Orijinalini görmek için tıklayınız : Easytronic için bilgi istiyorum
Merhaba arkadaşlar, bende 2006 model 1.2 motora sahip, easytronic donanımlı bir corsa var. Bu araç vites geçişlerinde araç ön konsol aydınlatmalarında ve farlarında bir güç düşüklüğü yaşıyor. Çok fazla belli değil ama yine de bu yaşanıyor. Servis'e götürdüm ama birşy olmadığını herşeyin normal olduğunu, easytronic donanımlı araçların fazla elektrik kullandığı için böyle bişy yapmasının normal olduğunu söylediler.
Ben yinede sizlere danışmak istedim:)
ben bu olayı şarj dinamosunun elektrik donanımını yeteri kadar besleyememesi olarak yorumluyorum.. ama başka bi sebep te olabilir tabi..
serviste kontrol ettiler ama bişy yok dediler, tokattaki servise sormak lazım birde:)
Experience
02-08-2006, 01:59
İlk defa boyle birşey duydum.Bence de elektrik aksamı yeteri kadar beslenemediği için oluyordur...
dediğim gibi ilker. şarj dinamosu büyük ihtimalle...
Bence abartacak bir şey yok ama genelde sorun şarj dinamosunda oluyor
ELEGANCE
06-08-2006, 22:35
astra easytronic benimkide, bende böyle bir sorun yok. Vites geçişini elektirkle sağladığı için geçiş sırasında bir anda elektiriğe yüklenince dinamonun verdiği düşük kalıyordur. Önemsiz bişeydir.
selam arkadaslar yeni bir opelci olarak sormak istiyorum easytronıc nedir :confused:
avantajları ve dezavantajları neler:confused:
simdisen saolun
arkadaşım easytronic benim bildiğim kadarı ile düz vites tabanlı, üstüne chiplerle otomatik hale gelmiş bi sanzımandır. ( Şuan sdc EASYTRONİC opelindir. )
Avantajları : 1. düz ve otomatik kullanım sağlar, 2. Diğer tiptronic ve otomatiklere göre daha az yakıt tüketimi vardır, 3. Sizi debriyaja basma derdinden kurtarır, 4. Genelde iç kısımda şık bi görüntüsü vardır, 5. Küçük motorlar için bence kusursuzdur.
Dezavantajları: 1. Yokuşlarda a da iken frene basmazsanız araç geriye kayar, 2. Sizin yerinize debriyaja basan şahsiyet çok acemidir. size ne halt yediğini hissettirir, 3. böyle tam otomatik zevki vermeyen bir donanım için 1750 ile 2250ytl arasında ek ücret ödersiniz...
Erdem çok güzel açıklamışın olayı gerçekten :)
Birde amca 60 da falan 5. vitese atmıyormu, bayıltıyor beni :)
Bir avantajı da otomatik de kullanırken devirden memnun olmazsanız manuel vites büyültüp küçültebilirsiniz,
Umarım alışırım bu vitese :) arabaya pek hakim değilmişim gibi geliyor...
corsa_tolga
26-08-2006, 01:00
berbat bi sistem olduğunu soleyebilrim.Adamı makasta falan bırakıo.Gıcık bişey
Aslında manual mod da çok ta sıkıntı yaratmıyor.
Alıngan bir şanzıman,biraz kendisine baskı yapıldığında Konya ovasının orta yerinde sahibini üzerinden atıyor tereddütsüz.
setapxxx
26-08-2006, 11:24
bence çok rahat.ama vites geçişleri hissedilmese daha güzel olacak.yani vites araları biraz uzun olduğu için gheçişleri hissetiriyo.yoksa gyet başarılı
Soner kardeşim çok fazla otomatik manual arasında geçiş yaptığında özellikle uzun yolda şanzıman dumur oluyor.
15 Temmuz Konya / Sarayönü
19 Ağustos Bolu / Gerede Tarihlerinde şanzıman kilitlendiği için yolda kaldım.Her iki moduda sürekli ve seri kullanmana izin vermiyor prenses şanzıman
bkaraman
26-08-2006, 12:51
şehir içinde genelde manuel pozisyonda kullanıyorum çünkü otomatik konumda iken ne yapıcağını kestiremiyorsun tepkilere farklı reaksiyonlar gösteriyor ama şehir dışı uzun yolda otomatik konumdan memenunum
setapxxx
26-08-2006, 13:34
Soner kardeşim çok fazla otomatik manual arasında geçiş yaptığında özellikle uzun yolda şanzıman dumur oluyor.
