Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsan'ı Chipledik :)
Cumartesi günü mehmet ustanın yanına gittik ve sonuç 95 hp Civarı.Turbonun Biraz Problemli olması Düşündürdü Bizi Ama şuan çok Farklı bir gidişi var arabanın Sonuç Aşagıda Vidyoda :)
http://www.youtube.com/watch?v=NyaDrFQC24k
mert_efe
14-05-2007, 15:50
kardeş 1.7 lere cip takılırsa çok mazot yaktığını okumuştum sen ne diyosun şu an şehiriçi ne yakıyo ve çekiş nasıl ? biraz anlatabilirmisin ???
Mehmet Gazihan
14-05-2007, 15:52
Hadi Kazasız Belasız..
Şuan Bi DEğişiklik Yok Basarsan Her Türlü Yakıcaktır Orası tartışılmaz.Fakat Ara Hızlanmalarda Artık Eskisi kadar Gaza Basmama Gerek Kalmadı.Çok Rahat DEvirlenebiliyor artık.Sakin Kullanımdada az Yakıcagını Düşünüyorum Bakalım 40 ytl Mazot Aldım Ne kadar Gidicek onceden 200km gidiyodu.şimdi kaçta yakıcak Mazot ışıgını :)
Mehmet Gazihan
14-05-2007, 16:07
Alper Harbi araba 10 numara olma yolunda ağır ağır ilerliyo..Biraz alçaltmakmı lazım ne..! (:
Para yok mehmet paraaaaaa :D:D
Ben de kapak taşlama+port polish'ten sonra dyno'ya girdiğinde baya heyecenalanmıştım araba 200'ü geçtiğinde.Keşke yolda da aynı şekilde gitse. :) Hayırlı olsun, 20Hp + bir sürü de tork farkettirmiştir haliyle. :)
Mehmet Gazihan
14-05-2007, 16:14
Yavaş Yavaş olm..
hayırlı olsun kazasız belasız
çok deli gidiyo başka Chip li olan corsa c lere baktım hayırlı olsun ne diyim Mehmet abininki nası gidiyo acaba 122 hp
bilocanaga019
14-05-2007, 17:51
hayırlı olsun
kazasız belasız
SERKAN_61
14-05-2007, 21:26
hayırlı olsun maşallah
Mehmetinkine Kanat Bakıyorum Boingden Çıkma Thy'deydim bugun :D:D:D
abii hayırlı olsunn!birgün herkes chipli olacakkk:):):)
mehmet abinin ki manyaq gidiyo, cumartesi alperin arabayi gormeye gittigim zaman, bi bakiyim dedim. dehsetti makina yaa...sanki benzinli araba...perfecttttii yani...1.7 mi alsam nee? :)
Darısı başımıza benimde aklıma yattı şu chip işi ama şu paranın gözü kör olsun biraz toparlanalım tam gaz devam Alper bu arada beyaz araca tampon boyama ve çıta iptali de fena olmuyomuş bak istersen:
http://img523.imageshack.us/img523/861/dsc0317312dxrg2.jpg (http://imageshack.us)
http://img523.imageshack.us/img523/134/dsc02403clean0nqpc3.jpg (http://imageshack.us)
Valla Ersinim Artık Sıfır Bile Değil Eksilerde Geziniyorum :(:( onun için Boyle İyi Diyelim Maşallah Deyin Nazar Degiyor Sonra ;);)
Mehmet Gazihan
16-05-2007, 12:19
mehmet abinin ki manyaq gidiyo, cumartesi alperin arabayi gormeye gittigim zaman, bi bakiyim dedim. dehsetti makina yaa...sanki benzinli araba...perfecttttii yani...1.7 mi alsam nee? :)
Mutlu komik olma...Daha ben stoc beni geçebilen benzinli bi araba göremedim..1.7 cc ye kadar..
mehmetcim yavaş gidelim lütfen rica edicem :D:D
tugrultale
17-05-2007, 00:29
----------------------
sevmektenyana
17-05-2007, 01:35
walla istanbulda olmak varmış arkadadaşlar..1.7lere chip işi baya iyi gidyor sanirim..
hemde nasıl gidiyor bi görsen maşallah kazasız belasız inşallah
Mehmet Gazihan
17-05-2007, 10:48
Amin..
