Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.3 corsama chip yaptırdım!
saolsun mehmet abii : http://www.opelim.net/forums/member.php?u=3913 bugünn benim araca chip yaptıı!abii araç harbiden baya bi deiştii yaa!fena gidiyooo!mehmet abinin corsayla ufakktan yürüdükk kafa tutcaktım az kalsınn:) gerçekten sankii chipsiz hali arızalı gibiydii!araç çok rahatladıı!mehmet abiyle otobana çıktıkk denemek içinn!chipsizken 165 lerde kalıyoduu!chipten sonra 185 e oturduu dahada giderdii heralde ama yol müsait deildii!0-100 ündede en az 2-3 saniye oynamıştır diye tahmin ediyorum!burdan mehmet abiye gerçekten çok teşşekkür ederimm!hakikaten işinin ehlii son derece profossyonel çalışıyo!ellerine sağlıkk!mehmet abiiii!yolda karşıma çıkmaa!yicemm senin oo 122 hp lik 1.7yi:) boynuz kulağı geçecek yaniii:)
CrazyTuning
06-05-2007, 01:43
hayırlı olsun darısı benim başıma
Mehmet Gazihan
06-05-2007, 01:45
Hasan sen rahat durmazsın..KAzasız belasız inş..
ne güzel valla ya bende yaptırmak istiyorum açıkcası
Hasan sen rahat durmazsın..KAzasız belasız inş..inşallah abii inşallah bugün patlıyodum sahildee:sorry:
ne güzel valla ya bende yaptırmak istiyorum açıkcasıyaptır abii neyi bekliyonn:)gerçekten kesinlikle pişman olmazsın!
hayırlı olsun darısı benim başımasaolasın kardeşş!
rukiroma
06-05-2007, 02:17
sıradayız mehmet abi :D hayırlı olsun hasan, kazasız belasız inş.
hocam simdi kac hp oldu ve maliyeti ne kadara geldi? Buarada benzin tüketimi ne kadar fark ediyr?
ne kadar tuttu bu olay sadece chiple olay bittimi başka değişikliklerde yaptınız mı
Mehmet Gazihan
06-05-2007, 17:02
Evet sadece Chip yaptık..Hatta muddapa abimizin mekanında sitemizin bazı üyeleri de yanımızdaydı..Keyifli bir ortamdı..Özellikle aracın üst devirleri (örneğin tam gazda araç 2 bin devirden 3 bin 5 yüz devire ne kadar istekli çıkıyorsa 3 bin 5 yüz den kesiciye aynı isteklilik le devam ediyor) kararlı hale geliyor..Chiptuning in araca en büyük getirisi budur..MAx güç ve tork kesiciye kadar devamlı aktarılır tekerleklere..Alt devirleri canlandırmak için chiple yüklenip duman attırarak canlandırmaktansa ben box ile rail basıncı müdahalesi yapılması taraftarıyım..Chip ve box düşük hacimli motorlarda ideal modifikasyon için birbirlerini tamamlarlar..Hasanın aracına Stage1 yaptık..Daha uğraşılcak üzerinde..Bizi izlemeye devam edin...(:
fiyat nedir hocam bu uygulama sonucunda yakıtta ne denli bir artış oluyor
dewilking08
06-05-2007, 20:29
bu uygulama ile garanti dewre dışı kalıo dimi ayrıca fiyatı nedir.hem chipin hem de powerboxın.
dün sahilde ben de dalıodum akşam focusla bmwyi arkama atıym derken frenleri sağolsun durdu.fbliler sahili doldurmuşlardı gene...
hayırlısı olsun darısı başımıza..
SERKAN_61
06-05-2007, 21:19
HARİkaya kazasız belasız kullan imrenerek bakıyoruz dizel corsalara maşallah
hani benim arabaya chip mehmet abi....Bi bana yoq diyon....zaten su blow off a moralim bozuldu :(
fiyat 600 ytl!performans gayet ii!yakıtını henüz ölçme fırsatım olmadıı!mehmet abiim sakin kullanımlarda yakıt sarfiyatı sağlayacağımı söledii!ben onun yalancısıyımm bakalım dorumu sölemişş:)ilerleyen günlerde göreceğizzz:)
hani benim arabaya chip mehmet abi....Bi bana yoq diyon....zaten su blow off a moralim bozuldu :( mutluu kardeşş sen ii bağlama çekemiyosun:) bakk ben hemen bii günde hallettirdimm:good:istersen senin için bii konışıyım rica ediyimm belki senin arabayada yaparr:)
saolun akadaşlarr!darısı başınızaa!