15 Temmuz Konya / Sarayönü
19 Ağustos Bolu / Gerede Tarihlerinde şanzıman kilitlendiği için yolda kaldım.Her iki moduda sürekli ve seri kullanmana izin vermiyor prenses şanzıman
baçanağımda 307 var oda eystronic ondaki şanzuman porshe den alınma mış ve vites geçişlerini kesinlikle hissetmiyosun ve hızlanba çok güzel ışıklarda kalkış yapıyoz çoğu arabayı benmisin demiyo.opelin neyi eksik anlamıyorum
Eğer son model olanlardan özellikle 2006 şanzıman toparlarsanız görürsün elbet
Benim HSA lı şanzıman Continental in imalatı böööhh yani
Bu şanzımanda OPEL in bayrağın taşıyıcısı Bosch tan vazgeçmemesi gerekiyordu.
setapxxx
26-08-2006, 14:28
2006 bize düşmez daha ya kardeşim.geliyo ma bkmıyoruz garanti kapsamı olduğu için.ama düşer elbet
cok tesekkür ederim arkadaslar verdiğiniz cevaplar için..
mustafagokay
29-08-2006, 17:22
Bende 2004 Corsa 1.3 Cdti Easytronic var hiç böyle bir problemim yok,
Hani ben mi dikkat etmedim acaba dedim ama olay ön konsol da geceleri bayaa farkedilir yani...
Bide manuel konumda denesene... o zamanda sorun yaşıyormusun...
bence kötü bi olay araba bi anda kendi 5 e atınca yığılıp kalıo şöle 10 saniye sonra toparlıyo tabi sinirden sen kendini toparlayamıyosun
kickergls
11-09-2006, 14:16
Arkadaşlar bugün Opel in web sitesine girdim Corsalarda 7000ytl lik indirim varmış.
Peki sizce yeni kasa çıkarken C kasa Corsa CdTi easytronic alınırmı
birde easytronicler hatalı diyorlar alakası varmı
Kalite her zaman alınır eski corsa lar çöpe gitmeyecek sonuçta
setapxxx
11-09-2006, 14:32
bencede alınırrr bu fırsat kacmazz
bizde de easytronic var ama bir hatasına şahit olmadım şimdiye kadar, bir de ben yeni kasa corsa yı beğenmedim ya nedense... şimdiki kasa daha iyi gibi. Bence bu indirim varken almanı tavsiye ederim.
bkaraman
11-09-2006, 15:01
ben gayet memnunum
Alınır Alınır hatta biraz daha pazarlık yapılırsa 800,00-900,00 ytl daha iniyor fiyatlar.
fcuhadar
11-09-2006, 15:36
Evet bencede alınır.
easytronic arabaların verdiği şanzıman hatası kullanıcılar yüzünden... easytronic arabayı kullanmayı bilmeyenler vites kutusunun arızalanmasına neden oluyo... sonuçta bu arabaların vites kutusu elektronik...
ELEGANCE
11-09-2006, 20:19
Aracımı iki senedir kullanıyorum astra easy. iyi de tanıyorum. Easy. baskı balatayı fazla kullanıyor bunun için boşta beklemek, lüzumlu yerde boşa atmak, kalkışlarda debriyajı yemiyecek şekilde kullanmak vs... vs... elimden gelen herşeyi yapıyorum. Ancak çu bir gerçekki easytronic sorunlu bir şanzuman tipi. Daha geçen gün bir tanıdığım şanzuman kitlenmiş dedi ne anlatmak istediyse artık çekiciyle döndü servise. Ayrıca benimde vitesle ilgili elektronik problemlerim oldukça fazla. Kalkışlarda yalpalama, 2den 1e vuruntulu geçiş, debriyajı fazla kullanması vs... gibi pek çok. Arabayı sattıktan sonra zaten adamlar kendisi söyledi opel bu easytronic işini beceremedi diye... Gerçektende yakınen tanıdığım bütün easy kullanıcıları rahatsız. Forumda zeten arattığınızda tonlarca easytronic şikayeti karşınıza çıkar özellikle opelim.net yenilenmeden önce.... Ama ne olursa olsun binilecek sevilecek araçlar bunlar corsa da astra da...
kickergls
11-09-2006, 23:00
bu kadar kötümü easytronic şanzıman yaa
mustafagokay
11-09-2006, 23:37
Ben 2004 yılının mart ayından beri kullanıyorum. bu fırsatı kaçırma derim.
Corsa D Cdti en az 30 milyardan başlar diye tahmin ediyorum bence piyasaya bi cıksın hosuna gitmez ise corsa c alırsın emin ol daha 3-4 ay satarlar corsac leri
verderveremem
12-09-2006, 00:13
astra g ler hala satılıyor...
easytronıc opeller satmaz artık sanırım baya bi sövüp sövüşdürdünüz :D
Kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum.Kimini rahatsız eder kimini etmez.
düz vitesten hiç bi zaman şaşmam....
