Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra HB 1.6 mı yoksa 1.3 CDTİ mi?
tarihbilimi
06-09-2006, 15:44
yeni astra alıcam ama 1.3 dizel mi yoksa 1.6 twinport mu alsam diyorum? siz olsanız hangisini alırsınız? dizel alsam motor gücü zayıf acaba bi sıkıntı yaşar mıyım? hadi yorumları bekliyorum, resimler bekliyorum, astranın iyi ve kötü yönlerini bekliyorum...
verderveremem
06-09-2006, 16:38
Bizde öncelikle kendini "üye arşivi" kısmında tanıtmanı bekliyoruz...
1.3 az yakiyo o kadarda fark yok guc bakimindan
1,6 güç farkedio ceyhun 1,3le gezmediğin nası belli
1,3 kalkışlarda problem yaratabiliyor ağır kalıyor ama hızlandıktan sonra bir sorun yok. İleride satmak istediğinde dizelin müşterisini kolay bulursun. Ama yinede eğer yılda 15000kmden fazla yol yapmayacaksan dizel için ödeyeceğin fiyat farkı gereksiz kalıyor. Sonuçta yine karar sana kalıyor
corsa_tolga
09-09-2006, 12:08
dizel abi ama alt evirlerde güçsüz...
gTUNerkan
09-09-2006, 13:59
ben 1.3 cdtı ları çok seviyorum nedeni az yakıt fazla yol.:)
oyüzdende 1.3 cdtı diyorum.
dodpasa@hotmail.com
1.3 cdti kalkıstakı ıvmelenme super sız hangı arabalara bınıyosunuz bendede aynı araba var harıka bı problem yok dizel al sasma 45 Lt mazotla sehır ıcınde rahat 800 km yaparsın
bende 1.3 olduğu için bana sorarsan 1.3 derim.bir depoyla sehir içi 850 km yol yaptım.performans bakımından da denildiği gibi kalkıslar hariç pek farketmiyor.ben 200 gördüm gerisini sen düşün.
tarihbilimi
09-09-2006, 18:11
bende aynı düşüncedeyim yani 1.3 taraftarıyım ancak aklıma takılan, dizel modelde ESP olmaması bu çok saçma gibi.bi sor daha sormak istiyorum acil cevap hemde lütfen.şu AFL diye bi paket var bu pakette sürüşe duyarlı xenon paket var, bi de xenon diye bi paket var şimdi ben farların xenon olmasını istiyorum bunun için bu iki pakedi de almam mı gerek yoksa benim istediğim şey xenon pakedini alıcam ama AFL pakedine 3 milyar vermek istemiyorum yani sürüşe duyarlı olmasada olur sadece xenon far olması bana yeer.bu konuyu açıklayacak varsa lütfen yardım etsin.benzinliye 3 milyar az vereyim dizel almıyım diyosun ama bu seferde benzinli almışken IDS pekedini yani ESP ile yokuş kalkış desteğini alayım diyosun bu sefer gene dizelle aynı fiyata geliyor.bencede dizel avantajlı gibi.
tarihbilimi
11-09-2006, 17:24
bana acilen yeni astranın gece iç görünümü lazım, varsa elinizde resim yollar mısınız akadaşlar.çok önemli ekim ayında astra alıcam ama focusla arasında kararsızım bana yardımcı olun lütfen...
