombstone) daha önce hallettik bu işi ama yine de teşekkürler abi ... :good:
ToMbStOnE
15-05-2007, 14:58
ben kullanıorum hakan abı bı sorun yok ya epey de oldu yanı...
daha once verıldı ayrıca bu program
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=7793&highlight=korsan
birincisi bu genue yazısı nedir ben bilmiyorum.2.bende bu programı kullandım.mp11 ve explorer7 sorunsuz yüklendi ve güncelleştirmeler sorunsuz çalışıyor.acaba bilmediğimiz bişe mi var?
birincisi bu genue yazısı nedir ben bilmiyorum.2.bende bu programı kullandım.mp11 ve explorer7 sorunsuz yüklendi ve güncelleştirmeler sorunsuz çalışıyor.acaba bilmediğimiz bişe mi var?
Lisanslı hale geldiğini gösteriyor o yazı.Açılışta geri saymıyorsa,Sorunsuz calısıyorsa ,sorun yok ;) be cool
kurarım win98 se yi hayt! :D
letitout
16-05-2007, 01:07
ya bende oluyor arkadaslar, zaten sistemı geri alınca calısdı media player , fakat güncelleşdirmeler yapılınca tekrar yalan oldu.
bende bayagıdır kullanıyorum şimdilik bi sorun yok mp11 çalışıyor
senin XP lisanslı ise bu işlem gereksizdir bu sadece lisanssız işletim sistemleri için blacklist'e düşmemiş serialler bulmaya yarar.
arkadaslar siz bilirsiniz yinede ama explorer 7 güvenlik acısından 6'dan daha düşük mozilla firefoxla kıyaslamıyolar bile okuduklarıma dayanarak soyluyorum lisans coq bi işe yaramıyo ama paylasım için saol benimki lisanslı bide:D:D:D:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net