Hayırlı olsun ..turbo basıncı hangi seviyelerde özellikle blow ofun sesinde artıs var mı ? Araca montesi ne kadar zaman alıyor?
abi bide kadranın videosunu filan görsek ivmelenmeyi filan nası olur?
yakında çekeceğim inşşallahh!bende iki tane corsa 1.3 var biri chipli biri chipsizz!trafiğe kapalı alanda drag yapıp ii bii video çekeceğiz!sölediğin gibi kadranda çekerim!takip edin yakında koyarımm!
yarina sanayideyim, bakiyim bana nasil takmazda, sana takiyo ;) :):)
ya hasan kardes, su tesisat olayini bana niye dinlettin yaa
uff be kardesim, senin yuzunden uyuyamiyom. Nette arastiriyom ne taktirsam diye, kicker L7 750rms e karar verdim 30cm e, sonra doymazsan bi 30 daha takarim. ;)
yakında çekeceğim inşşallahh!bende iki tane corsa 1.3 var biri chipli biri chipsizz!trafiğe kapalı alanda drag yapıp ii bii video çekeceğiz!sölediğin gibi kadranda çekerim!takip edin yakında koyarımm!
öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
yaw ne adamsınız be insan bi alo yapar iki dakka damlardım yanınıza ayıp yaptıgınız
yokki bi dizelim yaptırayım bişiyler
bu arada darg için benden iyi yem bulamazsın ona göre:)
mehmet beygirlerin azalsın emii:)
tebrikler arkadaşlar yine temiz ve iyi bir iş çıkmış ortaya bravo:alkis: :good:
Hayırlı olsun Darısı Başımıza ;);)
Mehmet Gazihan
07-05-2007, 14:10
bu uygulama ile garanti dewre dışı kalıo dimi ayrıca fiyatı nedir.hem chipin hem de powerboxın.
dün sahilde ben de dalıodum akşam focusla bmwyi arkama atıym derken frenleri sağolsun durdu.fbliler sahili doldurmuşlardı gene...
Hayır garanti ile ilgili herhangi bir problem yaşamazsınız..box ile chip hemen hemen aynı fiyat..
Dikkat edin arkadaşlar..Yaz geldi adrenalin ihtiyacınızı trafiğe kapalı alanlarda giderin..
Mehmet Gazihan
07-05-2007, 14:12
Hayırlı olsun ..turbo basıncı hangi seviyelerde özellikle blow ofun sesinde artıs var mı ? Araca montesi ne kadar zaman alıyor?
Turbo 0.1-0.2 bar gibi artıyor..Blow u söktü hasan..Araca yüklemek ve gerekli ölçümler 1 saat sürüyor..
yarina sanayideyim, bakiyim bana nasil takmazda, sana takiyo ;) :):)
ya hasan kardes, su tesisat olayini bana niye dinlettin yaa
uff be kardesim, senin yuzunden uyuyamiyom. Nette arastiriyom ne taktirsam diye, kicker L7 750rms e karar verdim 30cm e, sonra doymazsan bi 30 daha takarim. ;)
gel kardeşim aynı sistemden yapalım sanaa;):)
saolun arkadaşlar Allah razı olsun!muharrem abiii bi ara görüşelimde bii bak bakıyım beğenicenmiii!yakında aracı test aracı olarakk sunacağımm;)
sadece su saatte ben de chip yaptirdim dicem, cunku 4 saattir hasanla kapisiyoz.. detaylari uygun bi zmn da yazarim.. Cok saol mehmet abi, zamanini bana ayirdigin icin..Yine de degdi ama dimi ? ;):):)
bu arada arkadaşlar kapışıyoruz derken gece geç saatte trafiğin boş oldu yerlerde drag roling felan yaptık!bide izmit yolunda max hız denemesi yaptık!videolar çok yakında... takip edin!
evt trafik kapali yerlerde yaptik ;) dimi hasan?