Focusu Alirsin Ama İstedİĞİn Zaman Satamazsin Kİ Öyle Aman Aman Bİ Tİpİ Yok Focusun Sen Astra 1,6 Al
1,3 90hp
1,6 100 hp 10 beygirlik bi fark için bence dizel...... kalkarken yavaşsa fazla gaz ver sende... turboyu devreye sokarak kalk... o zaman nolmal kalkarsın
bende aynı düşüncedeyim yani 1.3 taraftarıyım ancak aklıma takılan, dizel modelde ESP olmaması bu çok saçma gibi.bi sor daha sormak istiyorum acil cevap hemde lütfen.şu AFL diye bi paket var bu pakette sürüşe duyarlı xenon paket var, bi de xenon diye bi paket var şimdi ben farların xenon olmasını istiyorum bunun için bu iki pakedi de almam mı gerek yoksa benim istediğim şey xenon pakedini alıcam ama AFL pakedine 3 milyar vermek istemiyorum yani sürüşe duyarlı olmasada olur sadece xenon far olması bana yeer.bu konuyu açıklayacak varsa lütfen yardım etsin.benzinliye 3 milyar az vereyim dizel almıyım diyosun ama bu seferde benzinli almışken IDS pekedini yani ESP ile yokuş kalkış desteğini alayım diyosun bu sefer gene dizelle aynı fiyata geliyor.bencede dizel avantajlı gibi.
abi bu kadar düşünürsen sen bu arabayı alamazsın
[1.6]
AfL paketini bilmiyorum ama ben direk xenon paket aldım ayrıca ESP desteğine falan ihtiyacın olmuyor kalkıslarda arabaya gazı yedirdikten sonra aslanlar gibi yürüyor araban ayrıca bu devirde benzinli araba almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum ben arabamı alırken haftasonları falan kullanırım trafiğe girmem diyordum ama bugün 3 ay oldu ve araba 7900km de artık gerisini sen düşün.en son bu hafta 1 depo ile sehiriçi 760 km yol yaptım.tabi biraz devirli kullandım yoksa bu 850 km kadar cıkıyor.
bence 1.3 cdti....yinede sen bilirsin.
tarihbilimi
12-09-2006, 19:53
1.3 dizel diyoruz yani, ozaman yeni 1.3 astram ekim ayında garajımda olur herhalde.gece aracın içi nasıl görünüyo resim yok mu hiç arkadaşlar.cosmo alıcam acaba arka camlarda güneşlik perde var mı? yoksa orjinal olarak serviste taktırabilir miyiz? bide araçta blootut mu ne var ya hani telefonu eline almadan konuşabilme özelliği, işte o özellik var mı araçta yoksa sonradan serviste yapabilir miyiz acaba? yardımcı olun arkadaşlar
tarihbilimi
12-09-2006, 19:55
bi de şuan 1.3 dizelin ful paketli fiyatı peşin olarak 49.000 YTL ediyor, aracı peşin alıcam ama bu fiyatı ne kadar aşaya çekerler sizce, yada kaça kadar çektirmem gerek?
gTUNerkan
12-09-2006, 20:14
dediim gibi az yajan corsa.
ELEGANCE
12-09-2006, 22:58
ben 15000-17000 yapıyorum yılda aracım astra h 1.6 benzinli ve arabaya çok gidiyor tabi haliyle. Dün hesapladım bugünkü fiyattan düz mantıkla 8500-9000ytl benzin yakmışım iki yılda. Durum böyleyse dizel en doğru seçimdir.
tarihbilimi
13-09-2006, 13:34
teinport arkadaşıma hak veriyorum, anketler bölümünde böyle bi soru var dizel mi benzinli mi diye katılmadıysan katıl bence çünkü benzinli diyenler açık ara öndeler.bu anketle herkesin düşüncesini ölçebilicez.
tarihbilimi
13-09-2006, 13:34
twinport dicektim yanlış yazdım kusura bakma...
AfL paketini bilmiyorum ama ben direk xenon paket aldım ayrıca ESP desteğine falan ihtiyacın olmuyor kalkıslarda arabaya gazı yedirdikten sonra aslanlar gibi yürüyor araban ayrıca bu devirde benzinli araba almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum ben arabamı alırken haftasonları falan kullanırım trafiğe girmem diyordum ama bugün 3 ay oldu ve araba 7900km de artık gerisini sen düşün.en son bu hafta 1 depo ile sehiriçi 760 km yol yaptım.tabi biraz devirli kullandım yoksa bu 850 km kadar cıkıyor.
bence 1.3 cdti....yinede sen bilirsin.