Sen şaşmazsın Ben şaşman,ama tercihini otomatikten yana yapanlar ne yapacak !!!
shadow dediği söz çok doğruydu sanıırım, elektrikli debriyaj demişti:D şanzıman aynı, bir tek debriyaj elektrikli işte.
evrimatan
13-09-2006, 19:23
Arkadaşım Bencede Kaçırma bu fırsatı. Bendede 2004 modeli var hem yakıt olarak çok memnunum. Ama bakımları serviste yapılırsa çok pahalı. Ben Sanayide yaptırıyorum. Şu ana kadar bir problemim olmadı easytronikden. Hatta diğer arabalara göre daha güzel çünkü 5 vites. Tavsiye ederim.
setapxxx
13-09-2006, 20:57
bulursan hemen al araba yok :)
Sen şaşmazsın Ben şaşman,ama tercihini otomatikten yana yapanlar ne yapacak !!!
Doğru...
Özellikle kimi engelliler için otomatik vites şart...
Yalnız şu yazılanlardan sonra esaytronic şanzıman engelliler için pek uygun gibi gelmedi bana...
İşte Easytronic (MTA)
http://img238.imageshack.us/img238/4818/photopic467bq1.jpg (http://imageshack.us)
Teknik arkadaşlar ne nedir bir izah edin ya
ORDUdrift
22-09-2006, 19:29
ben birseysoracagım bu vites sanırım - ve + olarakta kullanabiliyoruz pekibu durumda araba ne kadar spor kullanıslı oluyorki??
Easy de pek bir şey beklenemez.Ama manual mod da ben gayet memnunum.Manual dede tek ( - ) yakıt sarfiyatı artıyor.
desenize opel otomatik vitesten geçer not alamadı....
desenize opel otomatik vitesten geçer not alamadı....
Otomatik vites bence hala canavar gibi
Easytronic yarı otomatik olduğu için biraz itici,ama kişilerin beklentileri ve zevkleri birbirinden farklı bizim beğenmediğimizi başkaları beğeniyor olabilir.
Arkadaşlar aracım 1,3 cdti corsa easytronik.Genelde otomatik modda kullanıyorum fakat bazen manuel deniyorum.Manuel modda iken devir düşünce kendisi bir alt vitese alıyor aracı dikkatimi çekti.Bunda herhangi bir sakınca varmıdır dersiniz? yoksa kendimiz mi almalıyız??Easytronik kullanan arkadaşlar ya da bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
saygılar.
ELEGANCE
01-11-2006, 13:03
motorun stop etmemesi için vites küçültüyor gayet normal ve olması gereken iyi bir durum...
Experience
01-11-2006, 14:56
motoru ve şanzımanı korumaya yönelik bir işlem bu tamamen.bir problem yok.Tahminimce 1000-1100 devir civarı küçültüyordur vitesi.Aynı durum benim aracımda da mevcut...
lordlord
02-11-2006, 02:54
Evet, bu çok normal. Ama ben niyeyse sevemedim, araba tamamen durduğunda birinci vitese alması mantıklı, ama diğer durumlarda vitesi kendim küçültmeyi tercih ederdim...
Bi akrabamda Honda Prelude var, kullanmıştım bir-iki kez, ondaki sistem öyle, sadece araba durduğunda 1 e alıyo, onun haricinde kendi küçültmüyo...
Arkadaşlar düz ve otomatik vites otomobil kullamıyorum. Her gün. Ancak çalıştığım şirket yeni bir otomobil aldı. 2004 opel meriva 1.6 enjoy easytronic. Daha direksiyon başına geçmedim araç bugun geliyor. Nasıl kullancam. Yıllardan beri otomobil kullanırım ama sormaya utanıyorum. Lütfen yardım edin. Hatta şekil animasyon varsa daha iyi olur. Nedir? Nasıl Kullanılır? Hem otomatik, hem manuel kullanılırmış. Manuel nasıl kullanılır debriyaj yok. Lütfen yardım edin.
Bence önce kendini tanıtman gerekiyor.
Merhaba acelem olduğu için kendimi tanıtamadım üzgünüm. Ben gökhan. Siteye yeni üye oldum . Çünkü opelim yeni oldu. Yardım almak için kendimi tanıtmam gerek olduğunu bilmiyordum.
Merhaba acelem olduğu için kendimi tanıtamadım üzgünüm. Ben gökhan. Siteye yeni üye oldum . Çünkü opelim yeni oldu. Yardım almak için kendimi tanıtmam gerek olduğunu bilmiyordum.
Arkadaşım her forumun olduğu gibi bu forumun da bazı kuralları var...
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=12
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=740&highlight=Easytronic
burdan bakabilirsin kardeşim şimdi
Site kurallarını okumamıştım. Anlaşıldı. Evet doğru. Ne bilim. Diğer forumlarda böyle bir zorunluluk yoktu. Hemen gereğini yerine getiriyorum.
Topiği inceledim ama benim için detaylı bilgi yok. Biraz safça davranabilirm ama otomobilde vites 3 bölümden oluşuyor. en solda ufak bir kavis var ortada başta ve sonda (+) ve (-) var. Hemem en sondaki bölümde A ve R var. Ben şimdi bu otomobili nasıl kullancam. Manuel yada otomatik.