:))) 1.7ler tokatlanir :P:);)
Mehmet Gazihan
18-05-2007, 00:22
Mutlu sana iyi bi ders vermek şart oldu (:
Kardeşimiz dedik demoralize etmeyelim dedik..Ama olmuyo..1.7 lere gereken saygıyı göstermeni rica ediyorum..Yoksa.....:D
yoksa 1.4 tamamen orjinal tiwinle ile ben burdayım :)
Mutlu sana iyi bi ders vermek şart oldu (:
Kardeşimiz dedik demoralize etmeyelim dedik..Ama olmuyo..1.7 lere gereken saygıyı göstermeni rica ediyorum..Yoksa.....:D
Mutlu Sen Tek ol Ben MNehmetin Arabaya Bincem :D:D
yok yok, mehmet abinin arabayla olmaz, kendi arabanla gel ;) :) , gecen gece de 1.4 u de gorduk ;) hele o 1.4 te bizimki gibi 16 inc jant olsa, gider mi acaba :P :):):):)
yok yok, mehmet abinin arabayla olmaz, kendi arabanla gel ;) :) , gecen gece de 1.4 u de gorduk ;) hele o 1.4 te bizimki gibi 16 inc jant olsa, gider mi acaba :P :):):):)
isterseniz tekrarlarızz daha adil ve net bi şekilde ne dersiniz ne başlangıç ve bitiş olursa rampadada gördük mutlu cihp lileri :) ben burdayım her zaman ona göre :D
sizi gidi tarfik magandaları sizi aldınız aranıza beni oynayın bakalım bi kurt köy yapalım bi akşamda görelim mehmet abi hep senin yüzünden böyle rahat konuşuyorlar hee :kop:
:) :):):kop::kop:
yapalim, hasan duydun mu :) ?
Mehmet Gazihan
21-05-2007, 17:25
Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz..
puahahahahhahaaa
hasan duydunmu bak mutlu zıplıyo sen yoksun tek bırakma mutluyu:) mehmet yalan edicem senin cihp leri 400 mt ok mi :kop:
muharrem abii gece bi kaç kez gazladıkk senin önden kalkmanı beklediğim halde yinede uzadım yaniii:)büyüksün abimizsin diye kalkışta öncelik bile tanıdım yanii:) ben her zmn varımm abiii!max hız hariç :) ben drag,rolling,makas için hazır bekliyorumm:) 15 jant ve stage2 programlı corsayla gelirim:)dieriylede(stage1 ve 16 jantlı) geçiyorum gerçi ama ben yinede işimi garantiye alıyımm!185-55-15 ve stage2 ile hazırımm!
:) :):):kop::kop:
yapalim, hasan duydun mu :) ? kanka duydumda bi yandanda korkuyorum!şimdi yine geçicemm bu sefer iice kızcakk bu sefer bizi dövecek abii!arabalarımızıda ateşe vercekk!biliyosun muharrem abii buu!yaparr yanii:sorry:
yok yakmam makas hariç her türlü varım trafigi tehlikeye atmamak lazım o konuda iyi oldugunu biliyorum hasancım ben buralardayım canınız sıkılır eglenmek isterseniz gelirim vark yapmaz :) 400 mt altında girmem ona göre
Yav Madem Bu Kadar Corsa Var C.ertesi Kadosanda Buluşalım İsterseniz Ben Orda Olucam C.ertesi
gelebilirim belki cumartesi ben:) bi sorun olmazsa
letitout
23-05-2007, 00:21
hayılı olsun, kazasız belasız..
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net