ESP nin kalkışlarda bir desteği yok ! Elektronik Stabilite Programı daha çok ani girilen virajlarda aracın savrulmasını ve çizgisinden çıkmasına engel oluyor.
1.3 dizel diyoruz yani, ozaman yeni 1.3 astram ekim ayında garajımda olur herhalde.gece aracın içi nasıl görünüyo resim yok mu hiç arkadaşlar.cosmo alıcam acaba arka camlarda güneşlik perde var mı? yoksa orjinal olarak serviste taktırabilir miyiz? bide araçta blootut mu ne var ya hani telefonu eline almadan konuşabilme özelliği, işte o özellik var mı araçta yoksa sonradan serviste yapabilir miyiz acaba? yardımcı olun arkadaşlar
Gece aracın içinin nasıl göründüğü neden bu kadar önemli senin için ? Tamamı olmasada kısmen veriyorum aşağıda
http://img223.imageshack.us/img223/925/9a94b0ba6621ce583a24b11f4b3f5583gd4.jpg (http://imageshack.us)
Arka camlarda güneşlik perde orjinalde yok! Servistede sadece arka cama perde koydurabiliyorsun ama oda ahım şahım bir şey değil.Aynı malzeme aksesuarcılardada var
Sözüne ettiğin bluetooth müzik sistemi ile alakalı sanırım.
Şu an Ford focus larda opsiyonel olarak sunuluyor.Ama Opel de şu an opsiyonel olarak ta yok sanırım.Yalnışsam düzeltin.
Astra 1.7CDTI
13-09-2006, 14:52
Bence astra 1.3 tercih et, focus kalas gibi duruyor bence astranın tasarımı daha güzel
Birak Ya Focus Araba Olsa Nolur
tarihbilimi
13-09-2006, 17:25
aracın ışıklandırma yönü önemli tabi ki, mesela focusun ışıklandırması çok kötü göstergeler yeşil renkte oluşu sanki şahin yada doğanın içinde olduğunu andırıyor insana. bide OPC pakedi nedir? aracın daha spor görünmesini mi sağlıyor? merak ettiğim OPC alınca göstergeler mavi ışıklandırma mı oluyor? yoksa sadece tamponlar falan mı değişik? dizel araç diyenler şuan ankette geride kalmış, benzin fiyatlarının yüksek olmasına rağmen benzinli seçeneğini önde olması çok garip.
OPC paketi aracın görsel boyutunu görüntü karakterini değiştiriyor.
Göstergelerde Aşağıdaki Şekilde görüldüğü gibidir.
http://img80.imageshack.us/img80/7180/5b39f6dc5d5822d29bda30a3b5204eafgg9.jpg (http://imageshack.us)
Ama sen bu şekilde biraz zor karar verirsin.Hatta veremezsin.
Bence git showroomlarında araçları birebir gör elle dokun otur kullan test sürüşü filan yap.
Sanırım Focus ile Astra arasında muallaktasın !
Sana kolay gelsin
evrimatan
13-09-2006, 19:44
Kesinlikle CDTI
ELEGANCE
13-09-2006, 19:47
opc paketindeki göstergeler oldukça şık. Ama geri kalan aydınlatma teyp klime ekran vs... sarı renktetyse fazla fazla uyumsuz olur. Benim gibi 1 yılda en az 15000 yapıyorsanız dizel çok doğru tercih tabi bütçenize bağlı. Focusta güzel bir araç ancak ben senelerdir opel kullanıyorum ve genel anlamda memnunum. Şu an alsam yine astra alırım ama 1.6 değil 1.3 cdti alırım. Yanlız asTRa haklı bu şekilde karar vermek imkansızdır galerileri vakit buldukça bol bol gezin.
tarihbilimi
14-09-2006, 04:22
OPC göstergeler çok hoş ama 1.3 dizel alırsam ve OPC paket takarsam göstergedeki gibi 260 km hız limiti olmaz dimi :) limit ona göredir yani herhalde.ben bartında oturuyorum ve maalesef küçük bi yer olduğu için opel servisi yada showroom falan yok arkadaşlar.aracı almak için 150 km uzaklığa zonguldak ereğlisine gitmem gerekecek yani.artık çevremde gördüğüm astralara bakınıyorum dışardan meraklı çocuklar gibi :) dizel araçlarda sesi içeri verme durumu var mı? kabin de dizel sesi fark ediliyor mu arkadaşlar? bide dışardan da fark ediliyor mu? dışarda durunca da bariz dizel sesi veriyo mu mesela 1.7 dizel corsalarda çok yüksek dizel sesi vardır dışarda olsan bile.