Mehmet Gazihan
08-05-2007, 15:15
Mutlu videolar...
Gecen geceden bir video:
http://www.youtube.com/watch?v=z-8B7wN_9SI
Mehmet Gazihan
10-05-2007, 13:46
Hasan kaçla geçiyordu yanımızdan acaba bi sormak lazım..
abii 195-45-16 jant lastik ilee ancaa 185-190 basıyoo!ama chipsizken 165 de kalıyoduu!mehmet abi yanınızdan geçerkenn 185 le felan gidiyodumm!abii sen bana en düşüğünü yükledinn!ama yinede dumansız ii bii şekilde gidiyoo!0-100 videosunuda ii yapamadık arkadaşlarr!ufaktan viraj vardı elimde cam bi elimde direksiyon vitesi atamadım ama yinede 0-100 11-12 saniye arası bişeyy!2. vitesi sağlam yapıştırsaydım heralde 0-100 ü 10 saniye civarına inerdii!videoların devamını yakında koycağım!
Ghostbuster
10-05-2007, 14:49
abii 195-45-16 jant lastik ilee ancaa 185-190 basıyoo!ama chipsizken 165 de kalıyoduu!mehmet abi yanınızdan geçerkenn 185 le felan gidiyodumm!abii sen bana en düşüğünü yükledinn!ama yinede dumansız ii bii şekilde gidiyoo!0-100 videosunuda ii yapamadık arkadaşlarr!ufaktan viraj vardı elimde cam bi elimde direksiyon vitesi atamadım ama yinede 0-100 11-12 saniye arası bişeyy!2. vitesi sağlam yapıştırsaydım heralde 0-100 ü 10 saniye civarına inerdii!videoların devamını yakında koycağım! valla benimki chipsiz 195 görüyorum cok rahat yoksam saten adam chip yaptırıptamı sattı bana.istanbul adapazarı arasında sayısız kere 195 gördüm :)
İçinden video çekilen araçta chip yok değilmi.Birde videoda stage 2 die geçiyor stage 1 ve stage 2 deki uygulamalar nedir?
Mehmet Gazihan
10-05-2007, 16:26
Araçlara kademeli olarak yükleniyoruz..Malum 1.3 lerin enjektör karakterislikleri farklı farklı ve kullanılan yakıta göre değişiklik gösteriyor(duman açısından)..Şimdi Stage3 ü geliştirdim ve hasanın arabaya yüklicez...O yol biraz yokuş yukarı o yüzden araç fazla hızlanamıyor..Vede 2 kişiyiz depo Full..o şartlarda chipsiz bir corsanın 160 ı geçebileceğini sanmıyorum..Herneyse konu o değil..Mutluda koya koya yokuş yukarı video yu koymuş..Hasan sen orda temiz 190 varsın..Rampa aşağı düşünemiyorum zaten o ibre çıkar yerinden..
Sormak istediğim stage 1 ve stage 2 deki hp,tork ve turbo basıncları ? O açıdan sordum..
Mehmet Gazihan
10-05-2007, 18:49
Aslında Stage2 daha çok alt devirlere çalışılmış bi yazılım..Araç daha erken toparlıyor...Teknik veriler için henüz net rakamlar veremeyeceğim..Ama inş. yakında lansman yapıcam..
valla benimki chipsiz 195 görüyorum cok rahat yoksam saten adam chip yaptırıptamı sattı bana.istanbul adapazarı arasında sayısız kere 195 gördüm :) abii helal vallaha ne diyimm!merak ettim bi ara banada gösterirmisin düz yolda nasıl 195 yapıyosunuzz!hemde chipsizz!hemde çok rahatt!demekki aracın rahatını biraz bozsanızz kadranı kıracaksınızz!rahat derkenn heralde tam gaz basmadan 195 basıyosunuzz!polemik yaratmak için sölemiyorumda gerçekten merak ettim düzde nasıl sayısız 195 yapıyosunuzz!bizde 2 tane varr ikiside bugüne kadar 195 basmış deill!!vallaha o kadar corsa kullandım 14 jantlısı bile düzde 195 görmüyoo!tebrik ediyorum sizii!:good::alkis: bi ara olursa yollun eğimini ve göstergeyi gösteren bii video çekerseniz sevinirimm!aracı 2. el aldıysanız belkide aracınızda chip vardırr!
