Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra Classic Direksiyon ayarı
Arkadaşlar Astranın Classic modelinde ayarlanabilir direksiyon Kolonu diyo bu direksiyonun yüksekliğinin ayarlanması mı demek. Eğer böyleyse ben bunu beceremedim konu hakkında bilgisi olan varsa ve nasıl yapılacağını söylerse sevinirim.
direksiyon kutusunun altında kontak anahtarını taktığın yerin atlkısmında bi kol war onu dikkonuma(aşağıya çek) getir sonra direksiyonu yukarı aşağı oynatabilirsin sonrada o kolu kapat
direksiyon kutusunun altında kontak anahtarını taktığın yerin atlkısmında bi kol war onu dikkonuma(aşağıya çek) getir sonra direksiyonu yukarı aşağı oynatabilirsin sonrada o kolu kapat
Valla arkadaşım ben bu dediğin yeri bulamadım. 99 Astra GL de varmı bu kol. Direksiyonun altında hiç bişey yok...
vad nacı ta assda ama yani nası biliomusun direksiyon kutusuun alt tarafında bi mandal okadar önemli bsey deil neden taktın buna
vad nacı ta assda ama yani nası biliomusun direksiyon kutusuun alt tarafında bi mandal okadar önemli bsey deil neden taktın buna
Merak yok mu işte öğrenmek istiyorum.. Gerçekten bakıyorum bakıyorum dümdüz prüzsüz deri kaplı orası mandal falan bulamadım
Haci Bekle Ben Sana ResİmlegÖsterİm
yani..
kapatmassan sabit durmas zaten..
kolay gelsin
http://img103.imageshack.us/img103/1136/adsz2ju8.png (http://imageshack.us)
bak kardes su kutu gibi bisey varya orda onun ya yanındadır yada kontak anahtarının altındadır ikisinden biri kontak anahtarı yerinin altı yada direksiyonun altıdır ikisinden biri
bak kardes su kutu gibi bisey varya orda onun ya yanındadır yada kontak anahtarının altındadır ikisinden biri kontak anahtarı yerinin altı yada direksiyonun altıdır ikisinden biri
Ya ordadır ya burda ne dmek bu yaw değişkenmi yeri bunun. Valla ben baktım bulamadım sen 99 model gl lerde olduğuna emin misin yoksa alt kutu kapağını mı çıkaracam ben bu işi anlamadım..
yok yok bise çıkarma ya şu açıdan sölüorum arkadasın opel omegasinda alttaydı ama bizim abimin astrasında kontakın altında seninki astra fmi g mi h mı eger astra f classicse olmaz yani benim arabadansa yoktur zaten
senin anlattığın resmin aynısı fakat direksiyonumda düğmeler yok. Astra G ama yükseklik ayarı yok sanırım neyse yinede sağol
modeli ne astra gl mi??? olması lazım olmama gibi bi sansı yok anahtarı soktuğun yere bak ozaman orda kalın bi mandal görürsün
setapxxx
09-09-2006, 13:33
eğer kullanma kitapcığına baktığysan orda gösterir ama senin aracta yok 99 gl.cd modellerinde var
son durum ne var mı yok mu merak ettim valla
setapxxx
09-09-2006, 15:17
Yok
saolun ya niye yok kızdım şimdi valla peki bu yukarıdaki resimde göstergelerdeki metal hareler varya onu nerden buluruz oda mı takılamaz yoksa benimkine
valla 2000 model gl de var direksiyon ayarı o metallerde enjoylarda vardı
gl modelinde ve classic modelinin düzünde ayarlanabilir direksiyon yok ki?
2000 Glde Var Bİzİm KullandiĞimiz Arabada Var Valla
doğrudur.. olabilir???????
tnng yln
12-09-2006, 20:03
abı bak senın araban eger kı classıc modelı ve enjoy degılse bulamassın cunkı yok onlara koyulmuyo :) sen en ıyısı dostum servıse gıt
dede_efendi
22-03-2009, 13:36
genellikle kontağın hemen alt tarafında dibinde bi yer var bakınca belli oluyo zaten kontağın çevresininde ufak bir bölüm ayrılmış dikkatinizi çekecektir onu aşağı indirin direksiyonu ileri geri sağa sola hareket ettirin kolu tekrar aynı yere getirin....
emrahaydemir
22-03-2009, 13:40
olmaz 2001 gl yok bende
maivuslat
22-03-2009, 15:04
99 model astra g kontak anahtarının hemen altında kolu var
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net