BY_Corsa
06-11-2006, 12:55
Öncelikle aracı calıştırırken vitesi N konumuna alıyorsun,frene basılı tutuyorsun ve aracı calistiriyorsun.Sonra vitesi sag tarafa dogru iterek Otomatik konumuna alıyorsun.Vites otomatik konumuna geçince ekranda A işaretini göreceksin.Bundan sonra gaza basarak hareket etmen yeterli.Yalnız normal vitesli arabadan sonra ilk kez kullanacaksan, önce boş bir alanda kısa bir tecrübe yap, sol ayagını hiç kullanmayacagın sekilde şartlandır.Tecrübe etmeden direkt trafige cıkmamanı öneririm.
Manuel kullanım için ise vitesi sol taraftaki (sofor koltuguna yakın olan konum) boşluga alıyorsun.Vitesi büyütme/ufaltmak için ise + / - konumlarına dogru vitesi itliyorsun yada cekiyorsun.Debriyaj olmadıgı için alışana kadar otomatik (A) konumunda kullanırsan senin için daha iyi olur.
Hareket halindeyken de, vitesin konumunu otomatikden manuel e yada manuel den otomatik e alabilirsin.Vitesi gerekli konuma dogru itmen/cekmen yeterli olacaktır. İyi sürüşler
Bu arada, vitesia manuel konumuna aldıgında, ekranda o an hangi vitesdeysen onu görebilirsin.Eger hareket duruyorken manuel e alırsen ekranda 1 işaretini göreceksin.Aracı otomatikde kullanırken , vitesi saga cekerek manuel e alırsan, ekranda o an hangi vitesde gittigini de görebilrisin.tekrar otomatige alabailrisin yada manuel de devam edebilirsin.Yani hareket halinde de otomatik-manuel arası geçiş yapabilirsin
Biraz sarsabilirsin arabayı vites değiştirken falan araba sarsılabilir acemiler gibi :D senle alakalı değil o ayrıca frene dikkatli bas manuel arabalara göre biraz daha erken kavrar.Aynı araba ailemde var da oradan biliyorum.
][/B]Arkadaşlar aracım 1,3 cdti corsa easytronik.Genelde otomatik modda kullanıyorum fakat bazen manuel deniyorum.Manuel modda iken devir düşünce kendisi bir alt vitese alıyor aracı dikkatimi çekti.Bunda herhangi bir sakınca varmıdır dersiniz? yoksa kendimiz mi almalıyız??Easytronik kullanan arkadaşlar ya da bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
saygılar.
yeni konu açmıyorum devam ediyorum:
hareket halindeyken otomatikten manuele sık geçişlerin şanzumana ya da araca herhangi bir zararı varmıdır.Bu konu ile ilgili kaydedilmiş bir bilgi varmı yoksa gönül rahatlığı ile mod değişikliklerini hareket halindeyken bile sık sık yapabilirmiyiz.Eastronik kullanan/kullanmış arkadaşlardan yorumlar.sağolun
Experience
12-11-2006, 02:28
Easytronic değil active select kullanıyorum ama neticede manuel ve otomatik moda sahip bir şanzıman.İstediğim vitesteyken manuele ya da otomatiğe geçiş yapıyorum hiçbir problem yaşamadım.Bu tür hareketler hep beyin tarafından kontrol edildigi için problem olacagını sanmıyorum.Kaldıki arkadaşımın şirket arabası olan passat 1.8t tiptronik neredeyse hergün bu şekilde kullanıldı,canı sıkıldımı manuele alırdı arkadaş,hatta bazen 10 saniyeliğine alır sonra geri cekerdi ve bir problem olmadı.Eğer ters olabilecek birşey olsaydı kitapçıkda da belirtirlerdi zaten.Tabii yine de easytronic kullananların araştırmasında fayda var...
-------------------------------------------------------------------------
Evet, bu çok normal. Ama ben niyeyse sevemedim, araba tamamen durduğunda birinci vitese alması mantıklı, ama diğer durumlarda vitesi kendim küçültmeyi tercih ederdim...
Bi akrabamda Honda Prelude var, kullanmıştım bir-iki kez, ondaki sistem öyle, sadece araba durduğunda 1 e alıyo, onun haricinde kendi küçültmüyo...
Bence gayet mantıklı ve güzel bir sistem.Nedenine gelince,vites düşüşlerini zaten 1000 devire düşünce yapıyor ve bu devirin altında gitmeye çalışmanın bir anlamı yok.Kaldı ki rolanti civarına indiginiz anda beyin kendiliğinden gaz vermeye başlayacaktır,bu daha da kötü.Yani kesici ile 1000 devir arasındaki geniş yelpazede zaten vites küçültmek bizim elimizde,eğer ben yavaşlaya yavaşlaya devir 1000 civarına gelmişse şanzıman kendisi küçültüp halletsin,bu gayet konforlu ve mantıklı.Büyük viteste iken iyice yavaşlamak hatta motor dengesini bozup titretecek duruma getirmek ne motor ne de şanzıman açısından sağlıklı degildir...