Cumartesi Bnm Arabayıda Cipsliyoruz :D:D
Cumartesi Bnm Arabayıda Cipsliyoruz :D:D çok ii edersinn 1.7dti chiple deliriyorrr!:)
Herkeze merhaba öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız inşalla chip taktırınca kalkkışta hissedilir kadar fark etti mi?? bende de benzinli corsa c war yaptırmayaı dusunuyorum da yani deydi mi chip yaptırmana ???
benimkisi 1.3 cdti!ve aşırı derecede deiştii!yani arabaa rahatladıı ve serileştii!benzinlilerdede chip uygulaması güç artışı sağlıyomuş ama diesellerde chip daha ii sonuç veriyomuşş!
ben eski normal jantlarla yani 14 inc lerle kurek cekerek 190 yaptigimi hatirliyom, ama 195 icin bayir asagi kurek cekmek gerekir galiba ;)
chipi takinca degismezmi yaa, merak edenler var, hep berabeer kalkis yapalim ;) ama hasansiz olsun, hasan biraz uzmanlasmis dragda :P :)
ben eski normal jantlarla yani 14 inc lerle kurek cekerek 190 yaptigimi hatirliyom, ama 195 icin bayir asagi kurek cekmek gerekir galiba ;)
chipi takinca degismezmi yaa, merak edenler var, hep berabeer kalkis yapalim;) ama hasansiz olsun, hasan biraz uzmanlasmis dragda :P :):o:o:o
Hepiniz Geliyn Hüleeeeeeeyn :D:D
Stage 2 yi yaptırmak için stage 1 uygulamak gerekiyormu?
Hasang arkadasımızın ki stage 2 ,mutkanın ki ise stage 1 mi ?
2 araç stock araç ile birlikte video hazırlayabilirseniz çok iyi olur.
benim araba stage1 mutlununkisi stage2!bizim dier araba stocktu ama onuda bugün chipliyoruzz!ama buluruz bii stock 1.3!memlekette stock 1.3 den çok ne varr:)
Hepiniz Geliyn Hüleeeeeeeyn :D:D
geldik gorduk ;) :) ama arabayi mehmet abi kullandi, ondan olabilir ;)
O Yolda O kadar Napalım ;);)
20 mayista drag var
gidelimmi? mehmet abi ne dersin?
diğer corsayada chip yaptırdımm!saolsun mehmet abii onada stage2 kodlu programı yükledii!araba baya bi rahatladıı!bence chip 1.3 lerin olmazsa olmazlarından!araba aşırı derecede rahatladıı!5200 devire kadar bi solukta çıkıyorr!oo olay çok hoşuma gittii!dün gece haremden gelirken peugeot 307 1.6 hdi ile ışıklardan kalktıkk!2-3 boy önde yürüdümm!yani o derece sağlam gidiyoo! bi kaç amotörce video çektimm!mutluya söliyimde koysunn!ben nasıl koyulduğunu bilmiyorumm:)
Mehmet Gazihan
22-05-2007, 17:19
Hasan Yarım Depoya 5 Litre Benzin olayı çözer..(:
Hasan Yarım Depoya 5 Litre Benzin olayı çözer..(:
abii oo olayı draglara katılırsam yapacağım!abi draglarda benzinli araçlarla kalkmam mümkünmüü?çok sağlam bi program yükledikmii buna artı olarak dimsport modülü taktıkmı turboyuda büyüttükmüü 175-65-14 leride taktıkmı çeyreğin altındaki mazotun içinede benzinide koydukmuu tut tutabilirsenn!bak o zmn karşımda durabilen benzinli kalıyomuu!abi hakikaten draglara diesellerde girebilirse bizim arabaya bu modları yapalımda giriyim ben!