ELEGANCE
14-09-2006, 13:41
yok yok öyle rahatsız edici bir ses yok 1.3cdti larda izolasyon güzel yapılmış... dışarıdan tabiki anlamak mümkün dizel olduğunu sese bakarak ama o da rahatsız edici değil. 260 olurmu olmazmı bilmiyorum ama acaba 1.3cdtilarda opc paketi sunuluyormu? Onu bi öğrenmek lazım
tarihbilimi
14-09-2006, 14:39
internet sitesinde OPC pakedi sunuluyor gördüm ben.bu arada arka koltukta kol dayaması var mı? yoksa serviste takabilir miyiz? cosmo modeli için geçerli sorum.
selam arkadasım
bende de 1.3 astra cdtı cosmo alalı 3 ay oldu bildiğim kadarı ile arka camda perdelik yok ama takılıyor galiba.ben film yaptırdsım acayip gösteriyor arabayı.fiyata gelincer nerde sorduun bilmiyorum ama ben 42.000ytl ye aldım.aslında 41000 fakat karter koruma alarm falan fbrikada takılınca bu fiyata geldi.ben yine de sana 1.3 cdtı öneriyorum az yakıyor bide bu arabayı alınca eve girmiyorsun haberin olsun.....
hadi hayırlısı
aslan besleyen yemıne bakmazzzz kardesım
cosmo modelde hersey var sunroof hariç.içeriye hiçbir ses vermiyor.babamda 1.5 dizel megane var benim arabadan inmiyor, nasıl geri alıcam onu düşünüyorum.
1.6 al tabi sen yakıtı düşünüyosan 1.3 al ama 1.3 asfaltta pati zor çekiyo
ORDUdrift
19-09-2006, 22:56
çok gezeceksen kendi arabam diye demiyorum 1.3cdtı al ama çok yol katetmiyorsan 1.6 daha mantıklı
weSti555
19-09-2006, 23:16
1.6 benzin fiyatlarda dusuyor
tnng yln
20-09-2006, 21:15
valla bende de aynı motor secegı var 13 dıesel var ve cok memenun astaradada aynene denedım ve gayet normal gıtmıyorumda deömıyor :d
tarihbilimi
22-09-2006, 00:19
dizel seçeneği daha ağır basıyor ne de olsa dizel yani yakıtta büyük avantaj.dizel modelinde ESP yok değil mi, yoksa paket şeklinde alamıyor muyum acaba?
valla bende 1.3 90 beygir dizel var ve arabanin herseyi ile gayet memnunum hicbir sekildie aratmior kalkista torku yuksek oldugu icin araba ztn direk kendini one atior ve sagolsun yawru fistik gibi gidior :) ....
benim gordugum tek sorun 180 den 200 e vururken araba biraz zorlanior tabiki ama olsun o kadarcikta valla ilk basta bende cok tereddutlu idim 13 90 beygir araba nasil olur die valla fistik gibi oluyor kesinlikle dizel tavsiye ediorum....