Easytronic değil active select kullanıyorum ama neticede manuel ve otomatik moda sahip bir şanzıman.İstediğim vitesteyken manuele ya da otomatiğe geçiş yapıyorum hiçbir problem yaşamadım.Bu tür hareketler hep beyin tarafından kontrol edildigi için problem olacagını sanmıyorum.Kaldıki arkadaşımın şirket arabası olan passat 1.8t tiptronik neredeyse hergün bu şekilde kullanıldı,canı sıkıldımı manuele alırdı arkadaş,hatta bazen 10 saniyeliğine alır sonra geri cekerdi ve bir problem olmadı.Eğer ters olabilecek birşey olsaydı kitapçıkda da belirtirlerdi zaten.Tabii yine de easytronic kullananların araştırmasında fayda var...
-------------------------------------------------------------------------
Bence gayet mantıklı ve güzel bir sistem.Nedenine gelince,vites düşüşlerini zaten 1000 devire düşünce yapıyor ve bu devirin altında gitmeye çalışmanın bir anlamı yok.Kaldı ki rolanti civarına indiginiz anda beyin kendiliğinden gaz vermeye başlayacaktır,bu daha da kötü.Yani kesici ile 1000 devir arasındaki geniş yelpazede zaten vites küçültmek bizim elimizde,eğer ben yavaşlaya yavaşlaya devir 1000 civarına gelmişse şanzıman kendisi küçültüp halletsin,bu gayet konforlu ve mantıklı.Büyük viteste iken iyice yavaşlamak hatta motor dengesini bozup titretecek duruma getirmek ne motor ne de şanzıman açısından sağlıklı degildir...
yorumlar için çok teşekkür
Arkadaşlar bildiğiniz gibi easytronic vites olan araçlarda, aracı park ettiğimizde vites N konumuna getirilir ve el freni çekilir. El freni çekmek ağır kış şartları olan şehirlerde probleme neden oluyor, çünkü el freni donma yapabiliyor. Easytronic araçları ileri veya geri vites konumunda bırakarak park yapmak, el freninin çekilmesine gerek bırakır mı acaba bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Ben N konumunda bırakmıyorum hiç
Sürekli viteste bırakıyorum
spaceghost
15-11-2006, 20:29
arkadaşım esyronik şanzımanlarda sadece vites değiştirme mekanizması elektronik kontrollü.şanzıman diğer bütün aksamı mekanik.yani aracı viteste bıraka bilirsniz.bir sakıncası olmaz
bkaraman
15-11-2006, 20:40
paylaşım için teşekkürler
bugün Beylikdüzünde özel bir opel servisine götürdüm aracı.bir kaç ufak sıyrık falan vardı.Muammer usta ban aracı manuel de kullanmamın iyi olmayaccağını,easytroniklerin 1-2 yıl sonra beyin arızası verdiğini söyledi:eek:
Doğrumudur ? Bilgisi tecrübesi olan varmı?.arkadaşlar ben trafikte bazen otomatik duruma göre bazen manuel modda kullanıyorum.Gerçekten çok mu sakıncalıdır.Eğer öyle is esaytronic in hiçbir anlamı kalmıyor:( Bilgisi olan? Teşekkürler.__________________
bugün Beylikdüzünde özel bir opel servisine götürdüm aracı.bir kaç ufak sıyrık falan vardı.Muammer usta ban aracı manuel de kullanmamın iyi olmayaccağını,easytroniklerin 1-2 yıl sonra beyin arızası verdiğini söyledi:eek:
Doğrumudur ? Bilgisi tecrübesi olan varmı?.arkadaşlar ben trafikte bazen otomatik duruma göre bazen manuel modda kullanıyorum.Gerçekten çok mu sakıncalıdır.Eğer öyle is esaytronic in hiçbir anlamı kalmıyor:( Bilgisi olan? Teşekkürler.__________________
:confused: Arkadaşlar yokmu hiç bu konuda bilgisi/tecrübesi olan?
mustafagokay
26-11-2006, 18:33
Ben 2004 ten beri kullanıyorum, çok sık olmasada manuel moda geçişte yapıyorum
ilk defa 5 gün önce sorun verdi, ben tam sağa çekerken düzeldi bende devam ettim, A ve M yazan ekranda E yada F yazıyordu...