Mehmet Gazihan
24-05-2007, 13:25
HAsan biz bahtsız insanlarız....27 MAyıs a ertelemişler dragları..Bi drag fuara denk geldi, diğer drag öbür fuara, bu drag da Bolu organizasyonuna..
Hayrlı olsun..Bizim corsadada bi atraksiyon yaşanabilir bu aralar chiplenmek lazım=)
dün amcaoğlu ile drag , rolling denemelerinde bulundukk!ve sonuçç yinee corsa öndee!amcaoğlunun arabası hyundaı 1500 cc 90 hp gücündeydii!dragdada rolling dede 2 boy felan önde yürüdümm!mehmet abii ellerine sağlık abii!sayende benzinlileri yalan ediyorum:) geçen gün 0-100 ölçtüm bagajda takımlar felann(tamirciyiz yaa)depoda full dü!2 kişiydik!11 saniye geldiii! corsa 1.3 cdti=0-100=11 saniye;) düzde son hız denemesi felanda yaptım 190 da kaldıı!inanmayanlar ve yalan 0olduğunu iddea edenler olabilirr!bence böle bii iddeanız varsa içinizde saklayın çünkü videoları varr:) nasıl koyulduğunu bilmediğim için koyamadım!yakında birine koydururum inş...!
bekliyorum hasan videoları;)
http://www.youtube.com/watch?v=EWxZ6-uTbw4 ah ile çıtırdan gazlıyorum!düzde 190 ı geçemedimm!
http://img503.imageshack.us/img503/3287/grnt140le2.jpg buda uc ile hafif eğimde!demekki arabada 14 jant olsa tessisat ve mazot full olmasaa ibre yetmicekk!:)
gTUNerkan
30-05-2007, 01:37
maşşallah diyiym.1 hafta önce gece anayolda biraz turluyodum bi kırmızı corsa cdti 1.3 lambada durdu zaten gelişinden belliydi basacaı 3 lamba yan yana geldik gerçekden etkilendim oda çipliydi.maşşallah
Mehmet Gazihan
30-05-2007, 16:23
Hasan o şarkı nedir ööle..koptum puahahahhaaa
yallaaaa şöfeeeer yallla te alllaaaaam ehuheueu :D:D
abii bu ibo beni bitiriyoo yaa!hastayım abii öle böle deill!uzun yola çıkacaksam olmazsa olmazlarımdandır yanii:)
uzun yolunu yesinlerr senin:) o kirmizi corsa benim olmasin ;)
ah ile 0-100=11 saniye civarı!bagaj ufaktan doluu!depo full!2 kişi!
http://www.youtube.com/watch?v=_DvVeuSsXqM
vatansever08
28-06-2007, 00:28
bende chip yaptırdım zaten bu işi yapıyoruz aracı 30 beygir artırıyor araçn gayet gidiş ve çekişi degişiyor ayrıca bana blow lazım ikinci el olur
Mehmet Gazihan
28-06-2007, 17:01
30 Hp biraz zor...! Safe olarak Max %30 yani 22.5 Hp..
SERKAN_61
28-06-2007, 17:28
şarkı süper corsada iyi gidiyor maşallah hasan mutlu yani mutkan istanbula geldiği zman anlatacak sana bişeyler:Diyi dinle onu tamam mı:D
Biri bana bu çip meselesini açıklayabilir mi.Nedir.Kaça mal oluyor.Yakıt masrafını arttırıyor mu?.Kusura bakmayın ben fazla modifiye işlerinden anlamıyorum da.Saygılarımla
Yüksek devirlerde arabanın yol tutuşu nasıl?
yüksek devirli kullanırken dönüş manevralarında savrulma oluyomu?
Mehmet Gazihan
03-07-2007, 19:22
Biri bana bu çip meselesini açıklayabilir mi.Nedir.Kaça mal oluyor.Yakıt masrafını arttırıyor mu?.Kusura bakmayın ben fazla modifiye işlerinden anlamıyorum da.Saygılarımla
Uuygulamaya göre sarfiyat değerleri edğişiklik gösterebiliyor..