Ekonomik olarak düşününce dizel daha mantıklı tabi ama yakıt sorunu yoksa benzinli tork dışında her açıdan daha ağır basar;ilk kalkışlardaki serilik,hız ve sessizlik ...
medllal benzinli 1.6 ile duzel 1.3 arasinda kalkista bir kere dizel daha iyi yada ben cok ii kalkiyorum :) ses bakimindan herzaman benzinli motor dizel motordan daha sessiz calisir ona lafim yok...
ama benzinli motorda araba 210 filan cok rahat goruyor ama dizelde bunu yaparken biraz kasiorsun o kadar oda 90 beygir gucunde oldugu icin
ama cogu acidan ses olayini dusunmezsek dizel astra benzinliden cok daha ii hele birde 90 beygir degilde 100 beygir olsaydi eline su dokemezdi :)
Bugüne kadar hiç dizel bi aracım olmadı.Ama geçen sene Opel in ''milyonlarca km testi''ne katıldım ve 1 gün boyunca Astra H 1.3 dizeli kullanma şansım oldu.Benzinliye alışık olduğum içinmidir nedir kalkışlarda çok hantal kaldı.Gürültü olayı ayrı bi konu(tabiki bunu da yine benzinliye göre kıyaslıyorum-yoksa devamlı kullanıyo olsam alışırım zamanla)Torkuna zaten bi lafım yok+herşeyden önce ekonomik oluşu başlı başına bi avantaj ...
İlerki yıllarda bi dizel araç ? Tabi neden olmasın !!!
valla ben 3 ay önce cdtı aldım benden 1 ay öncede bi tanıdıgım 1.6 aldı yakıt açısından pişman oldu çok yakıyomuş benim öyle bi sorunum yok allah a şükür ama performans dersen tabiki 1.6 gerçi cdtı da fena degil yolda...
1.3 dizel derim bende ama 49 olan 2007 fiyatımı çünkü 2006 lar okadar pahalı degil enjoy un fiyatı şu anda 37.500 bunu 36 ya rahat alırsın 49 çok uçuk bi rakam
2007 astra enjoy 1.3 49 milyarmi su anda
eyer ole ise hayatta verilmez o para
spaceghost
01-10-2006, 23:06
AFL:
Automatic Headlamp Levelling (otomatik far hüzme ayarı), kısa farın yüksekliğini otomatik olarak ayarlar. Bu sayede karşıdan gelen araçların rahatsız olması önlenir. Araç yükü nedeniyle kısa far yükseklik ayarında oluşan sapmalar dengelenir. Sensör, kumanda cihazı tarafından dengelenen sürüş düzensizliklerini de algılar. AHL, daima Xenon farla bağlantılı olarak monte edilmektedir.
ARTI
Sana şu tavsiye ederim
herzaman dizel motor daha avntajlı birde astra h ta kullanılan dizel motor yükseltilmiş motor gücü ve 6 ileri şanzımanı sayesinde çok verimli hale getirilmiştir yakıt sarfiyatı az kullanımı rahat ve benzinli motorun tek dez avantajı yakıt sarfiyatı ülkemizin şartlarını biliyorsun dizel motor herzaman revaçtadır. bir opel yetkili sevisne gidip test etmeni tavsiye ederi,m
rekord2000
03-10-2006, 12:21
Dostum 1.6 + Turbo Takviyesi
baturalpalp
05-10-2006, 13:41
Aşağıda ki yazı bir gazeteden alıntıdır..(reklam olmasın adını yazmayım)
"Dizel yakıt benzinin tahtına oturdu
Yeni nesil dizel otomobillerde kullanılan düşük kükürtlü dizel yakıtların satışları arttı. Düşük kükürtlü yakıt satışlarının bu yıl yüzde 40 artması bekleniyor.
Akaryakıta gelen zamlarlarla birlikte Türk tüketicilerinin dizel motorlu binek otomobillere yönelik ilgisi her geçen gün artıyor. Geçmişte, uygun fiyatı ve düşük yakıt tüketimine rağmen "çevreye zararlı ve gürültülü" diye tercih edilmeyen dizeller, gelişen modern dizel teknolojisiyle birlikte artık sürücülerin gözdesi oldu. Avrupa'da dizel otomobil satışları yüzde 50'ye kadar yükselirken Türkiye'de de bu oran yüzde 35 s e v i y e l e r i n e ulaştı. Son zamanlarda dizel otomobile olan bu ilgiyi fark eden akaryakıt şirketleri de bu otomobillere yönelik daha düşük kükürtlü özel ürünler geliştirmeye başladı."