Ben 2004 ten beri kullanıyorum, çok sık olmasada manuel moda geçişte yapıyorum
ilk defa 5 gün önce sorun verdi, ben tam sağa çekerken düzeldi bende devam ettim, A ve M yazan ekranda E yada F yazıyordu...
yorum için teşekkürler...:good:
Arkadaşlar, easytronic corsam yokuşlarda bilhassa biraz dik yokuşlarda otomatik viteste iken çok bağırıyor,zorlanıyor,bocalıyor.Ne yapmalı,böyle durumlarda manuele alıp vitesmi yükseltmeli?Kullananlar,öneriler!Teşekkürler.:roll eyes:
Arkadaşlar, easytronic corsam yokuşlarda bilhassa biraz dik yokuşlarda otomatik viteste iken çok bağırıyor,zorlanıyor,bocalıyor.Ne yapmalı,böyle durumlarda manuele alıp vitesmi yükseltmeli?Kullananlar,öneriler!Teşekkürler.:roll eyes:
Manuel kullanabiliyorsan manuel le devam et.Bazen banada oluyor ama dik yokuş çıkarken vites yükseltmek hiç bir yarar sağlamaz.
Manuel kullanabiliyorsan manuel le devam et.Bazen banada oluyor ama dik yokuş çıkarken vites yükseltmek hiç bir yarar sağlamaz.
yorum için sağol arkadaşım..
BY_Corsa
28-11-2006, 17:40
easy den normale alıp, uygun olan (1 veya 2) vitese alırsan daha rahat cıkarsın, sehir içi duruşlarda mesela kırmızda (uzun süreli) , vitesi N konumuna alıp, sarı yandıgında manuel 1 e alırsan daha rahat kalkarsın hemde baskı-balata daha uzun ömürlü olur.Tabi bunu yapmak biraz alışkanlık gerektirebilir.
faydalı bilgiler için sağolunuz...
Herkese selamlar,
Yeniden bir opel sahibi olarak (eskisi 95 Vectra-A GT idi) Corsa CDTi Easytronic kullanmaktayım. Aracı yeni aldım ve düz vites kullanıcısı olarak easytronic'e alışma aşamasındayım. Aslında daha tam alıştığım da söylenemez, sol ayağım zaman zaman frene basma eğilimi gösteriyor...
Bu konuda beni en zorlayan durum ise yokuş. Sitenin park yeri kapısı tam yokuş ve ayrıca hafif de dönüş var. İşte en çok burada düz vites olsa iyiydi diyorum, el freni, fren hepsiye boğuşarak içeri girmekten başka yer olmazsa meyilli bir yerde bıraktığım da oluyor...
Ben kullanım kitapçığı ve servisten öğrendiğim kadarıyla easytronic ile yaptıklarım şu şekil: Kırmızı ışıkta, duraklamalarda vs. vites N'de bekliyorum, bozuk ya da dik yokuşlu yollarda A'dan manuele geçiyorum ve normal yola gelinceye kadar manuel gidiyorum. Parkta da sürekli R'de park ediyorum. Ancak el freni tam sonuna kadar çekilmezse durmuyor araç; servis buna normal dedi gerçi ama önceden bu kadar el freni kullanma alışkanlığı olmadığı için huylanmıyor da değilim...
Bu easy konusunda kullanım tüyoları nedir arkadaşlar? Ne yapılırsa en doğru olur ve balata uzun ömürlü gider? Sizlerin bu konudaki yorumlarınızı ve deneyimlerinizi öğrenmekten mutluluk duyacağım...
İyi ve kazasız sürüşler...
faithless1905
12-12-2006, 00:37
galiba diğer forumlarda bu konu konuşulmuştu istersen arayabilirsin
Aradım da önceki forumlarda farklı başlıklar altında farkı şekilde ele alınmış, hani derli toplu ve özellikle kullanıma dönük ipuçları olursa daha iyi olur diye düşündüm...
BY_Corsa
12-12-2006, 12:08
bu baslık sorularına cevap olur diye dusunuyorum :
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=3234 (http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=3234&highlight=easytronic)
ELEGANCE
12-12-2006, 12:42
bende astra easytronic kullanmaktayım iki yıldır. Ve kırmızı ışık gibi duruşlarda N'e almanın bende sağlıklı olduğu kanısındayım. Park ederken R'de bırakmanın (arabanın burnu yokuş aşağı değilse) bir faydası olacağını düşünmüyorum... Ben tıpkı manuel araba gibi 1de bırakıyorum yada boşta ve elfreni... Baskı balatayı uzun ömürlü kullanabilmek için BENCE kırmızı ışıkta N'de beklemek, ve spor konumunu mümkün olduğunca az kullanmak ve vites geçişlerinin mümkün olduğunca debriyajı az kullanarak olmasını sağlamaktan başka yapılacak bir şey yok... Hayırlı olsun
haydarman
14-01-2007, 08:21
arkadaşlar, ben kısa süreliğine easytronic viteste otomatikten manuele alıp daha sonra tekrar otomatiğe alıyorum, bunu dik yokuşlarda sürekli ve sık yapıyorum, yoksa yokuşta vites değiştirmiyor, düzlüğe çıkınca tekrar otomatiğe alıyorum. acaba bu durum şanzımanda bi problem yaratırmı? bilen ve kullanan arkadaşlar yardım lütfen...