Sizin aracın modlanması işleminden bekledikleriniz uygulamanın yönünü belirler..
Ekonomi amaçlı bir modifikasyon isterseniz box takarız usul usul kullandığınızda %10 tasarruf edersiniz..
aracınızın kalkışından alt devirlerdeki ölü zamanlardan şikayetçi iseniz yine box takılır ve araç daha kullanılabilir hale gelir..Özellikle klima açıkken araba tam bir tank gibi kalkıyor..
Yok ben gazlıyacağım 1.6 araçların ayarına çıkartacağım arabamın performansını falan diyorsanız Chiptuning uygulanabilir..Chiptuning ile çok fazla yakıt ekonomisi sağlanamaz..
Bu işlerin maliyetleri orta kalite bir takım lastik fiyatına halledilebilir düzeydedir..
Mehmet Gazihan
03-07-2007, 19:23
yüksek devirli kullanırken dönüş manevralarında savrulma oluyomu?
Morfy bu adamların yayları spor ve lastikleri ince yanak falan..
180-190 la istediği gibi şerit değiştirebiliyor makina..
şarkı süper corsada iyi gidiyor maşallah hasan mutlu yani mutkan istanbula geldiği zman anlatacak sana bişeyler:Diyi dinle onu tamam mı:D
evet bugün anlattıı:)tesadüff sende yanımızdaydın:)yalan söleme ihtimali hiç yoktuu:)
yüksek devirli kullanırken dönüş manevralarında savrulma oluyomu?ben herhangi bii sorun yaşamıyorum!zaten corsaların orjinalindede yol tututşu kötü değil!ben 195/45/16 lastik taktım eıbach 3.5cm lik yay taktımm(uc ye)!dahada ii olduu!
hayırlı olsun Hasan
Mehmet hocam saygılar :D
hayırlı olsun Hasan
Mehmet hocam saygılar :Deyvallah saoll!
Mehmet Gazihan
06-07-2007, 01:59
Eyvallah Ahmet..
benim astrayada power box taktık +20 HP sağlıyormuş. gerçekten çok güzel oldu. 1ve 2. viteste gazlayınca koltuğa yapıştırıyor. yakıt sarfiyatı hiç farketmiyor aynı yakıyor. servise giderken çıkarmıştım araba gitmez gibi olmuştu sanki. ben çok memnunum, biraz gürültülü çalışıyor ama o kadar kusur olur. 350 YTL ye aldım herkes takabilir.
Mehmet Gazihan
07-07-2007, 18:37
cdx gibi deildir ama (:
mehmet abi, dedim bi de box takip gitcektim trabzona :) ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4LlV5NrL194
oo mutluma bak bee;) helal kardeşimm!yakışırr!vur gazın gözüne soluk aldırmaa!
Mehmet Gazihan
11-07-2007, 12:08
Vay vay vaaayy..
1.6 Killer (:
Arabadan bi ses çıkıyo yanlız çıffss diee..?? Bi anlam veremedim..!
BabyFaceM
11-07-2007, 17:02
bende dusunuyorum kardesım nerden yaptırdıgını sorsam semt olarak?
bıde fıyat 300 demıstın sanrım dımı?
dudulluda kadosan oto sanayi sitesinde mehmet abii var!kendisi sitemizdede aktiff!http://www.opelim.net/forums/member.php?u=3913 600 ytl ye yaptırdımm!
oo cıf sesi, blow off...sen takmistin hani..hatirlamiyon mu? aaa ;)
Mehmet Gazihan
13-07-2007, 23:44
Trabzona giderken blow yoktu arabanda da şaşırdım bi an..