------
Bana kalırsa dizel varken benzinli alanın ya parası yok yada aklı !...
baturalpalp
05-10-2006, 13:54
http://img241.imageshack.us/img241/4105/dscn295411lm0.th.jpg (http://img241.imageshack.us/my.php?image=dscn295411lm0.jpg)
fastest89
20-10-2006, 18:11
bence 1.3 dizel ii olur hem az yarar hemde normal devirlerde(1700-2700) yüksek tork vererek sollamalarda falan işini kolaylaştırır
orhaninho
21-10-2006, 21:55
BEN GEÇEN MAYIS TA ALDM 1,6 ENJOY... 1,3 CDTİ YİDE DENEDİM DİZEL MOTORU HİÇ BEĞENMEDİM BELKİDE SÜREMEDİM AMA BENZİNDEN CEBİM YANNNNNDI BENCE 15000 KM PALAVRALARINI GEÇ KESİNLİKLE DİZEL AL,OPEL OLUR BAŞKA MARKA OLUR AYRICA C4 ÜN DİZELİNİ DENE DERİM O BENCE OPELDEN(1,3CDTİ) DAHA İYİYDİ...İSTERSEN YILDA 1000 KM YAP YİNEDE DİZEL AL BU BENZİN FİYATLARINA LANET OLSUN:cry:
New Astra
23-10-2006, 12:50
illaki dizel.. benzinli araba alip arabanin kapida durmasindansa dizel al araba da yat :p
New Astra
25-10-2006, 03:02
bana acilen yeni astranın gece iç görünümü lazım, varsa elinizde resim yollar mısınız akadaşlar.çok önemli ekim ayında astra alıcam ama focusla arasında kararsızım bana yardımcı olun lütfen...
bende focus ile astra arasinda kararsiz kalmiştim. astraya karar werdim we iyiki astra almişim diyorum. focus'un tek avantaji 1.6 motor 110 bg. astraninki 1.3 90bg buda maxiumum hızda 20 30km fark eder yani opelde max 190 200 yaperken focus da 220 230 yaparsın ama iç dizayna parça kalitesine arabanın duruşuna bakacak olursan illaki opel opel opel.. ne de olsa alman arabasi.
New Astra
25-10-2006, 03:38
1.6 al tabi sen yakıtı düşünüyosan 1.3 al ama 1.3 asfaltta pati zor çekiyo
sende antipatinaj sistemi felan war heralde bnde 2. viteste bile asvalt ağliyor beeeeeeee :D
AFL:
Automatic Headlamp Levelling (otomatik far hüzme ayarı), kısa farın yüksekliğini otomatik olarak ayarlar. Bu sayede karşıdan gelen araçların rahatsız olması önlenir. Araç yükü nedeniyle kısa far yükseklik ayarında oluşan sapmalar dengelenir. Sensör, kumanda cihazı tarafından dengelenen sürüş düzensizliklerini de algılar. AHL, daima Xenon farla bağlantılı olarak monte edilmektedir.
AFL o yazdığın şey değil. AFL sürüşe bağlı olarak farların sağa veya sola yönelmesini sağlayan sistemin adı. "Adaptive Forward Lighting"
Yoksa otomatik far yükseklik ayar sistemi avrupa birliği kurallarına göre xenon farların tamamında bulunması gereken bir özellik; bakma sen bizdeki al 300-400 ytlye kalitesiz bir çin malı xenon kiti karşıdan gelenin gözünü kör et, modasına. Normalde trafik polislerinin bizim kanunlarımıza göre de böyle farlarını bozdurmuş tüm arabaları çevirip trafikten men etmesi gerekli ama ...
http://img241.imageshack.us/img241/4105/dscn295411lm0.th.jpg (http://img241.imageshack.us/my.php?image=dscn295411lm0.jpg)
cok eski bir konu fakat dikkatimi cekti arkadasın koydugu resim ve kendi arabası rengine kadar aynı :) fakat ön konsolda benim cdplayer in altında 4 yönlü tuş yok?:confused: bi kaç yerde daha dikkatimi cekti??