ELEGANCE
14-01-2007, 13:46
easytronic öyle garip bir viteski (bende kullanıyorum) iş şansa bağlı... Sorun çıkarmadan 1 kere servise gitmeden dayananıda var. Servisten çıkmayanıda var... Ben ilk 1 yıl defalarca servisin yolunu tuttum ama ikinci yıl bire kere bile gitmeme gerek olmadı.
A'dan M'e geçmek sonra tekrar A'ya geçmekse herhangi bir sorun yaratmaz.
haydarman
16-01-2007, 20:39
teşekkür ederim, inşallahbi sorun çıkarmaz, ben tam otomatikten bi farkı olmadığını sanıp almıştım.
Ben de easytronic kullanıyorum.Bu soru ilk zamanlar benimde tereddüt ettiğim bir durumdu ama kullanan arkadaşlar herhangi bir sorun olmayacağını söylediler.Yetkili serviste aynı şeyi söyledi.Ben de manuel-otomatik karışık kullanıyorum seyir halinde,onunla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım şimdilik...
BY_Corsa
22-01-2007, 11:55
bizde de easytronic var, özellikle yokuş yukarı kalkışlarda yada uzun süreli tırmanma yapacagımız zaman manuel e alıp uygun vitesle çıkmayı tercih ediyoruz, ayrıca kırmızı ışık gibi beklemelerde de vitesi N (boş) konumuna alıyoruz, servis debriaj balatasının ömrü açısından böyle kullanmayı tavsiye etmişti.
haydarman
25-01-2007, 22:33
teşekkür ederim arkadaşlar, easytronic şanzıman kullanan arkadaşlardan kullanım tavsiyeleri çok faydalı olacaktır.. kullanan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum..tşk...
haydarman
25-01-2007, 22:44
easytronic vitesi daha sağlıklı kullanabilmek için kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum...teşekkürler...
marş motoru yada sarj dinamosu problemli.
Eğer son model olanlardan özellikle 2006 şanzıman toparlarsanız görürsün elbet
Benim HSA lı şanzıman Continental in imalatı böööhh yani
Bu şanzımanda OPEL in bayrağın taşıyıcısı Bosch tan vazgeçmemesi gerekiyordu.
2006 larda ne gibi bir sorun yaratıyor dahamı çok arıza veriyor bu şanzıman...ben opeli sorunsuz biliyordum bu konuda ford fiestada kitlenme duymuştum ama opelde yeni duydum...bu tüm yarı otomatiklerdemi var yoksa opele has bir durummudur? toyotada yarı otomatik ama kitlenme duymadım...
kafam karıştı iyice bir araç alsaydık kurtulsaydık
tansugurler
01-05-2007, 14:58
bu şanzuman da silecek motoruna benzeyen motorlar var ayrıca en önemlisi baskı balata olması aracın viteslere geçerken oluşturduğu yığılma sebebi baskı ve balata olmasından kaynaklanıyor bununda sebebi ani kavrama esnasında şanzuman içinde sorun olabileceğidir tam otomatik vitesde ise baskı balata yoktur tork konvaktör dediğimiz parça vardır ve yağ ile çalışır araç şanzuman içindeki yağ ile hareket eder ama yarı otomatik sistem balata yardımı ile arasında çok fark varr ben olsam esaytronic araca baskı balata koymazdım yağ sistemi yapar hem yığılma ortadan kalkardı hemde peformans daha iyi olurdu .
arkadaşlar easytronik viteslerde diğer otomatik viteslerdeki gibi P konumu yok mu. yani arac dururken sadece el frenine mi bağımlı? yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
burebista
30-05-2007, 15:28
easytroniclerde A= otomatik vites M= Manuel vites R= geri vites N= boşa alma sadece bunlar bulunur. araç trafikte dururken N ile boşa alabilirsin park halinde ise yokuş yukarı durursan A da yokuş aşağı park edersen de R geri vitese alırsın.
evrimatan
02-06-2007, 10:07
Aracı Trafikte Boşa almana gerek yok Çünkü Araç durduğu zaman zaten kendi boşa alıyor. Yakıt tasarrufu sağlıyor. Bu yüzden yokuşda geriye kaçma yapıyor. Gaza bastığın anda 1 e takıp devam ediyor. Otomatikle Easytronik arasında vites farkı bu.
Aracı Trafikte Boşa almana gerek yok Çünkü Araç durduğu zaman zaten kendi boşa alıyor. Yakıt tasarrufu sağlıyor. Bu yüzden yokuşda geriye kaçma yapıyor. Gaza bastığın anda 1 e takıp devam ediyor. Otomatikle Easytronik arasında vites farkı bu.