öncelikle hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın, mehmet ab inide eline koluna sağlık. chip çok iyi çok güzelde o kadar devir dizel için fazla bence 5200 ler falan, o kadar da yüklenmeyin ya :)
52 AY 370
04-12-2007, 23:02
iyide ben cipsiz 180'ı vurdum kardeş 1.3/70 hp'lik benım araba hiç bi oynama yok motorda
http://img229.imageshack.us/img229/3240/ay370180ds6.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=ay370180ds6.jpg)
slamdunk21
05-12-2007, 10:24
1.3 motor akıllara zarar 6000 devir bilem çeviriyor.yaakında 7000 devir çevirenleride çıkar diye umuyorum :)
brqcorsa
05-12-2007, 19:01
benznli kadranı bu 180 olan.cdti lara da mı benznli kadranı takıolar:)
bu kadranda çok büyük bi gairplik var alala. ama dizellerdede 220 kadran var 180 değil
Mehmet Gazihan
06-12-2007, 12:50
o ibre 6000 dd çevirirken hızın en az 200 olması gerekiyor..
ya o araba 1.3 deil yada manuel deil..
e_uludag
06-12-2007, 13:23
benznli kadranı bu 180 olan.cdti lara da mı benznli kadranı takıolar:)
:kop: :kop: :kop:
ilginç Bnmki 5000 devirde 200 görüyo
TheFox34
31-12-2007, 15:59
http://img169.imageshack.us/img169/8843/rsmm148im1.jpg
TheFox34
02-01-2008, 11:04
http://img169.imageshack.us/img169/8843/rsmm148im1.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/7070/rsmm149dl0.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/4313/rsmm150cp1.jpg
standart motor(2004 1.3 cdti),normal yol koşulları ve 5.vites ile
Hayır garanti ile ilgili herhangi bir problem yaşamazsınız..box ile chip hemen hemen aynı fiyat..
Dikkat edin arkadaşlar..Yaz geldi adrenalin ihtiyacınızı trafiğe kapalı alanlarda giderin..
ben araç garantiden düşüyor diye biliyorum..
opel bayiinde garanti bölümüne sordum...'''motora yapılacak müdahalelerde ve beyine yapılacak müdahalelerde garantiden çıkar...yani chip ve blow off gibi '' dediler:(
Mehmet Gazihan
03-05-2008, 19:55
Chip i anlıyamazlar..
bymerthan
04-05-2008, 04:42
benim cdti da 1.8barlık turbo var. hava debimetresi aradasırada algılamada sorun yaşatıyor acaba bu cip uygulamasında sorun giderilebilinirmi?
bu arada hasan bende taktırınca senle bi kalkalım ya nedersin
ben cipli cdti la aramdaki farka bakmak istiyorum yanlış anlama turbo büyükya ondan:)
bymerthan
04-05-2008, 04:46
akışmetre ayarlarıyla ayrıca oynayabiliyormuyuz mehmet abi?
performansın baya artmıs anladığım kadarı ile. Peki yakıt tüketiminde bir artış oldu mu? Chip uygulamasında karşılaştığın bütün artı ve eksileri yazarsan çok sevinirim. Böylece benim gibi chip uygulaması yaptırmak isteyen ama sonuçlarını tam bilmeyen arkadaşlara ilk elden yardım etmiş olursun.
Şimdiden teşekkürler. :)
Not: Kaça yaptırdın?
Mehmet Gazihan
12-05-2008, 13:37
evet akışmetre ayarını değiştirebiliriz..
bymerthan
12-05-2008, 23:42
evet akışmetre ayarını değiştirebiliriz..
ozaman abi ben sana bi ara uğrasam bakabilirmisin? çünkü benim arabada üst devirlerde sıkıştırma azalıyor. mustafa abi akışmetreden olduğunu söledi. turbu basınç regülatörünü değiştirdik araba biraz daha rahatladı ama üst devirler orjinal halinden bile kötü..
c.tesi uğrasam ordamısın. enazından bi baksan.
Mehmet Gazihan
16-05-2008, 14:25
buyur gel yarın...
Ahmetilgaz
16-05-2008, 15:36
Ankarada chip tuning islemi uygulayan bir yer tavsiye edermisiniz.Veya gunibirlik istanbula gelsek , 1 gunde chiplermisiniz?
Mehmet Gazihan
17-05-2008, 10:47
Ahmet bey işlem en çok 2 saat sürüyor..
günü birlik halledilebilir..
şimdilik Ankara için herhangi bir çözümüm yok..
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net