ELEGANCE
04-02-2007, 17:25
cok eski bir konu fakat dikkatimi cekti arkadasın koydugu resim ve kendi arabası rengine kadar aynı :) fakat ön konsolda benim cdplayer in altında 4 yönlü tuş yok?:confused: bi kaç yerde daha dikkatimi cekti??
radyo kanal ayarlamayı, diğer ayarları, parça-album atlamayı, bc menüsünde seçimi neyle yapıyorsun o tuş yoksa ? ? ? bi fotoğraf varsa koyarmısın bende merak ettim şimdi...
astrammm
04-02-2007, 17:25
illaki dizel.. benzinli araba alip arabanin kapida durmasindansa dizel al araba da yat :p:kop: :kop: +1987
erdem921
04-02-2007, 22:04
1.3 al performans acisindan bakarsan bilmemde mantikli dusununce 1.3 daha ideal gunumuz sartlarinda.Bendede 1.3 var kalkislar haric araba baya serii(zaten butun dizel ler kalkista agirdir biraz).Hafif yokusta otobanda 200 gordum. tavsiye ederim
faithless1905
04-02-2007, 22:22
abi sen arabayı aldın mı almadın mı?
astra da 1.3 diesel hantal kalıyor.1.6 benzinli bile dik yokuşta klima açık iken çok zor kalkıyorsun 1.3 ile kl,mayı kapatsan bile(araç ddevrini alana kadar )yokuşta kalırsın diyorum.aarkadaşlar dizel 180 den sonra bi tökezleme hissettiklerini söylüyorlar aksine benzinlide 180 den sonra araç daha bi yapışıyor ...bas diyor :D (trafiğe kapalı alan):D
miryanoglu
04-02-2007, 23:31
kesinlikle 1.3 al
:) kusurabakmayın topic i yeniden canlandırdım :):) sanırım konuyu açan arkadaş coktan araba almış.. ben sadece astralardaki ön konsolla alakalı bişey sormuştum
:kop::kop::kop::kop:
bana acilen yeni astranın gece iç görünümü lazım, varsa elinizde resim yollar mısınız akadaşlar.çok önemli ekim ayında astra alıcam ama focusla arasında kararsızım bana yardımcı olun lütfen...kesinlikle astra.. focus ne yaaa astranın yanında!!!!
radyo kanal ayarlamayı, diğer ayarları, parça-album atlamayı, bc menüsünde seçimi neyle yapıyorsun o tuş yoksa ? ? ? bi fotoğraf varsa koyarmısın bende merak ettim şimdi...
simdilik bu var.. radyo ayarlaması degil bass tribble falan sanırım aşagı dogru.. iki resimdeki okla gösterdigim yere dikkatlice bakın..
http://img241.imageshack.us/img241/4105/dscn295411lm0.jpg
http://img201.imageshack.us/img201/6341/onkonsolxk9.jpg
dewilking08
05-02-2007, 02:10
bu konu ii oldu sanırım.focusun motoruna hayranım ne yalan sölym.hem yakıt ekonomsi hem de eşsiz performans.imkan olsa yeni kasa astra+tdci motor....
reklama gerek yok
05-02-2007, 14:46
13 Cdti Al Turbo Dizel Cok Seri Araba Guc Kaybin Fazla Olmas Twinporta Benzin Fazla Gider Yaw
baturalpalp
19-02-2007, 17:07
resmi gönderen bendim... o tuşlar radyo kanal arama, cd parça atlatma, parçalar arası geçiş ve ön dinleme yaptırma gibi özellikler sunuyorlar. ayrıca bilgi ekranının menüleri arasında dolaşmaya da yarıyor. senin cihazda da bu işlevleri yapan farklı tuşlar olması lazım.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net