Durduktan belli bir süre frene bastıktan sonra boşa alıyor. Boşa almadan önce freni bırakırsanız askıda kalıp geriye kaçmıyor.
Park ederken aracı viteste bırakmak istersen ( otomatiklerde P pozisyonu ) , vites otomatik modda iken kontağı kapat.
duman_42
02-06-2007, 23:41
Otomatiklerde de durunca boşa alır,frenden ayağınızı çekince tekrar vitese geçer araç..
Mehmet
linguist
09-07-2007, 21:52
otomatik kullanımda düşük hızlarda sarsma olayı doğru. otomatik kullanımın bir kötü yanı da araba sadece mevcut hıza ve devire göre vites atar. yolun ilerisindeki durumları algılayamadığı için bazen abes vites değiştirmeler yapıyor. aniden hızlanmanız gerektiğinde yarım debriyaj gibi bi şansınız yok. gazı köklüyorsunuz da o da algılyor da vites düşürüyor. bu arada yandan gelen tır sizi çoktan biçmiş oluyor.
kısacık bi mesafe gideceksiniz mesela hemen ikiye atar sonra frene basarsınız araba yavaşlar ama araba tamamen durmadan bire atmayacağı için devir çok düşer motor bayılır gibi olur. aynı durumu manuel modda yapsanız bu sefer de birinci vitesin devrini aştığı için ayağınız gazdan çekince araba sarsılır acemi gibi. Yani bildiğimiz manuel vites kadar olamaz hiç biri. az biraz gaz verir debriyaja basarsın geri kalanını araba kendisi gider. ne bayılır ne sarsılır.
nicolayy
04-01-2008, 23:17
benim 2003 model corsam var.bu easytronicler de acaba P modu var mı arkadaşlar.araç hep boşta mı duruyor yani?evin önü biraz dik yokuşta.dikkat ettim aracı sadece el freni durduruyor.
kontagı aç.marşa basma..r moduna getir...kontagı kapa...yada yokuşun durumuna göre a1 yap...
araba çalışırken yokusun durumuna gore vitesi ya R moduna yada 1 moduna getır.sonra bu konumlardan hangısını sectıysen o konumda kontağı kapat ve el freninide sonuna kadar cek.vitesteyken kontağı kapattıgın ıcın arac artık senın sectıgın vıteste takılı kalmıs oluyor takı bıdahıkı cakıstırmaya kadar.bu yuzden easytroniclerde P modu bulunmamaktadır.bende ılk aldıgımda bu işin nasıl olacagını dusunurken aldıgım yerdekı satıs danısmanına sordugumda bu cevabı vermıstı.
P modu yok mu :eek: Vay anasını sayın seyirciler.
nicolayy
06-01-2008, 01:23
araca zarar vermez mi peki R modunda bırakmak.
corsetti
08-02-2008, 14:47
arkadaşlar,
aracım 2002 model corsa eco easytronic 57000km de...ilk defa easytronic şanzıman araç kullanıyorum, onun için cahiiliğimi hoş görün...kullandıkça kafama takılan sorular var;
örneğin;
1-aracı kullanırken automatic ve manuel şanzıman modunun arasında değiştirme yapmak zararlı olurmu? ( bazı kimseler easytronic beyninin bu sebepten dolayı arıza verdiğini iddia ediyor, devamlı automatic modunda kalması beyni daha uzun ömürlü kılarmış, doğrumu? )
2-sürüş halindeyken boşa almanın bir zararı olurmu? ( yokuş inerken veya kırmızı ışığa yaklaşırken tasarruf amaçlı )
3-aracı stop ettiğimizde vitesi boştamı bırakmam gerekiyor, yoksa automatic-manuel modundamı?
bilge_the_great
09-02-2008, 00:21
manueli kullanırken aracı fazla zorlama, opelde ne olur bilmem ama biz renault lagunada uzun süre manuelde kullanmıştık 60.000 km de şanjıman içindeki balataları yaktı ve 4 buçuk kağıt masraf çıkardı, tavsiyem dikkatli kullan, hayırlı olsun!
corsetti
09-02-2008, 17:29
çok teşekkürler,
yani;
1- genelde automatic kullanmak daha doğru
2- N moduna almak yanlış
3- stop etmeden önce N almak ve stop etmek gerekiyor...
merhaba arkadaslar benım aracımda astra 1.3 cdti easytronic şanzuman ben düz vitese alışkın olduğum için hep manuel de kullanıyorum arabamı.annem kullandıgı için bazen bu yuzden bu sanzumanı aldım.demişsiniz ki manuel de pek fazla kullanma manuel de hep kullanıırsam ne gibi sorunlar olur??? beni aydınlatırsanız sevınırım.ben otomotik yapamıyorum:)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net