Orijinalini görmek için tıklayınız : Smile Adsl???
KentucKy
27-04-2007, 20:15
Arkadaşlar bu smile aydın doğanın sanırım acayip kampanyalar başlattı.Kablosuz modem hemde sadece 29ytl ye yani ttnet ile aynı hız ve fiyattaki seçenekte.şimdide bilgisayar veriyor.bütün kampanyaları bir yana bırakıyorum eğer kullanan üyemiz varsa (+) ları ve (-) lerini anlatabilirmi.hız bakımından servis yönünden,kesilmeler varmı memnunmu?geçmeyi düşünüyorum...
ben 256 limitsiz bağlantımı iptal edip
1024 smile sınırlı aldım,4gb süperde memnunum yani :)
hem masa üstü pc dışında laptoplada kablosuz erişimden yararlanmak büyük bi zevk :)
KentucKy
27-04-2007, 20:55
hiçbir sorun yok diyosun yani hocam?
abi zaten smile falan ttnet alt yapısını kullandıklarından hiç bir sorun olmaz gibime gelıyor
abi zaten smile falan ttnet alt yapısını kullandıklarından hiç bir sorun olmaz gibime gelıyor
:good::good::good:
Aynen öyle ttnet altyapısından bağlanıyorsun bağlantıda bi sorun olmaz arkadaşımda kullanıyor ama servis nasıldır bilemem
geçen sene hazirandan bu yana smile kullanıyorum. hiç bir sorunla karşılaşmadım....
Başlığı okumaya başladığımda içerden bir ses internet kesildi diye bağırdı öyle söyleyeyim. Telefon çaldığında modemin son ışığı kırmızı oluyor ve internet kesiliyor :( TTnet'i kestirdiğimiz gün sorunlar başladı.
o sorun smile dan egildir
spilitter ı değiştirin sorun gider
dediğiniz gibi arkadaşlar evde veya iş yerinde bir telefon hattı olmadan internete bağlanamazsınız nasılki eskiden dial up bağlanırken süper online ttnet vb gibi servis sağlıyıcılar vardı smile da şimdi öyle telefon hattınızı iptal edin bakalım smile size internet erişimi verebiliyormu ?
ayrıca o sorun spliterden olacağı gibi telefon makinasındanda olur santrale uygun telefon deilse adsl modemle telefon santralde çakışıyordur telefon devre dışı olamıyacağına göre adsl modemi kapatıyordur
smileadsl ilk çıktıgından beri kullanıyorum,
problem yok bağlantıda
tavsiye ederim,
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net