PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Norton Yardim

yezocan
17-04-2007, 11:36
Laptopu aldığımda içinde norton antivirüz yüklüydü. Şimdi ben nortonu kaldırıp avastı yükleyecem ama nortonu kaldırmayı bir türlü başaramadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Program ekle kaldırdan giriyorum kaldır diyorum bir süre geçiyor kaldırmayı iptal ediyor.

KA®ANLIK
17-04-2007, 11:41
Güvenli Kip'te aç bilgisayarını, o şekilde dene.

Norton u kaldırmadan önce LiveUpdate i kaldır ilk olarak. Sonra Norton u kaldır.

En sonunda da LiveReg diye bi program vardır. onu kaldır...

Ya da bekle ben uğrarım bi ara :D

dejaay
17-04-2007, 11:41
Laptopu aldığımda içinde norton antivirüz yüklüydü. Şimdi ben nortonu kaldırıp avastı yükleyecem ama nortonu kaldırmayı bir türlü başaramadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Program ekle kaldırdan giriyorum kaldır diyorum bir süre geçiyor kaldırmayı iptal ediyor.

Öncelikle görev çubuğunda (saatin oldu yerde) çalışan nortonu durdurunuz. Daha sonra kaldırmayı deneyiniz.

yezocan
17-04-2007, 11:44
güvenli kipte denedim yine olmadı. Liveupdate diye bişi bulamadım diğeride yok. Saatin olduğu yerdeki nortonunasıl durduracam. Aslında duruyordu kaldıramayınca bir yerlere tıklakdım şimdi durduramıyorumda :)

KA®ANLIK
17-04-2007, 11:48
o bilgisayar fazla yaşamaz...

yezocan
17-04-2007, 11:50
dün gece öldüğünden emindim ama sabah windows onar dedim. kurtarır gibi olduk :) ama nortonu kaldıramazsam format atmayı bile düşünüyorum :)

dejaay
17-04-2007, 12:07
görev çubuğuna(saatin olduğu yere) gel Norton'un üstüne sağ tık yap ! Çık de. !
ya da ctrl+alt+del Görev yöneticisinden işlemlere gel.Oradan nortonu durdur !

yezocan
17-04-2007, 12:15
ÇIK DİYE BİR SEÇENEK YOK.
Şuan editörümüz Eray-Fb yanımda yardımcı olamaya çalışıyor. Hadi bakalım. Başabilecek mi hep beraber görcez :)

ELEGANCE
17-04-2007, 12:41
norton removal tool var symantec sitesinde onu bulmanız lazım ben linki bulunca göndericem
http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgeninfo.nsf/docid/2005033108162039 yeliz hanım burdan indirin removal tool'u ve çalıştırın, herşeyi o yapıcak

yezocan
17-04-2007, 14:01
Eray yapamadı ama başka bir arkadaş nortonun cdsini kullanarak kaldırmayı başardı. Şimdi ben Erayın laptopa avast yüklüyorum.
Yardım istedik iş çıkardı :)

burakttt
17-04-2007, 21:58
Avast çok başarılı.Makineyi hiç kasmaz.:good:

M.YILDIZ
17-04-2007, 22:00
o bilgisayar fazla yaşamaz...:kop: :kop:

corsaDistorsiyon
18-04-2007, 06:24
Bas formatı temiz olsun... :)

hi_cazz
20-04-2007, 01:05
Bence avast yerine karspersky kurun. Kesinlikler hepsinden daha iyi sonuç ve performans alıyorum. Evde 3 pc var. Bir arkadaşınkinde avast kuruluydu. geçenlerde kaldırdık ve karspersky kurduk. Avast önüne geleni almış. Şu an oda çok memnun tavsiye ederim.

yenilmez27
20-04-2007, 10:17

Selam arkadaşım.
bence nortonu kaldırdıktan sonra avast ı da yükleme karspersky de yükleme ben hepsini denedim ve iki kere pc çötü bu programlar özellikle avast bilgisayarını çok yavaşlatır bu 1 . 2. si bellekte çok fazla yer kaplayan programlardır. ben NOD32 kullanıyorum iki yıldır hiçbir sorun yaşamadım ve dünyada 5 yıl üst üste en çok ödül almış bir program herkeze tavsiye ederim deneme sürümü bile süresi dolduktan sonra bilgisayara virüs sokmuyor mükemmel bir program.
saygılar

yılmaz85
20-04-2007, 10:35
norton gayet iyi sayılır güvenlik seviyelerini en üst düzeye getirdinmi ve gereken ayarları yaptınmı tamamdır ayrıntılı kullanabilmenizde önemli programı internet güvenliğinde en iyi norton diye biliyorum